Dream dog

En dröm är att äga en tibetansk spaniel som är antigen svart eller mest bestående svart eller en kritvit tibbe. Det är så svårt att få fram dessa färgen, Men en dröm är det att äga en tibbe med sådana färger..


Bilden är lånad ifrån Pamélas kennelhemsida, på Blackie

2010-07-28 @ 19:47:45 Permalink Kommentarer (6) Trackbacks ()


Tibbar


(Gizmo och Piivo)

Igår kom Piivo till oss och ska bo här i veckan medans hans bror ska paras med en tik.
Det är så sjukt vilken skilland det kan vara från hund till hund inom samma ras. Båda är timmar men Piivo är mer åt det "manliga" hållet medans Gizmo är mer valpaktig. Han har mer det söta uttrycket medans Piivo är mer hård och manlig. Hankhöjden är nästintill desamma medans allt det andra skiljer dem åt..

Piivo och Gizmo fungerar super. Inget bråk eller något. Piivo har lagt sig på ryggen och låter Gizmo få undersöka honom mednas Gizmo bara vill leka hela tiden. Piivo dras till mig hela tiden och vart jag är sitter eller ligger så sitter han på mig eller väldigt närar mig..

Nu ska vi slappa lite i soffan innan vi ska ut igen =) Det är min enda lediga dag nu i veckan så jag ska njuta och slappa lite...

2010-07-28 @ 12:52:31 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


I got this felling deep inside that I will never fall in love, love love again



Absolut en favorit låt just nu, den spelas även på jobbradion och många frågar vem artisten är. I och med att den spelas lite då och då på jobbet så blir det att man nästan sjunger med lite väl högt ibland kanske :)

Det kom fram en kund till kassan som kom ifrån Polen och kunde engelska så vi pratade lite med varandra, på engelska självklart. Sen när nästa kund kom, ja då började jag prata engelska, såååå pinsamt men ett gott skratt fick vi oss, och flera i kön till kassan..

2010-07-25 @ 18:49:32 Permalink Musik Kommentarer (5) Trackbacks ()


Regn regn massor av regn

Denna morgon vaknade jag av att det regnade. Måste säga att det behövs och det är skönt för det är lite svalt ute. Men ändå vill jag inte átt det ska regna för jag ska cykla till jobbet och mitt paraply har jag glömt i min svärsysters bil + att jag inte äger ett regnställl, så jag får hoppa i samos gamla i storleken XL, för den storleken var den ända som fanns när han fick regnstället. Vi får hålla tummarna att det inte fastnar i något däck eller något =) Jag ska nog skaffa mig ett eget renställ så småning om, men det får bli till hösten för det känns som det är sämre väder då än vad det ska vara nu..

 

En bebis bild på Gizmo <3

2010-07-23 @ 10:53:56 Permalink Daily things Kommentarer (2) Trackbacks ()


Tänksam - är det ett ord?

När jag satt här och skulle sätta ett ord i rubriken som beskriver min värld, mig själv just nu så fick det bli tänksam. Men är ens tänksam ett ord? Sedan kom jag på att det kallas för fundersam. Men jag funderar ändå inte så mycket, bara tänker väldigt mycket och det är ju något annat än att fundera..





Jag vill och kommer att skaffa en tibbe tik, till mig och Gizmo. Jag är mer säker på det än något annat. Jag vill även i framtiden ha en större hund men då vill jag känna att jag har tiden och ytan till en större hund. Jag har även funderat på om jag ska skaffa mig en hund som jag 110% har ensam rätt på, eller ska jag vara hel-eller halv fodervärd? Efter att ha pratat med Gizmos uppfödare på morgonen så fick jag funderat lite mer men dörrar öpnnades och jag börjar känna mig mer säker på vad jag verkligen vill. Jag ska fundera vidare men jag när jag tänker på ett beslut så känns det väldigt bra, jag ger mig själv ett leende medans ett annat beslut känns sisådär..

2010-07-22 @ 20:30:15 Permalink Daily things Kommentarer (3) Trackbacks ()


Time goes by

Jag har så mycket att göra. Jag vet inte hur jag ska få tiden att räcka till. Därför kommer jag inte att blogga mycket utan bara bär jag har lusten och absolut tiden..


En rätt crazy bild på mig inför 5 kampen på examensveckan :)

2010-07-14 @ 15:51:37 Permalink Daily things Kommentarer (1) Trackbacks ()


ONE ultimate party song

Denna är absolut den mesta partylåten jag lyssnat på. Visst att det bara är instrument och ingen sång men jag kan känna rytmen så väl och jag blir väldigt dans sugen, så till helgen då smäller det till =) Ja på lördagen eller söndagen iallafall..

