Vecka 35

Vecka 35 (34+0) Månad 8 - 41 dagar kvar till BF



Oj oj oj vad tiden går fort. Än känns det inte som den har saktat ner för min del, men den lär väl göra det nu när jag börjar få ont om saker att fixa med här hemma :)

Tiden går verkligen fort, utan tvekan. Det börjar bli väldigt tungt nu. Jag är så öm i hela kroppen och känner att lilla minsta ansträngning tär på kroppen. Men life goes on och det är inte långt kvar tills vår lille skrutt är här. Vi börjar så gott som känna oss redo att ta hand om ett litet liv, vårt egna kött och blod och att få kalla oss för mamma & pappa, föräldrar. Sambon längtar mycket han med. Han säger ofta till bebisen att vara snäll mot mig och pratar så lugnt med h*n. Även att jag vet att han längtar tills bebis blir så stor att den an gå och kunna sparka lite boll, så vet jag att han längtar tills han sin dotter eller son i sin famn! Det är en evig längtan efter dig, bebis <3

2011-04-30 @ 12:17:38 Permalink Gravditet med Malva - Vecka för Vecka Kommentarer (14) Trackbacks ()


Projektet är klart

Jag vet att en del är nyfikna på det projekt jag pysslat med sedan början på denna veckan. Jag har ÄNTLIGEN tagit tummen ur och målat spjälsängen. Vi köpte en Brio Moon Lux begagnad och valde att måla om den från träfärgad till svart. Jag är suuuuper nöjd och är så glad för valet över färgen..



Nu ska den bara bäddas med de nytvättade sängkläderna och så var det klart :) Vi har fortfarande en del saker kvar att fixa med i sovrummet, så därför står min sänglampa på sängkanten. Vi ska förhoppningsvis få upp hyllan idag och då kan jag fixa klart med sovrummet!

2011-04-29 @ 21:12:19 Permalink Inredning Kommentarer (11) Trackbacks ()


Myser med min gosse

Jag tar nu kväll efter en lång dag. Har gjort en del fy-fy-saker så nu måste jag vila mig. Men jag är nöjd kan jag säga :) Stressen är mindre nu iallafall, Berättar mer om det imorgon! Nu ska jag bara njuta av bebisens rörelser och mindre så roliga tryck neråt och massor av kel & gos med min gosse <3

2011-04-29 @ 21:00:28 Permalink Graviditeten med Malva Kommentarer (8) Trackbacks ()


Tvättat bebisens sängkläder

Jag har nu tvättat bebisens sängkläder. Har för tillfälligt 2 olika uppsättningar.
Det som bebisen först ska få ha i sin säng är nu på täcket och väntas på att få bäddas på. Men sovrummet är ännu inte helt klart och gravid som jag är kan jag inte fixa klart det själv. Jag ska försöka bli klar imorgon när sambon kan hjälpa mig! 

Nu ska jag dock sätta mig på balkongen en stund och få lite färg i ansiktet. Blåser kallt här idag, men solen den skiner ändå så jag är glad :)

2011-04-29 @ 15:31:27 Permalink Daily things Kommentarer (2) Trackbacks ()


Husses gosse

Gizmo är utan tvekan husses gosse.
Åh vad Gizmo bara älskar att vara i Mickes knä. Han börjar ty sig allt mer och mer till M och inte bara mig hela tiden, vilket är skönt. Då får jag lite avlastning och slipper känna ångest för att Jag inte har tid hela tiden med gos och kel!

2011-04-28 @ 22:48:14 Permalink Gizmo Kommentarer (3) Trackbacks ()


Köket har fått sig en förnyelse

Min snälla sambo släppte av mig på Ikea så jag kunde plocka mina saker i lugn och ro medans han gick in på Media Markt. Det blev 2 vita lådor till min bokhylla i sovrummet + en förvaringslåda under sängen. Annars blev det mest metervara som jag gjort om till gardiner/kappor i köket och en hängblomma och småsaker :)


KÖKET FÖRE


KÖKET EFTER

2011-04-28 @ 22:26:13 Permalink Inredning Kommentarer (3) Trackbacks ()


Mjukisdag

Idag har jag en mjukisdag.
Hoppade i gårdagens inköp. Bomullsleggings , fick bli storlek XL så magen får plats och kunna andas med, ett ljusblått linne och min nya hoodie. Tröjan är i min vanliga storlek, M, så den kan jag ha efter bebisens ankomst, himla skönt. Det är riktigt skönt att för en gångsskull inte ha alltid tajta kläder. Inte när jag har värk i kroppen, är svullen, varm och känner mig allmänt klumpig och ovig. 



Min mjukisdag :) Jag älskar att min lugg har blivit lika lång som mitt hår
så jag kan fläta luggen och sätta upp den i hästsvansen, himla skönt!



Nu ska jag iväg till farbror doktor en stund. Får se vilket humör min älskade sambo är på, om det blir Ikea eller inte, kanske kan locka med något :D

2011-04-28 @ 14:40:00 Permalink Daily things Kommentarer (8) Trackbacks ()


Pyssel och läkarbesök

Idag tog jag mig en rejäl sovmorgon. Gick inte och la mig förens kl 2 igår natt, satt och mös med min sambo och han lyssnade på bebisen så ville inte sova då :) Frukosten är iallafall intagen och jag ska ut och rasta Gizmo nu. Sedan ska jag göra det som jag gjort hela veckan, fortsätta och pyssla här hemma. Har en del småsaker att göra och skulle behövt åkt ut till ikea idag, men jag har en känsla att sambon ej är så sugen på det. Men ska försöka mitt bästa :)
Jag har även tvätten vid 12 och sen ska jag på ett läkarbesök idag. Vi ska prata lite om min foglossning och mina sammandragningar. Hade tänkt hinna ut i solen idag, men vet ej om det blåser för kallt eller inte för att sätta mig dr ute.. Ska se :)

2011-04-28 @ 10:28:23 Permalink Daily things Kommentarer (3) Trackbacks ()


Börjar bli klar

Idag har jag varit som sagt på stan helaaaaa dagen. Från halv 11 till klockan 17 har jag shoppat med Jenny. Jag fick så jätte mycket saker för pengarna + sällskapet är ju det bästa :) När vi var klara åkte vi hem till mig och jag fick hjälp att bära in allt, sedan åkte sambon och jag iväg till Ica Maxi och handlade bara det nödvändigaste tills imorgon, för jag var helt slut i kroppen och ville bara hem och ta det lugnt. Men att sätta mig ner i soffan och få koppla av gör jag nu, för första gången sen imorse. Men nu börjar jag bli klar med alla mina inköp till bebisen, det som egentligen inte finns hemma klarar vi oss utantills vi får hålla vår skrutt och vi vill ha resten..


