Middag hos mamma

Idag blev jag bjuden på mat hos mamsen idag. Självklart blev det fisbullar i hummersås, kokt potatis och sen rivna morötter. MUMS i massor, och det tyckte Gizmo med som fick smaka på såsen =) Det är så underbart att få komma hem till mamma och få maten lagad för en gångs skull.



Ni som inte bor hemma, vad säger ni, Visst är det underbart att få komma hem igen och få maten lagad?

2010-08-31 @ 20:32:12 Permalink Daily things Kommentarer (10) Trackbacks ()


My love for you is endless

Det finns inget slut, det finns inget som kan få mig att sluta älska och beundra dig. Du vet vad du ska göra för att få mig att må bättre när jag mår dåligt och är ledsen. Min Gizmo, du är ett av allt mitt allt. Ett av det jag lever för <3 Jag är så oerhört glad att du blev min. För från början var det inte menat att du skulle bli min. Jag skulle ha skaffat en annan valp i den förra kullen, men att vänta ytterligare en kull och i den kullen fanns du, var det bästa beslutet jag har tagit.

Jag är så stolt över dig, hur omtänksam och hur anpassande du är. Du är enort kärleksfullt ingen tror inte på något ont. Mitt allt, min Gizmo, min min min <3

2010-08-30 @ 23:36:18 Permalink Gizmo Kommentarer (6) Trackbacks ()


Mys i massor

Jag älskar att tända ljus på kvällen och krypa ner i soffan och mysa. Det är vad jag ska göra nu. Snart kommer Jessica och vi ha lite tjejkväll, passa på medans sambon är iväg och lanar lite på kvällarna!

 

2010-08-30 @ 20:37:08 Permalink Daily things Kommentarer (0) Trackbacks ()


Päls - Förr eller Emot

Vad säger du?
Ska djuren behöva lida och förlora sin päls för att vi ska vara snygga och anses ha hög klass?

               

ALDRIG ALDRIG ALDRIG.. Det är djurplågeri och så egoistiskt som möjligt. Det är samma sak som vår hud skas flås av för de djur som vill klä sig lite snyggt. Jag är emot päls, och bär endast låsas päls. Det är så hemskt att det får gå till så, att man kan göra så mot ett försvarslöst djur. Djur är också levande varelser som oss. Vi männskor överlever utan djurens päls, det gör inte dem. Så tänk på det nästa gång du använder päls, att ett eller flera djur blev lidande för din skull.. EGOISTISKA MÄNNISKOR DJURPLÅGARE!!

2010-08-30 @ 14:11:18 Permalink Åsikter Kommentarer (1) Trackbacks ()


Höst outfit från hm




Det är verkligen min stil. Mörka men bas färger =) Lite jag samlat ihop från hm. Ringen, halsbandet och skorna är några av de jag verkligen måste ha, speciellt ringen. Super snygg!

2010-08-29 @ 20:38:08 Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()


The Sorcerer's Apprentice

Igår var jag och sambon på bio. Jätte mysigt, älskar att gå på bio. Vi såg Trollkarlens lärling med Nicolas Cage, en absolut favorit skådespelare.. Och filmen var ingen besvikelse, absolut ett måste att se med ett surround system, för effekterna blir bäst då och det ger mer inlevelse..



2010-08-29 @ 14:23:00 Permalink Film Kommentarer (6) Trackbacks ()


Flower

Jag älskar att ha lite snittblommor hemma.
Det gör hemmet mycket mysigare och en tryggare miljö. Jag vet inte vad de vita blommorna heter men de kan stå upp till 4veckor om man sköter dem. Bara byter vatten efter någon dag och snittar dem bara lite. Väldigt hållbara och stilrena. Rosorna fick samon av mig på sin födelsedag, 10 st stora rosor som luktar något enormt gott i köket. De andra blommorna är utplacerade i lägenheten. Jag är inte mycket för "blommor" i fönsterna så jag har bara gröna växer men dock så trivs orkiden super i sovrumsfönstret så där får den stå =)

 





 

2010-08-28 @ 20:31:08 Permalink Inredning Kommentarer (7) Trackbacks ()


Storstädat

Vilken dag.
Sedan jag klev upp har det varit mycket jag skulle göra, men sen 12 tiden efter att jag hade varit ute med Gizmo så har jag städat och plockat i hemmet. En lista i den ordning allt gick till:

1. jag började med att bada Gizmo
2. tömt diskstället och sedan diskat gårdagens disk 
3. bäddat sängen
4. vikt in den förra nytvättade tvätten (mest handdukar och underkläder)
5. vattnat alla blommor
6. städat av hela sambons datorhörna
7. satt in räkningar och viktiga papper i pärmar
8. dammat av hela lägenheten
9. dammsugit 1 gång och våttorkat golven 2 gånger
10. slängt i den nya tvätten
11. städat hela badrummet från topp till tå
12. varit ute med Gizmo på en promenad
13. tagit lite foton på min älskade hund (gizmo)
14. höst städat ut balkongen


och nu så sätter jag mig äntligen ner efter att ha varit igång sedan 12.. Men så himla skönt att ha allt gjort. Har inte haft en sådan otroligt bra städdag under hela sommaren. Nu känns det bra och jag känner att jag äntligen fått ett hem.. Lite bilder från hur det ser ut nu efter städningen (dock finns det inga förre bilder)