                                        Din musiksmak eller inte?


2010-07-12 @ 17:14:58 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hundbad

Nu var det ett tag sen Gizmo och Zelda träffades och idag fick de träffas igen. Fast att Zelda har blivit så stor nu så leker de så fint med varandra, Gizmo är ganska tålig kan jag lova. Vi åkte till hundbadet där vi träffade en vän till Zeldas ägare och ägarens hund.. Räknade upp till 17 st hundar på det lilla hundbadet vi har och det gick super med alla..



 



Tunga är ute hela tiden men något jag blev chockad över att han gick i vattnet självmant när han behövde svalka sig. Han gick ner så han var blöt till magen och stod där ett tag sen gick han upp på land och skulle "torka" sig i sanden, så det förklarar varför han är så skitig :P

2010-07-12 @ 17:03:24 Permalink Gizmo Kommentarer (0) Trackbacks ()


Amazing

Asså denna veckan har varit helt underbar. Veckan på måndagen med en stund i klassrummet och information för veckan, men egentligen så började den med brännboll i Kalmarsundsparken i tisdags och det var riktigt trevligt och roligt. Efter det drog vi in till stan och satte oss en kort stund på en uteservering och bara umgicks en stund. På onsdagen så solade vi och badade vi en kort stund innan vi skulle spela volleyboll och fy tusan vad roligt beachvolleyboll är. Man kan lugnt säga att jag hade träningsvärk i mage, armar och ben. Även mitt revben på vänster sida fick sig en smäll, men så blir det när man ofrar sig för sitt lag och slänger sig i sanden :) Självklart blev det partaj efter det. På torsdagen hade vi femkampen - vi tävlade i 5 grenar som Segway, mekanisk tjur,dragkamp, pilbågsskytte och blåspil. Mitt lag vann och det kändes super bra med tanken på att mitt lag förlorade på beachvolleybollen. Sedan brottades vi i sumodräkter vilket var skit roligt. Varmt men riktigt kul..

Examensdagen var galet bra. Vi hade först champangefrukost i parken sedan var det dags att få sina betyg utlämnade av Jesper i klassrummet. Efter det hade vi en paus tills vi skulle "förfesta" i klassrummet sedan var det dags för middag på Byttan. Fy tusan vad roligt det var på Byttan. Men sedan förflyttade vissa av oss in till stan där vi dansade loss lite, och sen hängde jag med en vän i några timmar medans jag väntade på Linn och Camilla som skulle sova hos mig. Men vilken underbar dag.
Lördagen festade vi också loss på Byttan. Det var jag, camilla, linn, madde, pernilla, jonas, blixte, viktor, mattias och jim. Ett helt gäng var vi och kul var det med =)

Det kommer upp bilder när jag har fått dem. Blev en del rätt roliga filmer + bilder...

2010-07-11 @ 19:34:37 Permalink Daily things Kommentarer (0) Trackbacks ()


Veckoslut

Nu är veckan snart slut och den har varit bra. Fast jag har varit stressad så börjar jag känna mig mindre stressad. Ska iväg på lunch med några sötnosar nu, återkommer senare med mer information hur veckan har varit..
Sålänge bjuder jag på en bild på Gizmo, min sötnos..

2010-07-11 @ 12:52:08 Permalink Daily things Kommentarer (0) Trackbacks ()


2 hm favoriter

 

En blå tunika/klänning och en lavendelblå kjol hittade jag på rean som jag är sugen på att köpa men kännner att jag ska inte köpa mer inför sommaren när det snart att införskaffa höstplagg..

2010-07-06 @ 13:20:43 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


Give him a break

Konserten i Glasgow med Chris Brown blir inte av, pga av den vilkorliga domen mot misshandel av Rihanna. Men det var ju ett tag sen, båda har gått vidare. De ses inte och under tiden var det Rihanna som velade fram och tillbaka.. Jag tycker det börjar bli löjligt. Ge han sitt staff, låtan han få sitta av sitt straff and move on..

2010-07-06 @ 09:52:42 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vecka 27 - helt oförglömlig vecka

Det är trots allt bara måndag, men denna veckan kommer bli absolut den bästa veckan på otroligt länge.
Idag har jag fikat med de som kom idag till skolan och riktigt trevligt hade vi det. Sen drog några av oss och tittat i butiker. Och nu ljuger jag inte när jag hittade en klänning som jag störtgillade och den satt hyfsat bra. För er som inte känner mig tycker inte det är något men för de som känner mig vet att jag är en jeans tjej. Älslar jeans och har några par jeans som mjukisbyxor.. Att jag ens köpte en klänning är helt otroligt, så den ska bäras på fredag. Köpte även ett vanligt linne jag ska ha på mig imorgon hade jag tänkt.