På bild: Min mage igår, Snuttefilten och dressen jag köpte idag. Är super nöjd!

Dagens inköp blev:
- Skötbädd*
- Tunn bomullsdress storlek 56 åt bebis
- Omlott body + byxor storlek 50 åt bebis*
- Tunn bomull snuttefilt
- Nallebjörn till spjälsängen och bebis*
- 2 långa bastoppar till mig*
- Mjukiströja till mig*
- Svarta leggings, långa och 3/4 till mig*
- Puder
- Nagellack*
- 2 par tygskor*
- Tavelram för 3 kort*

*
= Kommer visas vid användning

2011-04-27 @ 22:25:25 Permalink Graviditeten med Malva Kommentarer (4) Trackbacks ()


Lite mer shopping

Igår när jag var hos min svägerska så fick jag mig lite sol, fick frossa när jag skulle sova och haft lätt feber inatt, men nu är den över och brännan har lagt sig så nu blir det en dag på stan med Jenny och massa mys och shopping. Jag bara älskar denna tjej som alltid kommer över till mig <3
Jag återkommer någon gång ikväll när jag är hemma och landat lite :)

2011-04-27 @ 09:41:03 Permalink Daily things Kommentarer (5) Trackbacks ()


Solat och shoppat

Imorse direkt när jag klev upp började jag pyssla lite, sen blev det en snabbfrukost och en rastning av Gizmo i hundrastgården i närheten, sen var det bussen ut till min Svägerska och hennes son Leon. Lite sol och bus blev det idag!

 
En mysig Leon i sin nya solhatt, en riktigt bestämd gosse där :)

Sedan hämtade sambon upp mig och vi åkte ut till ikea och köpte ett skötbord, bäddmadrass till spjälsängen, nattlampa och lite lakan och sånt.. Imorgon är min plan att hitta en bädd till skötbordet, får se om jag hittar någon fin sådan. Har även nu pysslat lite till men inväntar på att ta en dusch och se om jag fick någon färg idag :)

2011-04-26 @ 22:34:55 Permalink Daily things Kommentarer (1) Trackbacks ()


Dagarna går så fort

Idag har jag hållt på med mitt projekt hela dagen och jag lär inte bli klar på ett bra tag, förhoppningsvis i slutet på veckan. Men nu har jag börjat och stressen för detta projekt minskar för varje dag. Idag åkte även syrran hem till Malmö så jag var hos mamma en stund och sa hejdå. Nästa gång vi ses lär bli efter bebisens födsel, i slutet på juni kanske. Vi tog en grillning med några vänner ikväll med, fast jag vet inte om jag kan säga att köttet var så super gott, men det gick ner en bit iallafall. Vi var i en kollonilott och Gizmo fick springa fritt där inne, fast han lyckades rymma en gång, fast att det var inhägnat. Men så duktig han är så kom han tillbaka, men nervös var jag kan jag erkänna.

Nu är jag helt slut i fogarna, ryggen och armarna så nu blir det att ta det lugnt. Tänkte hinna med en dusch ikväll med för nu lägger jag ner med projektet ett tag tills imorgon & tar kväll!!

Gizmo ligger och tuggar på sitt grisöra i sin bädd, helt utslagen, myskillen!

2011-04-25 @ 21:33:24 Permalink Daily things Kommentarer (12) Trackbacks ()


Röd måndag

Gud vad konstigt det känns att det är måndag men en röd måndag vilket innebär att det egentligen är söndag. För mig är det vilken måndag som helst, för det är en ny vecka. Nu ska jag faktiskt ta tummen ur och börjar med ett projekt som har förflyttats allt för länge, latheten har legat i. Men nu så :) Först en promenad i solen med Gizmo!!

2011-04-25 @ 11:42:26 Permalink Daily things Kommentarer (8) Trackbacks ()


Kärlek



Saknar min sambo som är och jobbar. Varit en lång dag och det hade varit skönt att haft han är nu, men det är söndag vilket innebär jobb för hans del. Det blir nog snart sängen för min del, först Big Brother sen rasta Gizmo på sista rundan och sist sova! Skrutten har hittat lugnet så nu när jag vet allt är bra så hoppas jag på en natt med bra sömn..
Godkväll på er mina vänner!!

2011-04-24 @ 20:45:46 Permalink Daily things Kommentarer (7) Trackbacks ()


Tillväxtprov

Idag var jag och sambon inne och tittade till bebisen. Efter att inte ha känt rörelser på 3 dagar ville sambon att jag skulle kolla upp det, så vi åkte in till förlossningen där jag fick se på ett ultraljud att bebisen mådde bra. Hon/han rörde på sig rätt häftigt i fostervattnet, jag kände det bara inte. Men efter ett tillväxttest så fick vi reda på att allt såg bra ut där med, det finns lite utrymme nu när bebisen har fixerat sig i bäcknet och bebisen var cirka 10% mindre än vad de "normalt" brukar vara, så det var ingen jätte bebis som min BM trodde.  Efter att ha pillat och känt mycket på magen så har sparkarna kommit igång och hände det igen så skulle jag bara ringa dem. Det känns så skönt att få kollat upp att vår bebis mår bra och att man har ett stort stöd från förlossningen!

Nu kallar plikten, dags att städa av lägenheten lite innan klockan blir allt för mycket. En varm dusch ska jag också ta, så man får bort allt medel från magen och ta kväll!

2011-04-24 @ 19:03:39 Permalink Graviditeten med Malva Kommentarer (8) Trackbacks ()


Påskmiddag på Öland

Igår var mamma och jag iväg sedan halv 3 på Öland i stugan och åt påskmiddag med lite släkt. Och mycket trevligt var det. Vi bor utspritt, Kalmar, Öland, Malmö och Stockholm! Det blev en hel del skratt, och konstigt nog var jag och moster de som mest var fnittriga och väldigt glada fast vi båda ej drack något, mycket konsitigt :P Men det brukar bli så, vår släkt är en riktigt hönsgård ibland, vilket är UNDERBART!