Vardagsmrummet (soff/tv hörnan)


Sovrummet


Gosedjursskålen                              Fotografiera/Minnen


Den finaste delen av badrummet

2010-08-28 @ 17:17:03 Permalink Daily things Kommentarer (1) Trackbacks ()


Camp rock 2 - the final jam

Ja det blev 2:an igår och den var mycket bättre än 1:an. Musiken var bättre och deras motivationer var bättre. Nu kändes den inte lika "disney" likande.. Ni som har sett 1:an måste se 2:an och ni som inte har sett dem kan göra det när det finns tid.. Men bra musik, mer hip hop och modern musik, här är 2 av de bra låtar:

 

2010-08-28 @ 12:18:38 Permalink Musik Kommentarer (3) Trackbacks ()


Cause im driving one of my cars

YES som ni kanske förstår så har jag börjat med mitt körkort. Jag har aldrig tidigare kört en bil och kom nyss in från min 4:e runda. De 3 förra rundorna har jag endast kört runt i området men idag blev dte längre och fram till den stora vägen där det är som mest trafik. Min kära sambo lät mig köra hela vägen till affären även om de  är väldigt trafikerade men jag kände mig inte redo än, men kanske nästa gån , vilket blir på måndag. Och nej till er alla som tror att man ska hålla sig inne när jag är ute och kör, det behövs inte..

                        

Jag är helt slut och ska krypa ner i soffan till en film, Kanske Camp Rock 2 - the final jam eller något skit på tv:n.. Vi får väl se. Jag önskar alla en riktigt härlig fredagkväll och grattis ännu en gång till min älskling på hans dag <3

 

2010-08-27 @ 19:35:59 Permalink Daily things Kommentarer (4) Trackbacks ()


Happy B-day darling

Idag fyller min sambo år, 25 hela år. Oj vad han börjar bli gammal, Ja jämfört med mig då, hahah.
Så nu ska jag ner med min svärsyster till stan och shoppa lite. Sen kommer lite familj på kalas så jag återkommer ikväll om jag finner tiden. Blir kanske bara en myskväll med sambon då han jobbar imorgon och vi inte kan gå ut och fira honom..



Slänger in en gammal bild så jag upptäckte jag inte hade några nya på honom..
Så fort jag har en bra kamera ska det fotograferas :)

2010-08-27 @ 11:49:43 Permalink Daily things Kommentarer (2) Trackbacks ()


Black is black

Som ni ser på bilderna så har jag fått klippt ner naglar rejält mycket, men i och med att de var dubbelt så långa gjorde det omöjligt att behålla dem på jobbet. Och jag kan inte ha en kort nagel och resten lång, det ät inte fint eller snyggt så nu är det jämnkorta och svarta =) Tycker svarta naglar är snyggast som korta än långa.
Jag har även dekorerat ringfringernaglarna med lite smycken som är nya. Dock ser man inte exakt vad för mönster det är på bilden men lovar att visa upp lite mer nu framöver.
Ska fixa en bättre kamera snart!

 
Vänster hand                                  Höger hand

2010-08-26 @ 21:51:03 Permalink Naglar Kommentarer (5) Trackbacks ()


Natriumklorid

Snabbvisit hos veterinären.
Igårkväll märkte jag att Gizmo hade problem med sitt ena öga. Han kisade med ena ögat hela tiden och varit lite orolig inatt. Jag försökte skölja hans öga med vatten men han fortsatte och imorse när jag klev upp så var hans öga likadant. Men imellanåt så slutar det men kommer tillbaka och man märker på Gizmo att det är jobbigt så jag stack inom veterinären och hämtade lite natriumklorid lösning som används för att skölja sår och ögon.

  

2010-08-26 @ 18:01:00 Permalink Gizmo Kommentarer (2) Trackbacks ()


Basic - 3 for 2

På förmiddagen var jag och shoppade med Jessica.
Jag passade på att handla lite bas kläder på jobbet medans jag ändå skulle skriva på lite papper. Det blev ett blått mjukisset + ytterligare att par svarta mjukisbyxor (alltid bra att ha när man har hund) och en vit top med mudd på höften, mycket skönt.. Och att det var ta 3 betala för 2 på Cubus nu gjorde så att jag spara 149kr (det var vad ett plagg kostade)



 

2010-08-26 @ 16:23:17 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Prince and Camp

De 2 senaste filmer jag har sett är Prince of Persia och Camp Rock. Ni kan läsa om dem både genom att klicka på namnen. Jag tycker om att titta på film, väldigt mycket. Prince of persia hade jag inte sett och tyckte dne var faktiskt bra. Camp rock hade jag redan sett 4 gånger tidigare men den är lika bra än, kanske har det med musiken att göra :) Nu väntar jag bara på 2an som jag hoppas ska komma snart..

