SmyckesträdIdag fick jag en check ifrån mamma där hon hade 100kr på Åhlens att köpa för så jag köpte mig ett smyckesträd. Fanns i vit glansig porslin men valde den svarta matta färgen istället..

2010-05-31 @ 17:19:36 Permalink Inredning Kommentarer (4) Trackbacks ()


BandslamHar haft feber idag, ont i öronen och halsen gör ont så har bara legat i soffan med hunden och löst klart min korsordstidning och sett en film, Bandslam. Den handlar om musik självklart, men inte likadan som High school musical filmerna. Ja ni får själva se den. Jag tyckte den var hyfsat bra, småskrattade lite, en del pinsamma situaioner dock men det är väl sånt som tillhör high school..

2010-05-30 @ 20:06:10 Permalink Film Kommentarer (1) Trackbacks ()


Sex and the city 2


Jag var smygpremiären av Sex and the city 2 med chefen och arbetskamraterna i torsdag. Den var riktigt rolig. Bättre än den första filmen för den handlade bara om Carrie och hennes bröllop och allt. Tvåan var dock bäst för den var mer rolig och mer sex såklart =) haha! Absolut ett måste att se, ettan är inget måste att se..

2010-05-30 @ 18:59:23 Permalink Film Kommentarer (0) Trackbacks ()


Stadig frukostJag har aldrig tyckt om att äta frukost. Men jag måste börja äta mer på morgonen för att orka hela dan, så idag fick det bli flingor och filmjölk med fiberbröd och salamiost. Måste säga att det är riktigt gott.. Måste få i mig energin nu när jag ska strax storstäda hela lägenheten från topp till tå.

2010-05-29 @ 11:06:37 Permalink Daily things Kommentarer (1) Trackbacks ()


Wet dog

En blöt hund fick jag med mig in efter promenaden och inte var det något regn så hur kom det sig att han blev blöt? Jo självklart var det jag ska lekte med vatten och sprutade lite på honom, hihi. Det finns en kram med vatten som sprutar åt olika håll och Gizmo backade inte direkt utan mest blev busig och skulle gnida sig i det blöta gräset..

2010-05-28 @ 19:16:24 Permalink Gizmo Kommentarer (1) Trackbacks ()


JordgubbarFredags mys md jordgubbar och mjölk är såååååå gott.. Dock är det inte svenska jordgubbar, utan belgiska och mannen som säljde jordgubbarna kunde inte svenska så när jag sa att de var stora så tittade han på sambon som en idiot. Alltså förstod han inte vad jag sa..

2010-05-28 @ 19:03:03 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


All mineI tisdags köpte jag en rosa top och en svart tunika, tror jag kan ha den som en kortare klänning men i och med att jag har en lång överkropp så blir det nog endast till användning som tunika.. Självklart är det köpt på cubus :D

2010-05-26 @ 20:52:11 Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()


Sommar kollektionenDepends sommar kollektion är typ halvt min. Köpte 4 st idag iallafall, och vet inte vilken färg jag ska ha. Ska jobba imon och sen på after work så jag väljer nog helst ljusblå eller kanske rosa, får fundera vidare. Men måste sticka till affären och köpa aceton för hemma är det slut och jag i STORT behov av det..

2010-05-26 @ 20:37:33 Permalink Naglar Kommentarer (1) Trackbacks ()


Myskväll

Idag har jag haft en underbar och mysig dag med sambon. Varit och tittat i butiker, betalt och beställt soffan + fotöljen och handlar mat tills ikväll. I och med att han jobbar helger så får vi ta vårt fredags mys i veckan och idag blir det denna veckan. Ska faktiskt nu börja med maten - TACOS :D


Jag helt naturligt med Gizmo i famnen i skogen, vårt favo ställer =)

Och sen ska jag iväg på hundpromenad med Gizmo. Han har fått ett rugbyboll gjord av hundben och innehåller godheter. Dock kan han inte bita rätt över den så han får jobba väldigt mycket med den, men det är bara bra. Dock ska han endast få ha den ibland så han jobbar hela tiden och för mycket med den..