 

 



Idag blir det lugnt här hemma. Lugnt har det varit i magen nu i 3 dagar. Bebis svara knappt på rörelserna. Så idag blir det bara lugnt, söndag, händer inte så mycket. Ska handla lite sen med min älskade sambo och mysa med honom lite innan han åker iväg och jobbar. Ska nog faktiskt börja packa lite smått i BB-väskan. Man vet aldrig och det känns lite lägligt att ha den klar med bebisens saker!

2011-04-24 @ 14:11:48 Permalink Daily things Kommentarer (5) Trackbacks ()


Vecka 34

Jaha då var det dags att byta vecka. Det sägs att nu nämre man kommer slutsteget så går tiden saktare, här är det tvärt om. Jag tycker tiden går lika fort och jag börjar få smått panik. 6 veckor kvar till beräkad födsel och jag har inte hunnit renoverat om spjälsängen än eller köpt och monterat upp skötbordet.

Som ni ser på bilden, har jag fått en bristning på magen nu när den
sjönk drastiskt. Fler kommer, det är jag säker på!

Magen den sjunker än och det börjar bli väldigt svårt att göra något längre. Att raka sig och klippa tårnaglarna kan jag glömma, böja mig ner efter något tappat på golvet är lättare att be om hjälp att få upp, eller så får jag typ sätta mig ner på knä, ta ett djupt andetag och plocka upp det. Jag kan glömma att använda mina ej mamma-linnen längre. De är allt för korta så nu ska det införsaffas lite mer ordentliga toppar.

Om 2 veckor ska jag träffa min Bm igen, och då blir det troligtvis ett tillväxtprov. Vid aningar och misstankar så tror vi det blir det nog en stor bebis. Enligt henne är min mage mer bebis än annat blandat.

Men bebisen den mår utmärkt. Allt ser bra ut med den och den har ju fixerat sig klart. Huvudet är nere i bäcknet och rör sig endast i sidled, vilket förklarar den fruktansvärda mensvärken jag har och har haft. Än är den inte över. Dock har det lugnat ner sig nu de senaste 4 dagarna i magen, mindre rörelser, nästa bara när vi rör vid magen och vill känna något, men sömnen är inte bättre. Nu vaknar jag oftare på nätterna, vaknar av att jag är så kissig att det känns som min blåsa ska spricka fast jag var på toan för 2 timmar sen, men vaknar också av att jag har lite krampliknande smärta i ljumsken ungefär..

Vi längtar allt mer efter bebisen nu. Min sambo säger det nu varje dag, mycket för att han vill ha bebisen här, men även för att han saknar den närheten vi hade innan jag fick en stor mage som är ivägen och inte den lättaste att hantera :)

2011-04-23 @ 12:52:47 Permalink Gravditet med Malva - Vecka för Vecka Kommentarer (8) Trackbacks ()


En god långfredag

Idag blir det nog en bra långfredag, inte för att jaf firar själva påskhelgen. Men morgonen börjarde med en promenad med Gizmo i solen. Himla skönt väder här idag och värmen är här. Så jag ska ta det lugnt i en timme sedan ska jag ner till stan och möta upp min syster och titta i lite butiker innan hennes kille kommer! Ikväll kommer mamma hit och vi ska äta lite god mat tillsammans och ta det lugnt, medans min stackars sambo går och jobbar!!

2011-04-22 @ 10:51:48 Permalink Daily things Kommentarer (1) Trackbacks ()


Blir bara nöjdare

Jag blir bara allt mer nöjd med vagnen. Imorse när jag skulle rätta till filten över vagnen, jag har lagt en filt över vagnen för att jag inte vill det ska komma hundhår där när bebisen ska ligga i den, så såg jag att man kunde fälla upp ryggen till en mer sittdel. Alltså är den "lös" platta i botten som man kan fälla upp i ryggen, så man kan ha kvar liggdelen + kunna sätta lillen upp en stund utan att behöva byta till själva sittdelen. Det upptäckte jag idag, och gissa om jag blev glad :)

Ryggstödet är nu helt nerfällt.

Ryggstödet är nu fullt uppfällt.

2011-04-21 @ 21:42:13 Permalink Daily things Kommentarer (10) Trackbacks ()


Graviditeten är ett lyckopiller

Jag måste bara säga att inte trodde jag, med de värsta smärtorna i fogar och alla delar av kroppen, så skulle jag vara så lycklig som jag är. Att bära på vårt barn är det bästa och graviditeten, trots allt, är ett lyckopiller! <3

Innan var jag och Micke iväg en sväng. Vi åkte ut till ikea för att komma överrens om ett skötbord, och i veckan ska vi åka dit igen för att köpa det som vi behöver till bebisen. Nu börjar det bli ont om tid, man vet aldrig och jag vill ha det mesta klar en månad innan BF. Eller jag gillar att ha allt planerat och klart i tid, det är väl mest det :) Det blev iallafall 2 mössor till bebisen och fästingsmedel till hunden idag, självklart inget till mig, men det kommer väl, eller?! :)

2011-04-21 @ 19:41:46 Permalink Daily things Kommentarer (5) Trackbacks ()


Den senaste tiden


Vecka 10                                        Vecka 20


Vecka 24                                        Vecka 27


Gårdagens bilder - Vecka 33

 

Vårt liv förändrades då vi tog ett beslut att skaffa barn. Och sedan september har vi längtat efter att denna tiden ska gå fort, och nu är det ungefär 7 veckor kvar till vår beräknad födsel. Inte trodde jag att 9 månader skulle gå så fort. Det kändes som en evighet och det var en plåga att få följa så många andra gravida kvinnor få sina barn, men nu sitter jag här själv och har ingen aning vart tiden tog vägen. Allt jag vet är att vi längtar så mycket efter detta underverk som vi har skapat och kommer  få spendera allt tid i världen med, både i vått och torrt..


Min mage har sjunkit jätte mycket nu och det börjar bli allt mer och mer påfrestande för kroppen. Jag har haft en tuff graviditet, det går inte att glömma. Men det har varit värt det, för inom en kort tid kommer jag hålla min son eller min dotter i famnen, mer saknad och älskad än något annat!

 

Att titta tillbaka på de bilder som tagits hittills så ser man hur min mage har förändrats. Igår sa tom. min sambo att han märker hur den växer nu för varje vecka. Mage och jag växer i snitt 4 cm på 3 veckor, tiden går fort och än sålänge har jag haft tur när det gäller bristningar, att det bara satt sig någon liten på höften, men sedan magens förändring de senaste 4 veckorna (sjunkit) så har det dykt upp någon på magen. Men det spelar ingen roll längre, för det är värt det. Jag skulle agöra om detta igen för att genomgå en graviditet är helt underbart!