              

Har ni sett någon av dem?

2010-08-25 @ 23:09:20 Permalink Film Kommentarer (5) Trackbacks ()


Nail art

Idag åkte jag bort till OKQ8 för att hämta ut ett packet ifrån Karins nagelhörna, där jag har beställt lite smått och gott till naglarna =) Det kom en del fint och jag vill direkt sätta mig och pyssla med det, men tyvärr så bröt jag många naglar igår och idag fick jag klippa ner dem riktigt rejält, så nu är det korta. Känner mig okvinnlig med korta naglar, men ska försöka fixa till dem lite senare.

Detta bestod paketet av:

2010-08-25 @ 18:46:23 Permalink Naglar Kommentarer (2) Trackbacks ()


Pläd och kuddar

Jag har äntligen köpt nya kuddar + en pläd till soffan. Jätte mysiga. De är chokladbruna och "håriga" som jag säger att det heter =) Kuddarna båda sidor är heltäckta av detta håriga, mjuka material. Plädens ena sida är och hårig medans andra sidan är gjort av flismaterial. Varmt och gott må ni tro det är, kan behövas nu när jag anser att höstan är påväg. 

 

2010-08-25 @ 15:43:36 Permalink Inredning Kommentarer (1) Trackbacks ()


The haunting in connecticut

Jag kom hem. Först var jag ute i skogen med Gizmo, sen så gick jag och Jessica och köpte lite gott och gick hem till henne och såg en skräck film som heter The haunting in connecticut.

Filmen var inte alls så läskig som jag trodde, men visst var jag lite skrämd i början men sen när man började hänga med och fick Jessica lugn så lugnade jag mig med =) Filmen är en skräck/thriller film från 2009 som handlar om en familj som är tvugna att flytta närmare sjukhuset för deras som är lidande av hjärncancer och flyttar till ett hus som visar sig vara ett gammalt begravningsbyrå hus. Och det sker en massa onaturliga saker...



Ja vad som sker får ni själva se efter =) Jag gjorde det och ångrar det inte. Jag kan iallafall säga att den slutade inte alls så dåligt som jag trodde. Vissa slut slutar så löjligt och att det blir för mycket, men det gjorde det inte här. Och filmen är baserad på en sann historia!

2010-08-24 @ 18:21:02 Permalink Film Kommentarer (4) Trackbacks ()


Skogsbilder

Det blev lite foton idag, eller hela 525 bilder men kanske 100 blev bra =) Det blir så när man fotograferar djur med egen vilja. Vi var i skogen i 2 timmar och ska fixa med lite kort nu framöver.. Liten smakbit från dagen!







2010-08-23 @ 20:26:53 Permalink Daily things Kommentarer (13) Trackbacks ()


Fototajm

God Måndag!
Ska strax slänga i mig något att äta sen ska jag ut med Nalle, Gizmo, Jessica och en styck kamera för vi ska ta bilder i skogen.. Men orkar inte göra mig i ordning så det får bli lite mascara och mina"skogs"kläder :) haha..
Vet inte om jag lägger upp några idag eller inte. Det beror på om jag hinner få dem..
Jag vill ha en systemkamera, jag vil verkligen det. Men det är dyrt tycker jag, får önska mig pengar till en sådan i julklapp =)

2010-08-23 @ 10:32:49 Permalink Daily things Kommentarer (6) Trackbacks ()


Söndagstrött

Det märks att det är söndag!
Jag har varit allmänt seg och slö hela dan. Vet inte om det har med att göra att jag sovit lite halvdant och att det har varit halvdåligt väder idag. Det var visserligen kvavt och åksväderliknande värme på förmiddagen, men sen efter 1 tiden när jag var ute med hundarna och Madde så vräkte det ner. (Hundarna tyckte dte nog var kul när vi försökte hitta skydd bland ormbunkar och träd i skogen men speciellt när vi var tvungna att koppla dem och springa hem till mig bara. Vet inte hur många vattenpölar som jag drog Gizmo in stackaren. Men han verkar älska mig ändå.) Sen kom solen tillbaka efter regnet och ändå lika jobbig värme. Kanske börjar Jag komma in i klimateriet eller så är det vara svettningar. Jag känner mig ändå slö och seg, Trots att min bästa vän var här och vi hade det underbart med massor av mys och tjejprat. Får hoppas att måndagen blir bättre. Ska ringa min bovärd imorgon och be om ett nytt kylskåp för det vi har nu är väldigt gammalt och har böjat läcka vatten..