2010-05-25 @ 17:01:16 Permalink Daily things Kommentarer (2) Trackbacks ()


Jason Derulo <3

Jag älskar Jason Derulos nyaste album, sjukt bra låtar.. Han är riktigt duktig, hoppas han kan komma till Sverige och ha en konsert någon gång för då ska jag ABSOLUT gå :) Lady Gaga kan slänga sig väggen jämfört med Jason!Låtarna på hans nyaste album:
Jason Derulo – Whatcha Say
Jason Derulo – Ridin' Solo
Jason Derulo – In My Head
Jason Derulo – The Sky's The Limit
Jason Derulo – What If
Jason Derulo – Love Hangover
Jason Derulo – Encore
Jason Derulo – Fallen
Jason Derulo – Blind
Jason Derulo – Strobelight - Non-Album Track

2010-05-24 @ 23:39:51 Permalink Musik Kommentarer (1) Trackbacks ()


Veterinär besök idag

Som jag tidigare har nämt är Gizmo väldigt känslig mot fästingar så jag måste sitta och gå igenom hans päls flera gånger om dan och när jag plockar fästingarna så måste jag tvätta honom direkt med en flytande lösning för just känslighet mot fästingar. Även om jag har droppat frontline på honom så kan det ändå sätta sig några fästingar, dock inte lika många som om han vore utan fästingsmedelt.

Idag sökte jag vård för en rådnad som har vuxit enormt under natten och veterinären fick raka av en bit päls på benet för att lättare kunna se, känna och klämma. Jag fick frågan om han skulle på utställning och det skulle han inte så därför rakade hon av pälsbiten, Annars hade hon låtit bli. Även tog hon en titt igenom honom och började klämma på pungen. Som jag har haft oro för och anat så har hans ena kula inte trillat ner och nu när han är snart ett år så lär den inte trilla ner. Vilket innebär att min planering och dröm sprack och jag blev klar deppig.


Bild på mig och Gizmo i skogen

Min plan var att para Gizmo med en tik och sedan behålla en valp, hane, ifrån hans kull och ha både far och son hos mig. Men där sprack det. Jag kan inte para Gizmo då han inte är en giltig och godkänd hane då han bara har en kula. Och han blir heller inte godkänd på utställningar, även om att ställa ut Gizmo inte var min idé så gör det ont att inte kunna para vidare på Gizmo. Men vi kan fortfarande träna agility och lydnad så det ska vi köra på.

Dock tror jag att jag ska ev kastrera Gizmo om det blir så att jag skaffar en tik istället i framtiden, för han kan fortfarande få valpar men de blir inte godkända och att kula inte trillade ner kan föras vidare vida generna så en tik eller en annan hane blir det nog..

2010-05-24 @ 23:04:42 Permalink Gizmo Kommentarer (1) Trackbacks ()


I hettans stund...

... ligger Gizmo framför fläkten och svalkar sig. Jag njuter av isglas som även Gizmo tycker om, vääääldigt mycket så vi brukar dela, men vi brukar ta 2 glasar och dela på dem. Dock i olika smaker :) Nu märker Gizmo av värmen, en långpromenad vid 6 - 7 tiden på morgonen är perfekt och sista långa kvällsrundan börjar vid halv 10 - 10 tills man börjar bli trött är den ända motionen han får. Vi går självklart ut flera gånger men då är han slö och bara vill sitta. Igår satt vi typ på fältet i flera timmar, bara satt. Men det är också en rastningsform som jag inte är så van vid..

Nu ska jag väcka sambon, vi ska åka till veterinären med Gizmo. De ska kolla upp en sak, i och med att han är väldigt känslig mot fästingar så är det viktigt att ta en extra koll.. Och sen ska jag åka bort och jobba lite.

Har ni sol och värme hos er?
Hoppas alla får en bra måndag!

2010-05-24 @ 09:08:28 Permalink Gizmo Kommentarer (0) Trackbacks ()


Paus

Vet att jag har bloggat dåligt men jag har varken haft tiden, lust eller ork för det. Hinner inte mkt nu när det är så mycket runt omkring mig. Bara 4 veckor kvar typ tills vi flyttar så det är mycket inför det. Ska börja packa i nästa vecka då jag har mer tid, men imorgon ska jag bort till lägenheten och fixa lite med den..

Nu säger jag godnatt när jag har jobbat hela veckan och är JÄTTTTTE TRÖTT!

2010-05-22 @ 22:54:32 Permalink Daily things Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sommarens nyheter...