2011-04-21 @ 11:59:33 Permalink Gravditet med Malva - Vecka för Vecka Kommentarer (4) Trackbacks ()


Frontline

Imorgon blir det att köpa lite fästingsmedel. Plockade en idag precis vid ögat på Gizmo idag och som förra sommaren så får han lite bölder/utslag, så imorgon får det bli att droppa lite medel i honom stackaren..
Inte hjälper det helt och hållet men det är bättre än något annat. Veterinärerna säger det inte finns så mycket mer man kan göra än att hålla koll och tvätta rent betten ifrån fästingarna!

2011-04-20 @ 19:54:42 Permalink Gizmo Kommentarer (8) Trackbacks ()


Ingen sol idag

Här är det ingen sol idag, eller den stack fram en stund på morgonen men försvann ganska fort. Så min förmiddagsplan sprack. Men städat av lägenheten och rensta lite har jag gjort och nu ska jag strax gå bort till hundrastpården och släppa Gizmo en stund. Senare idag kommer syrran och moster in hit och vi ska fika lite, så bli väldigt trevligt!!

2011-04-20 @ 11:25:26 Permalink Daily things Kommentarer (5) Trackbacks ()


Myshund

Nu har jag varit ute med Gizmo på en runda under tiden solen var på väg ner. Nu ska jag strax ta mig en varm dusch och sen mysa med honom i massor. Har myst med min älskade sambo hela dagen och jag gissar på mer gos och kel ikväll. Han och bebis älskar att gänga ihop sig mot mig och "retas" lite med varandra, mindre kul för mig och kroppen dock. Men allt för mina älsklingar!
Godkväll på er alla i vårvädret!

2011-04-19 @ 20:23:28 Permalink Daily things Kommentarer (7) Trackbacks ()


Pappa på papper

Idag har jag och sambon varit hos Socialförvaltningen. Nu är papperna påskrivna om faderskapsintyget. Nu är min älskade pappa på papper till vårt barn. Dock tycker jag det känns konstigt att behöva intyga och 2 måste vittna påskrivningen att han är pappa för att vi inte är gifta utan bara sambos. Men nu är det gjort och nu väntar vi bara på resten av papperna som kommer när bebisen är född..


Sambon och Jag på lite grillning hos oss i helgen.

2011-04-19 @ 18:33:06 Permalink Daily things Kommentarer (9) Trackbacks ()


Påskägg

Igår fick Gizmo ett påskägg av syrran, har nog aldrig sett honom så glad för något som ägget. Visserligen tog det sin tid innan han fick upp lite så godiset trillade ut, men så glad han var för det!

2011-04-19 @ 12:28:01 Permalink Gizmo Kommentarer (5) Trackbacks ()


Bästa måndagen hittills

Mitt besök hos min barnmorska gick bra. Blodsockret var bra, järnvärdet låg dock på samma som sist, men i och med att jag gör mitt bästa med järnrik kost + äter järntabletterna och att det inte hade sjunkit sen sist så var det helt okej. Bebis och jag följer kurvan fast vi ligger lite längst linjen så vi hoppas att vi inte stigit över den till nästa gång :D

Järnvärde: 110
Bebis hjärtslag per minut: 155
Sf-mått: 34 cm

Syrran är nu här och vi har haft en super bra dag hittills. Varit ute på långpromenader, vi båda sov en stund på dagen, ätit gott, skrattat och nu sitter sambon och syrran och spelar Wii sport resort medans jag sitter här och fixar med en film samtidigt. Det blir nog Paranormal Activity 2 ikväll efter Big Brother, vi får se vad vi orkar..

2011-04-18 @ 20:02:02 Permalink Daily things Kommentarer (2) Trackbacks ()


MVC besök

Nu ska jag strax ge mig iväg till bussen för att ta mig ner till MVC och träffa min Barnmorska. Det är ett nytt besök idag och vi får hoppas det kommer bra resultat idag. Efteråt ska jag möta upp min älskade syster på tågstationen Äntligen har hon påsklov och kommer upp hit :) Så vi ska bara mysa idag och umgås! ta en promenad med Gizmo och äta lite glass hade jag tänkt..

Vecka 33 <3

2011-04-18 @ 09:35:07 Permalink Graviditeten med Malva Kommentarer (5) Trackbacks ()


Det där med sömn

Inatt sov jag inget, kunde inte sova så vid 5 imorse tog jag en lång promenad med Gizmo. Det var inte någon annan ute, såg bara en bil på hela rundan. Det var så himla lugnt och skönt. Solen var precis påväg upp och fåglarna kvittrade så fint, det var helt underbart att vara ute vid den tiden. När vi kom hem var kl 6 och då så badade jag av Gizmos tassar lite och sen tog jag täcket och la mig på soffan ett tag. Jag somnade tillslut och nu har jag varit igång i 3 timmar. Sömn är överskattat, det är inget vi behöver, eller inte!

Men jag har sovit lite nu på morgonkvisten och ska nu joina Gizmo på balkongen i solen en stund, ska strax laga mig något att äta och sen ska jag iväg några timmar med Jessica och hennes mamma. Vi ska ha lite tjejmys :)

2011-04-17 @ 13:51:03 Permalink Daily things Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lek med självutlösaren

Igår innan Jag och Jessica skulle bege oss iväg så skulle vi ta någon bild med självutlösaren på kameran. Ja det gick väl si sådär, ni ser ju själva på bilderna nedanför hur det blev. En hel del skratt blev det iallafall, fast att bilderna blev dåliga :)



2011-04-16 @ 13:06:41 Permalink Daily things Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vecka 33

Gud vad veckorna springer förbi. Även om jag nu är sjukskriven graviditeten ut så trodde jag faktiskt att veckorna skulle gå saktare men icke. De springer lika lätt förbi, speciellt dagarna. Men det är skönt att få vara hemma nu faktiskt, känner att jag mår bättre och orkar mera. Fast att man är lite smått stressad att ha allt klart tills bebisen är här, men vi har allt för att klara sköta om ett barn, våra hjärtan är på rätt plats!