Jag känner ett enormt sug efter att göra om min blogg helt och hållet. Men kan inte ett skit (ursäkta mitt ordspråk) så får väl börja och läsa mig till lite hur jag ska göra. Så om ni ser massa förändringar och sånt så stå ut eller hjälp mig :D


Me and my 2 things that mean the most to me <3

2010-08-22 @ 21:19:53 Permalink Daily things Kommentarer (4) Trackbacks ()


Glittersten

Tävling!
Jag är med i en tävling om ett valfritt smycke ifrån Glittersten. Ni hittar till Classy som har tävlingen och för att vara med och tävla klicka här. Jag valde ett läderhalsband med ett silverfärgat hänge. Den är lite min stil. Enkel och lite diskret =)
Det finns ett matchande armband till som jag ska garanterat köpa om jag vinner halsbandet..

 
Halsband 119kr                                   Armband 119kr

Som den tävlingsmänniskan jag är, gå med och tävla för jag vill ha lite motstånd,
BRING IT ON IF YOU DEAR !!

2010-08-22 @ 17:39:37 Permalink Kommentarer (8) Trackbacks ()


Dip-in nagellacksremover

Jag läste hos Simone att hon hade haft sin dip-in remover (nagellacksborttagning) i 7 veckor och den fungerade utmärkt fortfarande. Jag har nämnligen aldrig "vågat" testa den, men nu ska jag ta mig i kragen och köpa en sådan. Byter nästan lack var 3:e dag, och påtal om byta nagellack så har jag gjort min egna fransk manikyr på rekordtid 20 min innan det var dags att jobba. Den har tyvärr flagnat nu efter slit med lådor och mynthantering på jobbet så ska göra om det nu någon dag så då lägger jag upp en bild..


Självklart kommer jag att välja den miljövänliga!!

2010-08-22 @ 15:56:11 Permalink Naglar Kommentarer (2) Trackbacks ()


Godmorgon

Godmorgon på er!
Nej jag har inte nyss vaknat, vaknade redan vid halv 5 då sambon skulle åka till jobbet och sean dess har jag inte kunnat somnat om ordentligt så nu är jag lite trött eller kanske bara seg.

Nackdelen med att ha en hund med lång och tjock päls är att den fäller, vilket märks på mina dammsugarpåsar som går åt som attans. Och i förgår när jag dammsög så märktes det att påsen var full och jag har inga fler hemma. PANIK! Men jag fick göra min egna lösning.. Jag fick tömma hela påsen för hand så nu kan jag dammsuga lite :) Men först väntar duschen..


En gammal bild, men saknar mitt hår. Det såg ut så utan att behöva locka
eller göra något med håret, nu är det bara tråkigt och halvplatt :(

2010-08-22 @ 12:00:56 Permalink Daily things Kommentarer (3) Trackbacks ()


Eurodancer

Satt på youtube och bara lyssnar på lite allt möjligt och såg en låt som jag bara älskat såååå typ när jag träffade min sambo och massa minnen för typ kanske 4 år sen..




2010-08-21 @ 19:54:45 Permalink Musik Kommentarer (4) Trackbacks ()


Hemmakväll

Jag kör på en hemmakväll ikväll. Känner jag är på lite dåligt humör så jag ska bara krypa ner i soffane till en film och smaska på något gott. Länge sen jag åt ostbågar så blir nog några såna =) Väntar bara på att sambon slutat jobbet så vi kan åka bort till affären och handla lite gott..

Igår var jag som sagt barnvakt och det gick ju SUPER bra. De gjorde precis som jag sa och det var inga problem. De höll sig lugna och vi satt och myste till Askungen igår med. Asså det var sååååååå länge sen jag såg den. Och vill ni veta en sak? Den är lika bra än =) Jag jag lilltjejen kokade lite te med jordgubbssmak och sedan stekte jag köttbullar åt grabben som tyckte min mobil var rolig. Med touch och spotify i mobilen, det var toppen men inte för mitt batteri, hahaha.. Men så fort deras föräldrar klev innanför dörren så satte de igång.
Kids have respect for me and they doesn't earn my respect for nothing. 
Kids just like me and i like them
..


Jag och lilltjejen!

2010-08-21 @ 18:30:55 Permalink Daily things Kommentarer (2) Trackbacks ()


Last day for now

Idag är det faktiskt min sista dag jag jobbar på Cubus. Den sista tiden denna månaden sen får vi väl se vad som sker sen.. Men min cykel är sönder och mammas med så jag måste antligen gå till jobbet eller ta buss. Men ska jag ta buss måste jag ta mig en bit ner mot stan och ta bussen där. Eller så går jag men det tar nog 40 minuter och gå och undrar om jag har tiden till det :/ vet inte hur jag ska göra men ska göra mig i ordning nu iallafall och sen gå eller ta buss!


Min Gizmo som bebis.. Saknar valpåldern jätte mycket..

2010-08-21 @ 08:41:32 Permalink Daily things Kommentarer (4) Trackbacks ()


Vad är äkta kärlek?