... på depends minilack är dessa 11 nagellacken och jag kan lova att dessa blir mina när studiebidraget kommer,. Men självklart har jag några extra favoriter.


Mina favoriter är nr 54, 194, 195 , 200, 196, 197 och 201.. Så om jag har räknat rätt så kommer detta kosta 175kr, det är ju nästan gratis :) Vilka är dina färger?

2010-05-20 @ 22:52:46 Permalink Naglar Kommentarer (1) Trackbacks ()


Utställnings träning - NEJ TACK

Fy tusan vad tråkigt och boring det var. Jag har aldrig varit så uttråkad. Asså inte att se på de andra utan hur uttråkad Gizmo var. Han la sig ner och tvättade sina tassar och allt. Inte alls intresserad. Det händer för lite jämfört med agility och lydnad. Men jag ska iallafall lära honom kommandot "stå" ifall jag vill ställa ut honom när han är lite äldre..


En lapdog ;) Knähund bredvid min bärbara dator!

Nu är det bara 5 veckor kvar tills vi flyttar och jag måste lära Gizmo gå i trappor. Vi bor ju på första våningen så det är bara 6 eller 7 trappsteg och han måste lära sig gå "ner" iallafall, för upp är inte så svårt men ner är svårare då han är höjdrädd :/ Suck..

Nu ska jag ut på min sista runda iallalfall.. Godnatt och Godkväll eller Godkväll och Godnatt!

2010-05-20 @ 21:54:17 Permalink Gizmo Kommentarer (0) Trackbacks ()


Who wants to be alone

Texten är bra men låten är sjukt mycket bättre. Give it a try before you say nooooo...
I waiting for you to notice me
I've been hanging around for a minute
Baby don't give me you it won't hurt me
I don't even know if you deserve me

But with that moon in the sky
Who wants to be alone
And when the stars shine so bright
Who wants to be alone

Don't take me home
Til the sun comes up till the sun comes up
Don't take me home
Til the sun comes up till the sun comes up
Don't take me home
Til the sun comes up till the sun comes up
Don't take me home
Til the sun comes up till the sun comes up

Right next to me
You wanna be
Till the sun comes up

I am going nowhere in a hurry
Baby come take away all my worries

But with that moon in the sky
Who wants to be alone
And when the stars shine so bright
Who wants to be alone

Don't take me home
Til the sun comes up till the sun comes up
Don't take me home
Til the sun comes up till the sun comes up
Don't take me home
Til the sun comes up till the sun comes up
Don't take me home
Til the sun comes up till the sun comes up

Right next to me
You wanna be
Til the sun comes up

I'm out of my head
I'm out of my head
I'm out of my head
I'm out of my head
I'm out of my head...

But with that moon in the sky
Who wants to be alone
And when the stars shine so bright
Who wants to be alone

Don't take me home
Til the sun comes up till the sun comes up
Don't take me home
Til the sun comes up till the sun comes up
Don't take me home
Til the sun comes up till the sun comes up
Don't take me home
Til the sun comes up till the sun comes up

Right next to me
You wanna be
Til the sun comes up

2010-05-20 @ 21:03:05 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mind shopping

Detta inlägg skulle bli publicerat imorse men något blev fel :/ Så det kommer nu istället!


Nu är det snart dags för mig att bege mig till Cubus. Idag är det fullt upp som alltid och jag är redan stressad till tusan men jag ska nog allt se till att hinna med det mesta idag..

Lite plagg från Cubus självklart som är jag-vill-ha-plagg

Svart jumpsuit   Marinblå blommig sommar klänning (finns även i vit, vill ha båda)
En ljusrosa klänning med bälte i midjan   Sailor marinblå kjol

2010-05-20 @ 18:21:16 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Dream on

Som ni vet ÄLSKAR jag Glee :) Helt underbart bra serie tycker jag.
I dagens avsnitt (det kommer på tv om några veckor) så sjöng Will Aerosmiths låt Dream On. Men inte solo utan i duett med Barney från How I Met Your Mother, och fasen vad de gör den super bra tillsammans. Och "Barney" kan faktiskt sjunga bra. Lyssna själva efter..VAD TYCKER DU? :)
man behöver ej hålla med, men gör ni det så blir det en guldstjärna i kanten ;)

2010-05-19 @ 22:05:48 Permalink Film Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tibbar

Jag är så KÄÄÄR i en valp eller 2. Helt otroligt.. Gizmos uppfödare har flera söta små valpar och jag är totalt nerkärad i en hane, vit med lite svart prick typ. Jag önskade jag hade pengarna för att köpa valpen för då hade jag gjort det, utan tvekan. Jag har tiden till det, vilket suger att jag inte har sparat undan en slant. Men sedan såg jag även en tik, en brun med brun nos. Då de inte får ha brun nos av domaren hade hon även passat mig perfekt. För jag är inte intresserad av utställning, så hade hon passar bra in hos mig =) Ni kan själva se bilder på Pamelas blogg..