Jag har börjat fått 2 bristningar på magen nu, de syns lågt under magen. I och med att magen har sjunkit nu så drastigt så får jag nog räkna med det tror jag. Och då ska vi inte prata om min håriga mage :) Den blir allt mer hårig och snart kommer jag inte kunna visa magen utan en tröja på. Jag har testat ett foglossningsbälte, som tyvärr inte fungerade för mig. Men jag tycker jag lättare kan hantera smärtan och är van vid att alltid ha ont så jag tänker inte lika mycket på det som innan. Jag har för övrigt gått upp några kilon, jag står inte still längre. Jag tycker inte att jag ser så gravid ut, måste vara en vana att se sig själv med en mage att man inte anser det.

Bebisen växer och gror på sig, vilket känns toppen. Min magkänsla säger det kommer bli ett väldigt envist barn, rättare sagt en flicka, men vi vet inte. Det är bara vad det känns som, fast det känns som det skulle kunna vara en pojke med. Men de senaste nätterna har jag bara drömt om att jag får en flicka. Sambon hade en dröm, att han vaknade mitt på natten av att jag sa "jaha nu var jag klar" och där satt jag i köket med bebisen i famnen :) hahah vilken vild fantasi, om det ändå kunde gå så smidigt men icke..

" Vi längtar efter dig, väldigt mycket. Våra tankar går dagligen till dig. Fast att vi vill ha dig här nu så vill vi att du ska vara lite mildare mot mig och stanna några veckor till. Vi är inte riktigt redo att bli föräldrar IRL än, men snart så. Du är så efterlängtad "

 

2011-04-16 @ 13:01:09 Permalink Gravditet med Malva - Vecka för Vecka Kommentarer (7) Trackbacks ()


Some random photos

Innan idag var jag med Gizmo och Jessica med Nalle i skogen och fotade lite. De slutade dock med att vi satte oss på en gräsplätt och fotade lite allt möjligt :) Självklart så är jag så ofixad man kan vara, men jag orkar inte jämnt sminka mig, jag skyller på graviditeten ;)

 

 

 

2011-04-15 @ 19:42:27 Permalink Daily things Kommentarer (7) Trackbacks ()


Underbara härliga fredag

Dagen hittills har varit bra. Solen skiner och det är lite värme. Ikväll ska jag träffa en del vänner. De som jag spenderade ett helt år med + hela sommaren med massar roligheter och partaj. Ikväll drar vi ihop ett gäng och det ska bli såååå kul att få träffa alla. Självklart blir det alkoholfritt för min del och jag kommer ha lika kul ändå :) Jag är redan super glad att bara få träffa alla nu en sista gång, iallafall alla samlade innan bebisen kommer. Då man är en valross förtillfälligt och brist på snygga kläder så får det bli något som passar, hmm.. Det var svårt!

 

 


Lite bilder ifrån förra året !

2011-04-15 @ 14:48:55 Permalink Daily things Kommentarer (1) Trackbacks ()


Skumbad

Det har varit en lång dag idag. Sovit dåligt inatt så vilat mig från och till på förmiddagen efter min rastningsrunda med Gizmo. Sedna har jag och sambon varit fullt igång med att byta däck på bilen, sista dagen imorgon för vinterdäcken sen blir det böter, lagat mat, diskat, städat av badrummet innan badkaret åkte upp och sedan skurade jag badkaret inför min invigning ikväll. Och gud så skönt det var att ta ett bad, men nu blir det fil, banan, musli och vatten till mitt soffhäng. Imorgon blir det en lång dag där med, men gud vad kul det ska bli!!



2011-04-14 @ 21:11:45 Permalink Daily things Kommentarer (3) Trackbacks ()


It's like an addiction

Ja nu har det varit full rulle tills nu. Det blev en dusch3 pannkakor och promenad med Gizmo innan sambon och jag skulle åka och fira han syster som fyller år. Vi var väl där till halv 7 sen var det hem och ut med Gizmo. Jessica och Nalle  mötte vi upp i hundrastgården så de kunde få leka lite fritt en stund.

Jag bestämde mig för att ta upp badkaret, vilket ska ske imorgon, så jag kan ta ett bad. Jag hoppas och tror att det kommer hjälpa mig kroppsligt att orka mer och underlätta lite. Så jag rensade avloppet där idag och FY FAN VAD ÄCKLIGT. Jag tror inte att de som bodde här innan oss hade rensat avloppet alls, men nu så är det stoppet vi haft i brunnen borta. Fan vad jag är duktig :) Jag klarade det utan att kräkas, men det var inte långt ifrån. Nu har jag lagat lite chicken nuggets och broccoli, jag var lite hungrig, och nu inväntar jag bara Big Brother sen blir det nog att sova, eller kolla på lite tv en stund och se OM jag kan somna i soffan!

 
Dagens Jag - Jag älskar min mage och framför allt det liv inuti magen <3

2011-04-13 @ 21:58:24 Permalink Graviditeten med Malva Kommentarer (10) Trackbacks ()


Snigel eller Antilop?

Jag har beslutångest. Jag vet inte hur jag ska göra angående skötbord. Vi har flyttat ner vårt badkar då vi var säkra på att vi ville ha dusch och sedan ett skötbord bredvid. Men efter mycket om och men s funderar jag på om vi inte skulle ta upp badkaret och ha ett skötbord som man kan fällaihop som sitter fast i väggen. Om vi köper det man fäster på väggen så kan vi välja att ta ner badkaret om vi inte vill ha det. Då har vi ju ett skötbord. Men köper vi det som står upp och vill ha upp badkaret så får inte skötbordet plats i badrummet..


Både kommer ifrån ikea.se - Bilderna är lånade!

Mina tankar går visserligen mest åt att ta upp badkaret och skaffa ett skötbord som vi kan fästa i väggen. För jag vill kunna bada med barnet sedan och just nu så rekommenderas det från alla håll och kanter med tanken på min smärta i kroppen att ta ett bad. Men jag ska fundera vidare ett tag till :)

2011-04-13 @ 14:20:27 Permalink Graviditeten med Malva Kommentarer (9) Trackbacks ()


Magen sjunker

De senaste 4 - 5 dagarna har jag märkt hur min mage allt mer sjunker. Och inte är det konstigt då skrutten har fixerat sig och ligger nere i bäcknet. Och nu när magen har sjunkit så blir det en påfrestning på min stackars blåsa. Jag ljuger inte när jag säger att jag får springa en gång i timme på nattetid. Något som är obehagligt är när bebisen rör på sig och man kan känna det när man håller handen över blåsa typ. Nu till ännu en tråkig del, att jag har fått 2 tunna dock än ljusrosa bristningar nedanför navlen vid sidan om. De har kommit nu under de dagar då magen sjunkit + jag har en sjukt hårig mage.