Att inte behöva tveka på den enorma lycka och kärleken måste vara en trygghet. Jag är lyckligt lottad att jag hittat min kärlek. Jag känner ingen oro över att han skulle någonsin vara otrogen, att han inte skulle sluta älska mig för den jag är. Kärlek kan vara på så många olika sätt. På så många sätt som hur olika varje individ är. Min kärlek till varje av min vän är olika. Vissa har jag starkare band med, som syskonband, vänskapsband och familjeband. Med det menar jag att jag har väldigt få men de få är underbara som känns som mina systrar. Det finns vänner som jag har ett vänskapsband med som kanske inte är lika mycket till fullo som med andra. Men jag ha respekt och omtanke för varje vän. Annars skulle jag inte vara deras vän.

Kärlek för mig kan vara på så många olika sätt. Kärlek för ett intresse, Kärlek för en människa och Kärlek för ett djur är inte detsamma. Min kärlek till hund skiljer sig från min kärlek till min sambo, mina vänner och min familj. Det finns inte en tvekan att jag skulle sluta älska min hund. Djur (speciellt hundar) kan inte såra oss som människor kan. Det ligger i hundars natur att vara tillags för sin ledare och det kan jag säga att det är inte vi människor. 

                   Vad är kärlek för dig? Är kärlek och omtanke olika?

Var ingen annan än dig själv. Det är inte Du som ska ändra dig för andra. Att vara sig själv visar mod, självförtroende, styrka och passion. Finns inget fegare och oärligt att vara någon man inte är.

2010-08-20 @ 15:59:52 Permalink Tankar Kommentarer (7) Trackbacks ()


IKEA

Hallen + taket i hallen är målat och klart så nu ska den bara inredas med lite från IKEA självklart =)


 



Vi ska ha en vit spegel, vit klädhängare + krokar, hundkrokar, korgar till hyllplanen i hallen, lite andra hyllplan med tavlor och ljushållare..

2010-08-20 @ 12:29:05 Permalink Inredning Kommentarer (4) Trackbacks ()


Home sweet home

Jag är verkligen en hemma person och det märks tydligt. Har nyss slutat jobbet och är hemkommen och det är skönt att vara hemma. Fast att det inte var en lång dag men jag märker att kroppen inte fått återhämtat sig efter den långa förkyldningen. Är fortfarande snorig och hostig men mycket bättre är det.



Det luktar mat så strax ska jag äta,. Sen ska jag gå med Nalle, Jessica och Gizmo bort runt skälby. Imorgon börjar Axels tivoli och jag ska självklart gå dit, åka karuseller, äta sockervadd och godissnören och vinna massor :) Hoppas det är någon fartfylld karusell jag kan åka. Jag bara ÄLSKAR karuseller. Det finns inget pinsammare än att umgås med mig (eller vara migsjälv) på ett tivoli men KUL har jag det alltid!!



2010-08-19 @ 18:57:09 Permalink Daily things Kommentarer (4) Trackbacks ()


Overall

Det finns inget mysigare än en overall som är i mjukis kvaliten och man kan krypa ner i när det är kyligt ute. På hm har de en för newborns dock men en sådan i vuxen size skulle jag vilja ha =)



Och min svärsyster ska ha barn nu i december med så det ska bli kul med en liten bebis i familjen. Jag hoppas jag kommer få sitta mycket bran vakt för jag älskar barn men speciellt småbarn. De är så beroende av oss och jag älskar närheten och doften från spädbarn eller bebisar :)

 

2010-08-18 @ 21:33:31 Permalink Kommentarer (9) Trackbacks ()


Fanta och Rosé

Egentligen så är den inte bra, för de sjunger ju bara om Fanta, Rosé och brudar men den är rätt svängig ändå. VAD GÖR VI, NU KÖR VI osv..



Vad tycker ni? Bra eller dålig, våga diskutera :P

2010-08-18 @ 20:53:06 Permalink Musik Kommentarer (4) Trackbacks ()


Det gör det till ett hem

God eftermiddag eller God kväll!
Hoppas alla haft en bra dag. Det har varit mycket att göra idag men jag har mest varit på new born-avdelningen, stått vid kassan och plockat och städat lite. Ingen upppackning blev det idag. Men känner att jag inte är riktigt hundra frisk än så rätt skönt att jag fick lugna uppgifter. Ska strax äta något och sen ut med Gizmo. Men medans jag tittade på min mail så fick jag se lite kuddar och gardiner ifrån Åhlens, som jag gärna skulle vilja ha.
Tycker att kuddar, plädar, ljus och smådekorationer gör det till ett hem, det är där värmen ligger..


Ett par gardiner som ska bli mina i vardagsrummet

 
Svarta och vita kuddar är ett måste att ha i soffan, blir nog några såna med

 

2010-08-17 @ 18:46:56 Permalink Inredning Kommentarer (8) Trackbacks ()


New love

Igår hittade jag ett par snygga men ursköna skor och jag vill att de ska bli mina när lönen är
kommen. Dock ser man inte så tydligt på bilderna för jag har ingen bra närhetsinställning på
mobilen!