Gizmo var lite mörkare när han var liten, älskar att titta tillbaka på bilderna.
Dock är han ljuvlig nu, en riktigt charmis <3

2010-05-19 @ 08:25:58 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Trött och stressad

Nu sitter jag här, framför datorn på ett tag eller dygn. Jag känner att jag knappt hinner med något alls. Kliver alltid upp skit tidigt för att hinna med gå ut med hunden både när jag vaknar och innan jag sticker till jobbet. Sen är jag på jobbet den mesta tiden på dygnet känns det som, sen hem och slänga i sig mat. 2 timmar senare är det dags att krypa ner i sängen och hann knappt allt jag skulle göra. Dock ikväll hade jag tänkt tvätta men ska nog ta tvätttiden på fredag då jag är ledig men har lite planerat den dan med. Sen jobbar jag på lördag men ledig på söndag men har ett träningspass och ska till den nya lägenheten och titta lite.. Träningen känner jag att jag inte hinner med. Dock har det varit mycket arbetspass denna veckan så nästa blir lättare för jag hoppas.
Har inte hunnit tränat med Gizmo alls, vilket suger. Dock var sambon hos veterinären i måndags med Gizmo. Hans bett från fästingar har inte lagt sig (han är känslig mott fästingar och får bölder och rodnad) så vi har fått en kräm vi ska smörja in och blir det inte bättre om en vecka så ska vi tillbaka så ska de ta en titt. Inget allvarligt är det för han äter, bajsar, kissar, busar och gosar som vanligt =) Har du det lika stressigt som mig? Hinner du allt du ska göra?


Bjuder på denna ljuvliga valpbilden på Gizmo, cirka 4 veckor gammal..

2010-05-19 @ 08:14:58 Permalink Daily things Kommentarer (0) Trackbacks ()


Veckoschema

Nu ska jag iväg till Cubus. Ska vara där hela veckan men behöver flytta på lite tider så det ska jag fixa med nu. Idag kommer det vara mycket varupåfyllning och upppackning på dam, fast det är ju min avdelning. Bara det inte är hoodies, de är så svåra att vika i samma storlek.. men aja, det går alltid för min väg! Men jag känner mig väldigt seg, kanske för att det är måndag? Brukar du också vara seg på måndagar?

2010-05-17 @ 08:44:16 Permalink Daily things Kommentarer (2) Trackbacks ()


Aj aj aj

Igår för första gången råkade jag klippa Gizmo i pulpan. Han skrek inte eller försökte fly utan han gav bara ifrån sig ett litet pipljud. Ja de visade sig att jag bara hade klippt precis i början av pulpan (eller slutet av pulpan, beror på hur man ser det) så det blödde bara lite. Men han var väldigt vårdande om sin tass sedan. Oj vad han tvättade den och varje gånge jag tog i den så tittade han väldigt intensivt på mig men bråkade inte med mig..

2010-05-17 @ 08:41:11 Permalink Gizmo Kommentarer (2) Trackbacks ()


All about steveIgår såg jag denna filmen med madde som somnade efter halva filmen typ.
Jag tyckte den var helt okej, smårolig i mellan åt. Dock är det skumt att se Sandra Bullock spela den rollen hon gör, man är inte vid det, men bra gjorde hon det =)

2010-05-16 @ 19:14:08 Permalink Film Kommentarer (2) Trackbacks ()


IKEA

Har haft ett underbart dygn med Madde. Så ska vi strax åka bort  och lämna tillbaka filmen vi lånade igår (kommer med ett inlägg om den sedan) och sedan ska vi till ikea. Jag har lite saker som jag ska skriva upp och sedan köpa till den nya lägenheten så ska dit och kolla vad den totala summan blir, nervöst :)En lite äldre bild på oss!