Men jag älskar ändå min lilla klotrunda mage. Jag vet att jag garanterat kommer att sakna den. Jag känner redan lite seperationsångest, även om jag bara längtar tills jag får hålla min skrutt i min famn <3

2011-04-13 @ 12:21:17 Permalink Graviditeten med Malva Kommentarer (4) Trackbacks ()


Inte mycket vår idag

Idag har jag bara tagit det lugnt och gosat med Gizmo i massor. Kunde inte vara stoltare över honom <3 Vi var visserligen nyss ute på en kissrunda, men jag funderar på att släppa han i rasthagen om en halvtimme en stund. Sen tror jag att jag badar honom så får han självtorka och då går jag inte ut mer med honom ikväll. Vill inte han ska bli kall och sjuk, mycket päls tar sin tid att självtorka. Sedan tänkte jag själv ta mig en dusch, värma vetekudden och krypa ner i soffan och ta kväll! Jag känner mig helt blåslagen i hela kroppen och är så öm så det får bli vila resterande tiden av kvällen. Självklart ska jag inte missa Big Brother ikväll, det är ju ett MÅSTE att se..

2011-04-12 @ 19:10:29 Permalink Daily things Kommentarer (13) Trackbacks ()


Stackars kropp

Gud vilken natt jag har haft inatt. Har knappt fått sovit en timme i streck för jag varit tvungen att gå på toan. Jag har även haft en otrolig värk i ryggen, höfterna och bäcknet. Känner mig jätte tung i huvudet och är trött, men jag tar mig nog igenom dagen ändå. På ett eller annat sätt, jag har ju lyckats dessa 7 månader och nu ska jag väl änd orka med de 2 sista..

2011-04-12 @ 12:55:29 Permalink Daily things Kommentarer (5) Trackbacks ()


Dags att ta tag i saker och ting kanske

Nu de senaste dagarna har jag suttit och fyllt i boken om min graviditet. Har inte skrivit i den sedan vecka 14 ungefär och har en hel del att fylla i. Sakta går det men jag tar det bitvis. Så det ska jag nu ta och fortsätta med. Måste även ringa en flera samtal imorgon med, ska bara få tummen ur och ringa!

Jag ska strax sova. Jag har haft en värk i magen och neråt, lite som en mensvärk, + att magen har sjunkit lite så det börjar tära på min rygg. Ska skriv lite mer i boken nu och sedan ska jag gosa med min älskade mysiga hund  <3

2011-04-11 @ 22:35:16 Permalink Daily things Kommentarer (2) Trackbacks ()


My love for you are so strong

 

"
Det finns inte tillräckligt med ord som beskriver min kärlek till dig.
Man har fått hört att man inte kan köpa lycka och kärlek för pengar, men du har bevisat att det inte stämmer. Du är det bästa köpet jag har gjort jag älskar dig mer än någon annan. Min kärlek till dig går inte att jämnföra med någon annan sorts kärlek. Du ger mig styrka, glädje, lycka och värme. Med dig vid min sida så klara jag allt. Nu när du ska bli storebror kommer min kärlek till dig absolut inte försvinna eller försvagas, bara stärkas.
Du är en del av mig och jag älskar dig livet ut "

2011-04-10 @ 22:14:44 Permalink Gizmo Kommentarer (8) Trackbacks ()


Pink Mist

Vad jag har saknat att pyssla med naglarna. Men de har varit så sköra och gått i sönder + all handsprit jag användt på jobbet har slitit ner dem ännu mer. Även om de är korta nu så har jag bestämt mig för att lacka lite på dem, det fick bli ett ljust, Pink Mist från HM.
Ser ni mina svullna fingrar? Ja i dem finns det mycket vätska och de somnar ofta.

2011-04-10 @ 22:01:27 Permalink Naglar Kommentarer (7) Trackbacks ()


Vilken våraktig dag

Efter min otroligt sköna sovmorgon så blev det en sen första runda på morgonen med Gizmo, men det tog jag igenom genom att gå runt i villoområdet och bli såååå avis på alla de som har hus som har vårpysslat i sina trädgårdar idag. Jag är sååå avis. Vill ha hus så jätte gärna! Efter promenaden så hämtade jag upp våra stolsdynor och sedan satt jag och Gizmo på balkongen i solen i 3 timmar och njöt. Så himla skönt. Gizmo hade den ena stolen för sig själv, men helt plötsligt så hamnade han i min famn. Lagom varmt och gosigt :)


Bilden är suddig, men sambon hade lite fel inställning på kameran på :)

2011-04-10 @ 18:50:17 Permalink Daily things Kommentarer (4) Trackbacks ()


Vecka 32

Oj vad tiden går fort. Nu bytte jag vecka IGEN och det känns inte riktigt som om vi hänger med här hemma.  Vi har fortfarande mycket kvar att införskaffa, mesta dels till badrummet och lite småsaker men jag börjar känna mig rätt stressad.
Jag känner hur min kropp inte orkar med både foglossning, sammandragningar + jobb och andra sysslor här hemma. Så från och med nu så går jag hemma tills bebisen kommer, sen lär jag gå hemma mera. Men nu kan jag iallafall fokusera på mig och att vila kroppen, för jag vill inte föda än. Efter vecka 35 kan jag hantera det, men inte innan dess. Magen den har sjunkit en bra bit fast den är lika klotrund, bara den ligger längre ner vilket kompliserar för min stackars blåsa.
Bebisen rör på sig allt mer och mer. Det är inte mycket vila inne i magen och h*n börjar allt bli starkare nu. Sparkarna på revbenen och mot lungorna gör det nästintill omöjligt att sova på sidorna, men att sova på ryggen är uteslutet och det har varit det nu ett bra tag så jag bara försöker stå ut, men jag överlever. Sambon börjar tom. tycka att h*n är lite hårdhänt mot mig, han tycker att en del sparkar och rörelser är lite väl hårdhänta och försöker stöda och hjälpa mig så gott det går. Men det är skönt att skrutten trivs där inna och växer som h*n ska..