Nu ska jag iväg och jobba. Har inte ännu kollat om det går att mobilblogga ifrån mobilen så
kanske försöker men annars återkommer jag mot kvällen OM jag orkar och har tid!

Jag önskar er alla en mycket bra tisdag..





2010-08-17 @ 08:30:18 Permalink Kommentarer (4) Trackbacks ()


Inga spöken ikväll

Jag och Jessica tänkte att vi skulle klä på oss ordentligt och gå ut med hundarna i skogen nu när det blev mörkt. Vi började gå hemifrån halv 9 och då var det inte alls mörkt. Tänkte att de var lagom mörkt för att gå i skogen, men jag är glad att vi inte gjorde det. cirka 20 minuter senare så var det kollsvart. Så vi tog en långrunda mot hemmet fast en "omväg" för att rasta hundarna ordentligt. Och vi fick lite tjejsnack, lite fnitter och skratt..  

                    

Imorgon börjar jag jobba igen efter ledigheten och det kommer bli en lång dag känns det som nu iallafall. Fast det ska bli kul att jobba. Bara att jag inte är trött och är så genomförkyld + att det är så fuktigt, klibbigt och jobbigt varmt ute som inne. Men säger godnatt nu för jag har lite att stå i  och att jag håller på att klia i sönder mig av alla myggbett..

2010-08-16 @ 22:21:24 Permalink Daily things Kommentarer (1) Trackbacks ()


Isadora Graffiti Nails

YESSSSS! Idag, efter mycket letande på stan, så hittade jag Graffiti nagellacket. Fanns endas kvar gult och grönt på hm och de är inte mina färger. Men efter mycket letande hittade jag vit och blå kvar på Lindex så det blev 2 såna =) Har testat den vita ovanpå nr 195 el. 196 av Depends minilack, det är iaf skimrande ljusblått. Blev rätt tufft men ska absolut göra om det lite bättre sen, ville bara testa =)

  

p.s vet att bildena suger - take it or leave it ;) + att jag har lackat 2 lager med det vita

2010-08-16 @ 20:35:50 Permalink Naglar Kommentarer (1) Trackbacks ()


Maisstore

Jag är med i en tävling där jag har valt ett vit nitarmband med guldiga nitar.
Jag brukar inte vinna så ofta så jag hoppas på att vinna, så håll tummarna för min skull =)

Ni kan själva vara ned och tävla men då får ni gå in på Jessis blogg och följa tävlingen där.



http://www.maisstore.se

2010-08-16 @ 19:42:41 Permalink Daily things Kommentarer (3) Trackbacks ()


Längtar efter hösten

Jag har en enorm längtan efter hösten. Att vandra bland löven, stickat och stövlar, tända ljus/brasa och värmen.
Men jag har alltid tyckte om hösten bäst just för den är den mest mysiga årstiden. Fast jag gillar sommaren med men just pga värmen, solen och badet. Men hösten är mer mysfaktor..

Dessa bilder förknippar jag med hösten!


Min lille plutt förra hösten, då var han grå nu är nästan vit/ljus beige


Jag och Gizmo förra hösten. Då var han bara en bebis..
   

Stickad kofta + skor ifrån halens.se


Bilden är lånad

2010-08-16 @ 13:22:48 Permalink Daily things Kommentarer (1) Trackbacks ()


Filmmys

Har varit en fartfylld dag idag. Tog först en lagom kort/lång morgon promenad i skogen med Gizmo. Jätte skönt att få komma ut det första man gör på morgonen.. Sedan var jag på miljöträning med hundarana och Jessica, i skogen ytterligare en gång till och sen såg vi en orm i skogen, en koppparomr som jag trodde jag skulle bli mer rädd för än vad jag blev. Ja en hel del mera men är för ofokuserad för det just nu, tittar på Hulken på 3:an samtidigt, vilken jag ska återgå till nu. Hoppas alla får en mycket trevlig och mysig söndag som mig!

2010-08-15 @ 21:19:01 Permalink Film Kommentarer (3) Trackbacks ()


Vilka idioter, djurplågeri är vad det är

Visst ni att under juli månad eldade  det Feministiska initiativet (F) upp 100 000 kronor för att visa på löneskillnaderna som existerar mellan män och kvinnor. Något som fått en hel del kritik.

En konstnär vid namnet Lars Vilks tycks göra allt för uppmärksamheten och bestämde sig att göra ett konstverk vid namnet "hot dog". Konstverket gick ut på att Lars låste in en liten, liten hundvalp i en varm bil, mitt på dagen, med bara en liten, liten fönsterspringa som ventilation. Vid bilen stod Gudrun Schyman med en megafon och övertyga folk om att rösta på Feministiska intiativet.

Gudrun Schyman:
- Jag har en ganska gäll röst, men megafonen gör så att den hörs en längre sträcka. På så sätt kan fler människor höra vårt budskap. Och med den här manifestationen hoppas vi att folk får upp ögonen för F!