Min vecka ser ut såhär:

Tisdag
En snabbtur till hansa city med Madde - Ska köpa ett par skor jag har tittat på. Sedan blir det brännboll + massa annat skoj med klassen på mot kvällen i kalmarsunds parken. Och kvällsdop så man får inte glömma bikinin :) Ev. blir det att dra sig in mot stan där det spelas musik.

Onsdag
Sola en stund på dan med några vänner sen blir det att spela volleyboll med klassen, riktigt härligt ska det bli :) Sen på kvällen får vi se var den erbjuder, blir nog någon uteservering eller något..

Torsdag
Blir det 5 kamp bland annat rykten om att köra segway är en del av 5 kampen, vi får väl se :)

Fredag
Är examensdagen så vi ska ses i skolan på morgonen för att ta emot slutbetyg och det. Sen ska vi fika lite och tillbaka till skolan för en liten förberedelse inför middagen på Byttan, där vi säkert och rätt sannolikt spenderar kvällen där för partaj. Nu blir vi ju ett stort gäng :)

Lördagen blir nog också fest, vet ej ännu men vi får väl se. Söndagen ska bli lugn, sola eller ölandsdjurpark, vi får se =)

2010-07-05 @ 21:12:24 Permalink Daily things Kommentarer (0) Trackbacks ()


Back to school...

... for the last week.
Ja idag börjar den första dagen på sista veckan i skolan, alltså examinationsveckan, examen tar jag på fredag. Och denna utbildningen har gett mig sommarjobbet på Cubus och sedan extra till helgen som det ser ut nu. Super kul ska det bli. Denna veckan ska jag bara njuta med mina vänner, det var trots allt cirka 3 månader sen vi sågs.
Har självklart träffat någon under dessa 3 månader..

Har börjat med körkortet nu iallafall, eller nästan. Ska bara göra ett godkänt syntest sen är jag redo :) Ska bli sååå kul att få köra med sambon, hehe.

Nu ska jag göra mig i ordning och snart vandra bort till skolan, eller får ta bussen. Det beror helt och hållet på vad klockan är när jag är klar..


Trött, varm och utslagen vovsing på balkongen för någon dag sen..

2010-07-05 @ 08:18:00 Permalink Daily things Kommentarer (0) Trackbacks ()


Min underbara vän <3

Idag har jag haft Madde som min dagmatte åt Gizmo. Då jag inte hann hem på lunchen fick Madde gå ut med honom. Super snällt.. När jag skulle cykla hem så visste jag att jag hade så fruktansvärt mycket att göra. Diska, städat, slänga sopor, packa upp tvätten och sen ner med massa i källaren. Men när jag kommer hem ser jag att hon har diskat åt mig, urgulligt.. Helt underbart var det att slippa behöva ställa mig och diska på direkten och kunde istället vara ute med Gizmo en lite längre runda + att jag kunde börjar städa lite snabbare. Helt underbart,.
Vilken underbar vän jag har och hon vet om det <3 Absolut en del av mig som är sååååå viktigt!

2010-07-03 @ 18:49:27 Permalink Daily things Kommentarer (0) Trackbacks ()


BARA 1½ år kvar

I torsdags var jag som sagt på bio och såg Eclipse, sjukt bra, men det visste jag redan. Filmen var mer intressant och inte lika mycket mellandrama som boken. Nu väntar jag bara på att få hem filmen. Och jag väntar sååååå intensivt på Del 1 av Breaking dawn, fy f*n vilken film det kommer bli.. Sinnes sjukt kommer det bli, eller får väl hoppas på det.



Nu är jag dock ledig ifrån arbetet i 1½ vecka, sen börjar jag slita igen,. Jag ska verkligen njuta av min semester, fast att jag har min examens vecka nästa vecka. Men men, det går an, imorgon blir det enbart en soldag, är ju inte alls brun, har ju bara fått 2 dagars chans att bli solbränd.. Och jag ska gosa och träna så mycket som möjligt med Gizmo som det bara går.



Nu ska jag hoppa in i duschen för jag ska senare bort till en vän + systern + systerns vänner för lite after-birthday-party :)

2010-07-03 @ 18:42:36 Permalink Daily things Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0