2011-04-10 @ 13:29:11 Permalink Gravditet med Malva - Vecka för Vecka Kommentarer (6) Trackbacks ()


Underbara lördag

Jag har hittills haft en helt underbar lördag. Börja min dag med att bli upphämtad av Jenny (som längtar så mycket efter skrutten, den börjar klias i fingararna där med) och vi begav oss ner till stan för lite shopping. Jag hittade en otroligt skön oversized rosa tröja som jag kan ha till både jeans och även leggings som för en gångs skull inte sitter så tajt runt magen, ett par ljusgråa leggings med "silver" detaljer och resår vid ankeln, en nagelfil + naturligt nagellack och en eyeliner väsare..





Nu ska jag ha en myskväll med sambon. Han valde att stanna hemma och ha myskväll och pyssla om mig (har haft ont i kroppen och jobbiga sammandragningar igårkväll/natt och har väldigt ont i kroppen idag med) än att gå ut med sina kompisar. Gissa om jag blev sååååå glad att han valde mig ikväll <3 Mitt älskade hjärta, superpappan!

2011-04-09 @ 20:28:30 Permalink Daily things Kommentarer (4) Trackbacks ()


Vårpremiären

Igår var det lite sol när det inte var regnskurar och då stod Gizmo på sitt spaningsställe och höll koll, han brukar stå där på sommaren och speciellt ligga ner och njuta av värmen och solen. Jag hoppas det blir fint väder nu framöver, för jag behöver lite energi ifrån solens strålar för att orka med allt och mycket mer!

2011-04-08 @ 22:49:53 Permalink Gizmo Kommentarer (2) Trackbacks ()


En vagn för mina 2 älsklingar

Jag lovade mamma att jag skulle ta en bild på Gizmo, efter att jag hade testat och satt han i korgen under vagnen. Och så duktig han är så satt han där och lät mig ta bilder :) Frågan är om han kommer att gilla det sedan, men han får väl sitta där om han vill,.



2011-04-08 @ 22:44:05 Permalink Gizmo Kommentarer (5) Trackbacks ()


Tånaglar

Jag önskar mina tånaglar var lika fina som bilden nedanför (bilden är lånad) men icke. Tyvärr så kan jag inte komma åt och klippa tånaglarna och jag hatar när andra tar på mina fötter så sambon kan inte klippa åt mig. Så jag får ta en fil, som jag fick köpa nu enbart åt tånaglarna och fila istället. Det går bättre och jag kan underhålla dem bättre. Magen är liksom lite ivägen nu. Det är sååååå mycket jag inte kan göra längre, jag ska lägga upp listan på det som jag aldrig tänkt skulle bli problem under graviditeten, någon dag!!

2011-04-07 @ 21:23:09 Permalink Daily things Kommentarer (6) Trackbacks ()


Down town

Jag ska kissa Gizmo lite sen ska jag ner till stan en stund och storssa runt där med Jessica. Min plan är att kika efter en leksak att fästa på barnvagnen, ska iallafall kolla så får vi se om vi hittar någon. Ett par nya mjukisbyxor skulle jag behöva med, nu blir det absolut slappkläder tills ungen är här :) Mina fogar och min stackars blåsa har det tufft,. 

2011-04-07 @ 13:31:43 Permalink Daily things Kommentarer (1) Trackbacks ()


Taken for a drive

Nu har jag, efter mycket om och men, varit ute med vagnen på en testrunda och rastat Gizmo. Jag måste säga att det är lite bökigt att dra ut vagnen och hunden, men jag tror man hittar sina knep sedan. Tack och lov för att Gizmo ändå är så liten som han är, för jag kan sätta han under vagnen om det skulle bli för jobbigt eller bara ta han under armen. Men jag tror jag hittar mina knep sen! Men vagnen var iaf super lätt och bekväm att köra och Gizmo gick super fint bredvid/vid sidan om/bakom mig och drog inget alls..

2011-04-06 @ 23:45:04 Permalink Daily things Kommentarer (7) Trackbacks ()


Pilatesboll

Det känns som om jag verkligen går och bär på en pilatesboll på magen. Jag känner mig lika klumig och magen är verkligen klotrund, samtidigt är den så mysig :)
Nu ska jag ner till mitt källarförråd och rensa lite. Eller iallafall plocka i ordning, det är kaos och man kommer inte åt något där nere..

2011-04-06 @ 12:00:06 Permalink Daily things Kommentarer (9) Trackbacks ()


Lite mer nytt

Lite mer nytt till bebisen är en brun filt med en apa på som jag ångrade att jag inte köpte, en liten nappflaska ifrån MAM & ett bäddset i färgen beige med vita stjärnor :)

2011-04-05 @ 19:13:41 Permalink Graviditeten med Malva Kommentarer (10) Trackbacks ()


Vagnen är kommen

Åh jag är såååååå glad. Igår kom vår vagn och vi hämtade ut den idag. Jag var väldigt orolig att den röda färgen skulle vara mer orange än röd, men icke. Den var verkligen knallröd :) Att sätta ihop den gick smidigt och den är så bra att köra. Den har en lätt men mjuk och bra fjädring, stor och rymlig, hög och ger en bra hållning för både min sambo som är lång, jag som är mellanlång och mamma som är kort :D Något negativt är uttrymet för att förvara barnvagnen har vi inget. Vi har testat ha den på flera ställen, så den kommer att få stå lite vid sidan om i vardagsrummet ett tag. Inget som stör mig, men det stör min sambo lite!
En sammanfattning - Jag är NÖJD!!
Sedan som tack för att vi beställde en vagn ifrån dem & lycka till med bebisen så fick vi en fin vit body med en kossa på, strl 56. Jätte fin och mjuk var den.. Tack Anna&Axel!

2011-04-05 @ 19:09:33 Permalink Graviditeten med Malva Kommentarer (16) Trackbacks ()


Uppdatering..

Uppdaterng ifrån förra inlägget.
Efter att ha rådfrågat runt lite så bestämde jag mig för att lyssna på kroppen och vad min BM tyckte. Jag är nu sjukskriven tills vidare. Tills kroppen ger klartecken att kunna fortsätta jobba, då blir det endast som timvik. då och då. Så nu ska jag vila mig. Har bäddat kudden i soffan och har min vetekudde på uppvärmning, panodil och citronvatten står nu reda för att ta emot mig.. Ska på föräldrarträffen sedan, och då får jag även träffa min BM som leder gruppen, ska kolla lite med henne då!!

2011-04-05 @ 07:20:16 Permalink Daily things Kommentarer (6) Trackbacks ()


It's getting harder

Efter att ha varit lite "ledig" nu under helgen och igår så är det dags att jobba idag. Har denna veckan ut på mitt vik sen kan jag styra själv hur, var och när jag kan jobba. MEN min kropp är helt död, jag känner mig död. Om jag ska vara ärlig vet inte jag hur jag ska orka mer.. Men nu måste jag bege mig iväg iallafall!