Lars Vilks berättar om "konstverket":
- Om människor blir upprörda är det deras fel. Som konstnär måste jag få stänga in en hundvalp i en varm bil. Det är min rättighet att göra det. Om man tänjer på det, ingår det faktiskt i yttrandefriheten att få låsa in en hundvalp i en varm bil. Dessutom kommer tidningarna att skriva om det här, eller ja, Aftonbladet som är de enda som bryr sig om mig, men ändå. Det är bra för yttrandefriheten att tidningarna skriver om mig.


VILKA JUBELIDIOTER. HUR FAN HAR MAN MAGE TILL ATT GÖRA NÅGOT SÅDANT FRUKTASVÄRT. OCH DE TROR DE LOCKAR FOLK SKA SKA RÖSTA PÅ (F), ALDRIG EFTER EN SÅDAN SAK. UPPMÄRKSAMHETEN FICK DE MEN INTE PÅ DET SÄTTET SOM DE TROR.

2010-08-15 @ 12:26:32 Permalink Åsikter Kommentarer (4) Trackbacks ()


Man lär sig något nytt varje dag...

... Och tro mig mina vänner, det gjorde jag igår. Glömde berätta det  för er. Ni vet att jag var i skogen med Jessica och hundarna. Chrille skulle hålla hundarna medans Jessica och jag ska springa och gömma oss bakom varsitt träd, och ropa på våra hundar, så känner jag hur mina fötter blir tyngre och hur klumpigare jag blir så faller jag pladask ner bland barr, kottar och ormbunkar i skogen alldeles bakom träden. Jag kan inte förklara exakt hur allt gick till men jag gled inte framåt utan landade på sidan. TUR att det inte stack upp en pinne eller gren från marken + att jag inte landande på den för det kunde ha gått sååååå illa. Men efter ett sådant fall kan man inte låta bli att bryta ihop i skratt, och det gjorde vi båda. Bakom varsitt träd försökte vi var tysta..


Undra vad jag får lära mig idag som jag redan inte visste? :-)

2010-08-15 @ 10:23:24 Permalink Daily things Kommentarer (1) Trackbacks ()


Bakterieflora eller vad?

När jag var på affären för att köpa lite filmjölk och lite lösgodis och när jag står där och plockar ihop lite godis så börjar mina tankar snurra, Vilken bakterieflora det är egentligen bland lösgodis. Jag menar vem vet vart folk har haft sina fingrar, barn som hostat och snorat och tagit i godiset, människor i allmänhet som är förkylda räcker att de hostar lite i luften och sen hamnar det på godiset och sen är vi alla sjuka :P



Men ändå äter vi godiset fast det är en så mycket bakterier. Och det gäller frukt och grönt med. Man tar i frukter och känner på dem, kanske jätte sjuk och även om man sköljer av frukten när man kommer hem så räcker det in. Eller gör det det? Försvinner alla bakterier genom att skölja av frukten? Jag har ingen som helst aning men vet du så lägg gärna en kommentar om det isåfall, jag vill lära mig något nytt varje dag =)

2010-08-14 @ 20:04:09 Permalink Åsikter Kommentarer (2) Trackbacks ()


4 timmars playdate...

... blev det med Jessica och Nalle istället för att städa. Vi har varit i skogen 2 gånger under dessa 4 timmar + att vi har haft tjejsnack på gräsmattan utanför mig där hundarna kunde vila sig. Nalle och Gizmo har det sååååå roligt tillsammans och jag gillar att umgås med Jessica, hon är så lik mig på något sätt..



2010-08-14 @ 17:30:51 Permalink Gizmo Kommentarer (0) Trackbacks ()


Im rested and ready

Godmorgon =)
Nu när jag vaknade på morgon så kände jag ett otroligt sug efter att städa. ÄR DET NORMALT? Jag menar jag ligger med feber  och är genomförkyld. Dock har min halsont släppt en aning men jag har fått resthosta istället.
Vilket som är bäst: hosta släm eller halsont. Men suget efter att få storstäda med högmusik går jag igång på så jag återkommer om en timme eller 2..



2010-08-14 @ 12:52:52 Permalink Daily things Kommentarer (2) Trackbacks ()


Boho Chiomania...

... heter nagellacket som är målat idag. Ett mörkt beige hudfärgat lack ifrån hm.
Kände att det silvriga inte passade mitt humör idag så något mer diskret blir bra!



  

2010-08-13 @ 17:59:03 Permalink Naglar Kommentarer (3) Trackbacks ()


Skogen

Fast jag har feber, ont i halsen och genomförkyld + att denna klibbiga, åskaktiva värmen inte är till så stor nytta så tog jag på mig kläder och tog en runda i skogen. Hur skönt som helst är skogen precis bakom husen. Bra stigar att gå på och fridfullt är det. Och Gizmo älskar att få springa så fritt i skogen att vi är där minst en gång om dagen.. Allt för min hund!