2010-05-16 @ 12:16:53 Permalink Daily things Kommentarer (0) Trackbacks ()


Workout gloves

Jag kom på att jag har glömt att visa mina träningshanskar jag köpte som jag ska ha på gymet. Dock har jag använt dem nu en del och jag måste säga att det känns bättre för händerna, speciellt på ringfingret. Nu slipper jag massa skavsår och förhårdnader som det blev..Det ljusa är ljusrosa med vita typ blad på :)

2010-05-15 @ 20:15:40 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Come baby and turn the lights off

Just nu:   

Tror jag satte den på replay minst 10ggr :) Så jag sjunger glatt och lätt med i texten medans jag försöker göra mig i ordning.. Idag ska jag umgås med Madde så hon kommer strax in till mig. Jag kör på basic idag, vågat/lockat uppsatt hår, enbart mascara på de övre fransarna med en mörk ögonskugga som följer längden på ögonfransarna. En svart lite längre topp från Cubus med "nitar" på vänster sida..

 
Dock är det mörkare i verkligenheten, men blixten gör det ljusare..

2010-05-15 @ 14:01:12 Permalink Daily things Kommentarer (1) Trackbacks ()


Vad är problemet?

Jag stör mig så på mitt ben, just på det högra benet. Har en rand" som inte vill gå bort.
Som ni själva ser på bilden. Jag smörjer och smörjer, den försvinner inte..
Någon som kan ana eller veta vad problemet är??

Ursäkta mina vita och orakade ben..

2010-05-15 @ 10:38:34 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


11 months

Idag blir Gizmo 11 månader, bara en månad kvar sen är han ett år. Sinnessjukt vad tiden har gått fort. Jag ångrar aldrig att skaffa Gizmo.

                 

Mina planer först var egentligen att skaffa en svart eller väldigt mörk tibbe, men så blev inte fallet och jag ångrar mig inte en sekund. Jag kan stolt säga hur fin hans tecken är, den svarta masken, vita strumpor och hans skarpa linjer. Han personlighet slår alla jag känner, finns ingen som älskar mig som han gör, och jag älskar ingen så mycket som jag älskar honom. Okej min sambo då, men de ligger på samma nivå :)

2010-05-14 @ 18:31:57 Permalink Gizmo Kommentarer (4) Trackbacks ()


Cirkus

Kom nyss hem, halvblött och inte alls så torr från att ha varit ute med hundarna och granndottern och tittat på djuren ska uppträda på Cirkus ikväll som äger rum på Skälby. Tyvärr fick man inte kort på dem nu när de höll på att bli fixade, men jag kan 110% säkert säga att jag är sååååå sugen på att gå men det kommer flera tillfällen!
Dock har jag enbart varit på cirkus en gång, kan inte minnas fler tillfällen, men min fråga är Hur många gånger har du varit på cirkus?En insomad bild på åsnor och ponnys!

2010-05-14 @ 18:28:08 Permalink Daily things Kommentarer (0) Trackbacks ()


Valpkär

Jag är såååååå sugen på en valp. Ska dock nu åka och titta på en, fast inte till mig dock:( En vän har skaffat sig en liten valp så ska dit och titta på sötnosen. Har redan sett en bild på den men ska bli mysigt att gosa med den. Dock får Gizmo stanna hemma för han kan bli FÖR glad och kan skrämma den lille.. Jag ska se om jag lyckas ta en bild på valpen så ska ni få se sötnosen.

Dock rullar mina tankar om att skaffa mig en valp till, dock vet jag inte ännu vad för ras. En tibbe till? En welsh corgi cardigan? hmm, det får tänkas på...

2010-05-14 @ 11:44:33 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hm Home - del 2 & 3

Idag ger jag mig på vardagsrummet och köket..

En härlig kudde i färg skulle göra min svarta/gråa soffa lite gladare plus lite naturelfärgade gardiner som man kan dra för är bra, speciellt för insynen och solen..
Hittade en linneduk som jag ska sy om till en rund duk istället, annars passar inte det mitt runda kökbord..