2011-04-05 @ 06:38:05 Permalink Daily things Kommentarer (0) Trackbacks ()


Babyboxen

Nu har sambon och jag varit nere på Babyproffsen och hämtat ut vårt gratis paket. Det är egentligen inte mycket att ha därifrån känner jag. Men jag gillar att öppna paket och packa upp så nu är blöjtunnan ihopsatt och det som jag ville ha ifrån gratispaketet är instoppat i  knytets gardrob.


Det man fick med var en blöjhink, prover på blöjor, en bok om miljön, badtvål, refex ifrån tradera, tunna amningsinlägg, 2 olika märken av våtservetter, en nappflaska och 3 börja-äta-skedar..

2011-04-04 @ 18:04:29 Permalink Graviditeten med Malva Kommentarer (8) Trackbacks ()


Gravidsmycke

Nu har jag äntligen ett gravidsmycke - en Bola. Utan att jag hade det i tankarna eller letade så hittade jag ett sådant när vi var på Ullared, så det fick följa med mig hem för 49kr.

2011-04-04 @ 14:25:35 Permalink Graviditeten med Malva Kommentarer (12) Trackbacks ()


I ensamheten men ändå inte

Hur kan det vara så att man kan känna sig ensam fast man har hunden hemma och bebis i magen? Sambon har åkt iväg till jobbet nu och min plan var att städa av hela lägenheten men jag tror jag skiter i det. Tar nog bara och diskar upp disken istället. Har även ett avsnitt av Hellcats att se och Big Brother börjar ju vid 9 ikväll, så jag rastar av Gizmo på sista rundan starx innan 9. Vi var nyss ute så han klara sig gott och väl, han är så duktig så. Jag har även skickat med lite pengar till Jessica som ska åka till Ullared imorgon. Hon ska köpa lite av det jag nu ångrat mig att jag inte köpte :) Perfekt med underbara vänner <3
" Nu längtar vi efter dig bebis. Jag ska försöka få din pappa att hjälpa mig fixa klart spjälsängen nu i veckan. Då är det bara skötbordet klart sen är det småsaker som tillkommer då och då. Vi vill allt att du stannar i magen i några veckor till så du kan växa på dig " // Mamma

2011-04-03 @ 19:15:41 Permalink Daily things Kommentarer (16) Trackbacks ()


Söndagsmys med plutten

Nu på förmiddagen har jag bara gosat i massor med min älskade tibbe. Han är så himla mysig och säger aldrig nej till gos med matte :)

2011-04-03 @ 12:40:34 Permalink Gizmo Kommentarer (8) Trackbacks ()


Hellcats

Jag är såååå beroende av en ny serie. Hellcats heter den Och en låt som spelar i ett avsnitt, har jag letat efter som en tok och för en vecka sedan hittade jag den. Nu lyssnar jag på den heeeela tiden :)
Stuttering med Fefe Dobson

2011-04-03 @ 12:32:28 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fotografering på mig och Gizmo

Igår så var jag och Gizmo uppe hos grannarna Jessica och Nalle. Vi hade en halvdag/heldag tillsammans. Bara tog det lugnt, åt lite tacos, tog promenader med hundarna och fotograferad självklart :) Jag har alltid velat haft bra bilder på mig med bebismagen och Gizmo, så det blev lite bilder. Men jag är inte fullt nöjd med bilderna, vill ju vara i ordninggjord opch fixad, men igår blev det slappklädseln och osminkad och håret i en tofs. Men här är några bilder iallafall!





2011-04-02 @ 13:51:07 Permalink Gizmo Kommentarer (15) Trackbacks ()


Vecka 31

Vecka 31 (30+0) Månad 7 - 69 dagar kvar till beräknad födsel

 

Bebisen är nu cirka 40 centimeter långt från huvud till fot och det börjar bli trångt i mage nu, och det känns kan jag säga. Hon/han har redan fixerat sig och ligger med huvudet nere i bäcknet. Sist jag var hos BM (barnmorskan) så sa hon att jag löper stor risk att föda förtidigt om jag inte absolut tar det lugnt från och med nu. Men jag kunde mycket väl gå till BF (beräknad födsel) men om jag inte tog det lugnare och mina sammandragningar minskades så ville hon att jag skulle sjukskriva mig. Men än är jag sluten och det är tur det, jag har inte nämligen tid än att ta emot bebisen. Den får gärna stanna inne i 7 - 8 veckor till iallafall. Men det är mycket aktivitet i magen, och trångt är det. Jag får numera allt fler kickar och sparkar mot revbenen och lungorna och vi ska inte prata om den obehagliga känslan då hon/han sträcker på sig, aj aj aj..

Jag har inga fler bristningar än de 2 små jag har på höfterna och min navel börjar allt mer och mer försvinna. Huden spänner och kliar och jag har verkligen fått en hårig mage, känner mig som en apa imellanåt :) Och brösten de läcker, men oftast när det är trångt eller om de kommer lite i kläm.

Vi båda ser väldigt mycket framemot att bli föräldrar. Jag har nog aldrig sett min sambo längta så mycket efter något som han längtar efter sitt barn och den lyckan han känner. Det är samtidigt så sjukt att vi ska, inom några veckor, bli föräldrar. FÖRÄLDRAR. Det som vi båda ville så himla mycket och snart är vi det livet ut. Det är en underbar känsla att bli mamma, jag bara längtar mig i hjäl! Visst känner vi båda oro inför förlossningen och vi tänker inte så mycket på hur förlossningen SKA vara eller HUR vi vill att den ska vara, men oron att något ska gå snett tynger mig som mest. För min sambo är det också oron att något ska gå fel, men samtidigt att se mig ha så ont och egentligen inte kunna göra något än att bara finnas. Han är lite orolig över att han inte ska klara vara med på hela förlossningen och att lämna mig själv en stund, men jag vet och är säker på att han kommer klara det. Det finns ingen som kan få mig att slappna av, känna trygghet och kärlek som min sambo kan. Därför vet jag att han kommer bli en toppen pappa, bättre än någon annan jag vet <3 

2011-04-02 @ 13:27:15 Permalink Gravditet med Malva - Vecka för Vecka Kommentarer (6) Trackbacks ()


RSS 2.0