2010-08-13 @ 14:25:52 Permalink Gizmo Kommentarer (1) Trackbacks ()


Jennie <3 Gizmo

Jag älskar verkligen min hund så otroligt mycket. Han ger sådan glädje dygnet runt, önskade dock jag hade bättre tålamod ibland med honom. Luktandet hit och dit kan vara en såmn pain in the ass ibland, speicllet när man är sjuk och vill bara ut en snabbrunda. Men nu när jag är sjuk så ger han mig så glädje att jag nästan känner mig lite bättre. Fysiskt sätt är jag inte friskare men psykisktsätt så är jag det.
Jag önskar jag kunde skaffa en till Gizmo för 2 sådana underbara personligheter så skulle man alltid känna glädje och kärlek fast dubbelt upp.. Han har ett sådant otroligt bra psyke oc tålamod så det är sinnessjukt. Han är sååå tålamodig med valpar, barn, äldre som kan kräva lite mer men annars och förövrigt så är han en lycklig och kärleksfull hund!

2010-08-13 @ 11:27:06 Permalink Gizmo Kommentarer (1) Trackbacks ()


Silver/grey nails

Dagens naglar blir silvergråa. Ett mycket bra och hållbart lack ifrån Hm som jag älskar. Det torkar snabbt och behövs endast 2 tunna lager och sitter bra utan toplack..





(ursäkta kvaliten, använde mobilens kamera)

2010-08-12 @ 20:41:00 Permalink Naglar Kommentarer (5) Trackbacks ()


Sur smultronstav

Jag är såååååå beroende av godiset pingvinstav i smak av sur smultron. Sinnes sjukt gott, Ni som smakat den och tycker om den förstår vad jag menar. Jag älskar smaken lika mycket som jag älskar att äta en "rå" rabarb utan något tillbehör. Surt som tusan men såååå gott =)

2010-08-12 @ 20:14:41 Permalink Daily things Kommentarer (4) Trackbacks ()


Marmaduke

Såg klart Marmaduke imorse för min dator stängdes av igår fleragången pga överhettning så nu har jag sett klart den och den var såååå bra =) Som jag sa igår var den rolig och även spännande. Jag rekommenderar absolut att se den!



Nu ska jag måla mina naglar och sen ska jag bort till mamma på middag. Har fått önskat en av favoriträtterna som är baconlindad köttfärslimpa med sås och potatis :P

2010-08-12 @ 15:38:39 Permalink Film Kommentarer (1) Trackbacks ()


Filmtajm

Jag har verkligen åkt på något skit. Vaknade imorse av att jag hade sinnessjukt ont i halsen + att jag var genomförkyld. Bättre har de inte blivit, ligger nu i soffan med feber och får inte i mig mycket mat..
Har idag tittat på Vampire Suck. En parodi film på Twilight och New Moon så sög. Den var inte rolig, mest seg och dålig. Så nu tittar jag Marmaduke, en djurfilm som är roliga, har inte sett klart den än men än sålänge skrattar jag =)

2010-08-11 @ 21:33:59 Permalink Film Kommentarer (1) Trackbacks ()


Rix fm festvalen..

.. ägde rum idag kl 19.00 i Kalmar. Förbandet var Ramsells som är ett helt okej cover-band. Men Rebound och Love Generation var klart bäst. Hade dock velat Darin skulle komma, Loverkiller är ju sååå bra..

2010-08-05 @ 21:57:25 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


OMG

Jag är stum, vill ha vill ha vill ha. Har hittat en del snygga klänningar hos Halens. Här är 3 av många favoriter.





De kostar visserligen över 700kr men snygga är de, och jag använder visserligen inte klänningar men de är fina jue..

2010-08-05 @ 00:40:25 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Rosa blommiga naglar

Anna Book fick sina naglar gjorda hos KN nail products och de blev super snygga. Inte för att jag använder rosa eller skulle ha dem i rosa men blå, svart vit eller grå hade fungerat för mig :) Det blir så snyggt.. Ni kan titta in här för att se mer och veta mer om Karin och hennes anställda..


Bilden är lånad ifrån Karin! Se länken ovanför..

2010-08-02 @ 21:42:37 Permalink Naglar Kommentarer (4) Trackbacks ()


Ellen D.

Jag älskar att vara ledig, för då kan jag se min favorit show som är Ellen DeGeneres show. Hon är ju helt otrolig. Jag gillar henne och hennes program på så många sätt. Och hennes fru Portia de Rossi är ju så sinnessjukt vackra ihop.



Jag ska verkligen njuta av mina 2 dagar ledigt, inte för att det ät jobbigt att jobba utan jag hinner inte med alls mycket då, för allt är stängd och klockan är mycket när jag slutar jobbet.. Ska ut med Gizmo nu, sen ska jag ner till stan med en vän och shoppa och umgås lite. Senare ikväll ska jag fixa klart med hallen och innandess ska jag plocka blåbär :) Inte för att jag äter det, men kan vara gott att göra en paj på det!

2010-08-02 @ 13:26:15 Permalink Film Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0