2010-05-13 @ 18:47:45 Permalink Inredning Kommentarer (1) Trackbacks ()


Hm Home - del 1

Jag kommer varje dag nu i några dagar presentera ett ganska så nytt sortiment "Home".
Hm har även inriktat sig mot inredning vilket jag tycker är trevligt. Ikväll tittade jag mig närme på sovrummet och hittade lite smått som intresserade mig..


Sängkläder som jag tyckte var riktigt häftiga :) Sommarkänslor? Yes
Ett par vita mönstrade gardiner som jag absolut ska beställa. De kommer sitta utmärkt i sovrummet i den nya lägenheten då jag vill ha inte rena vita gardiner men rätt pass tjocka..

2010-05-12 @ 21:00:24 Permalink Inredning Kommentarer (2) Trackbacks ()


Schema över maj...

... för Gizmos aktiviteter har nu blivit planerat. Måndagar har vi agility träning. Måste lära honom att inte vara så höjd rädd. Han är för övrigt jätte duktig att hoppa över hinder och gå linförighet.

            
  
Den 20 maj ska vi på utställningsträning på BK och Den 29 maj ska vi åka till Kungsbacka där det är en rasspecial för tibbar. Så dit ska vi och hänga en hel dag, det ska bli kul och spännande. Plus att Gizmos uppfödare ska leda det så det ska bli super skoj :)

2010-05-12 @ 20:42:49 Permalink Gizmo Kommentarer (1) Trackbacks ()


Bädd av vitsippor

Det är HELT OTROLIGT MYSIGT i skogen. På varje sida av stigen så ligger det en tätt bädd av vitsippor. Och Gizmo självklart bara älskar att hoppa runt. Dock hade jag enbart med mig mobilen så bilderna är dåliga..2010-05-12 @ 17:07:37 Permalink Gizmo Kommentarer (2) Trackbacks ()


Nerklippta och mörkblåa

Igår tog jag ett jobbigt beslut. Som ni vet så gick en nagel av för ett tag sen, sen bröt jag halva tumnageln när jag skulle packa upp varor på jobbet. Så idag tog jag beslutet att klippa ner dem. Egentligen är de för korta, för jag är sååååå öm i fingertopparna då jag använder mig av naglarna och inte själva fingertoppen. Men de växer ut igen men känner mig manlig och obekväm, men jag tänkte jag skulle måla dem ändå och mörkblått glittrigt lack från hm får duga ett tag.. Löjligt tänker du? Kanske det är för Dig, men inte mig..


Före
Efter


Vad ska ni göra kväll? För mig är det en vanlig onsdag men för många är det "lill-lördag". Jag ska ägna min onsdag genom att vara ute så lite som möjligt, pollen har slagit till mig hårt idag tyvärr..

2010-05-12 @ 10:42:12 Permalink Naglar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Popcorn and Gossip Girl

Jag har fått en fråga för ett tag sen men senila jag har glömt att svara på den och fråga löd Varför jag skriver egelska uttryck ibland? Jo svaret är rätt enkelt. Jag tycker om engelska och har lättare att uttrycka känslor via engelska. Jag har svårt att sätta ord på känslor med det svenska språket, däremot inte det engelska. Jag har läst engelska B under min gymnasie tid och skulle vilja utveckla språket men jag gör det på egen hand. Alltså läser jag ALDRIG svenska översättningar på tv:n och när det gäller filmer väljer jag helst utan text alls.

Är det så att jag förstår all engelska? nej absolut inte, den brittiska dialekten kan vara svår ibland och vissa ord känner jag inte till. Som ben på svenska kan man säger på 2 olika sätt på engelska som legs och bones..

                  

Men åter till meningen med inlägget. Jag har nu poppat lite popcorn som jag ska smaska på till new episodes of Gossip Girl :) Tar ett avsnitt av One Tree Hill imorgon..

2010-05-11 @ 21:55:29 Permalink Film Kommentarer (1) Trackbacks ()


Packåsna

Idag har jag spenderat flera otroligt underbara timmar med en vän. Det var cirka 2 veckor sen Jenny var hos mig och idag blev det shopping, ja för hennes del dock inte min del. OMG säger jag, vilken lätt shoppingrunda. Brukar vara mycket svårare men icke, i varje butik vi gick in i hittade hon flertals plagg direkt och de passade utmärkt.  Och jag agerade packåsna, tror jag bar 11 bh:ar till provhytten. Men vilken dag, den är obeskrivlig. Vi åkte till mio sedan där vi kollade soffa till mig, sen träffade vi upp våra boys på elgiganten där vi testade hemmabio-system :) En otrolig dag som vi ska strax göra om.

Efter det åkte jag och sambon till em och där har vi hittat vår soffa + fotölj. Så nu är det bara cirkus 6 veckor kvar sen har vi flyttat och jag LÄNGTAR.. Har lite mer som ska inskaffas inför den nya lägenheten..

2010-05-10 @ 21:26:28 Permalink Daily things Kommentarer (3) Trackbacks ()


Kvällspromenad och djurbesök

Tog en lång kvällspromenad i skogarna här omrking med Gizmo. Och när vi var påväg hem så passerade vi djurgården där korna och hästarna äntligen kommit ut i hagarna. Lite bilder ifrån promenaden.Den onda kossan.. Var jätte tjurig och började stampa med "tassarna"?


Den goda kossan.. Han eller hon ville leka med Gizmo, de höll på att
lägga sig ner och lät väldigt konstig, men roligt :)


Hästarna är dock alltid så vänliga och lugna. Dock vill Gizmo leka och börjar
bjuda in till lek..

2010-05-10 @ 21:15:24 Permalink Gizmo Kommentarer (2) Trackbacks ()


Dear JohnHar precis sett Dear John. Den var riktigt mysig, dock trodde jag slutet skulle sluta annorlunda men helheten av filmen var bra. Det fanns några sorgsna stunder, men det får man förbereda sig på. Rekommenderar absolut ett måste att se den. Inte just för att jag älskar hans karaktär i hans dansfilmer (okej lite då) utan att han kan spela olika roller och bra!

Har ni sett den och vad tyckte ni? Tummen upp eller ner..

2010-05-09 @ 15:13:48 Permalink Film Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tränings musik

Jag har fått en fråga om vad för sorts musik jag lyssnar på när jag tränar och jag tänkte jag skulle svara på den fråga på bästa sätt. På gymet finns det självklart musik som spelas, men jag tycker om att ha min egna musik på valfri volym, som att jag vore ensam och i en egen bubbla :) Jag lyssnar på såkallad "stress-musk" som dessa låtar nedanför

Vissa säger STRESS medans jag säger WORKOUT och FETTFÖRBRÄNING/KONDITIONS PÅFRESTNING :) Jag blir mer motiverad och pressar mig till mitt yttersta.
Dock är Dj Excellences alla remixer super, har nog 20 tals låtar på datorn..

2010-05-09 @ 13:07:53 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Symaskin

Jag är en av de glada människor som fick tillbaka från skatten. Hur mycket tänker jag dock inte ange. Men jag ska iallafall köpa mig en symaskin. Det får bli en billig variant då jag enbart syr upp plagg, gardiner och kuddar. Om och när jag väl utvecklar min syförmåga så kan jag köpa en ny.

               

Funderar på märket Janome eller billigare variant, tankar snurrar.. Resten av skatte pengarna kommer gå till körkortet och bil..

2010-05-08 @ 18:25:22 Permalink Daily things Kommentarer (5) Trackbacks ()


Ruggit kallt

Idag är det bara 4 grader hos mig. Riktigt ruggit kallt är det, så jag tänkte att jag skulle hoppa in i duschen innan jag måste börja med maten då sambon kommer hem precis i tid. Ikväll blir det bara att ta det lugnt, tänkte ha kvalitetstid med sambon och mysa. man hinner inte mycket då jag jobbar måndag - fredag och sambon jobbar helgen, ALLTID! Men man får göra det bästa av situationen, vi ska iallafall planera lite inför flytten. Alltid ifrån själva flytten, städningen och sen besiktningen. Har inte hört något ifrån om de har fått vår nuvarande lägenhet tagen, får väl ringa och kolla så man har ett hum om vad som ska ske härnäst..Jag tror Gizmo kommer saknar sitt favorit stället att sova vid!
Mina gardiner funkar bra som täcke =)

2010-05-08 @ 17:48:46 Permalink Daily things Kommentarer (1) Trackbacks ()


Djursjukhus besök

Min mamma hämtade Gizmo på onsdags kvällen efter jobbet för hon var nämligen ledig på torsdag så hon skulle ha Gizmo. Jag jobbade och tänkte vara snäll mot sambon, fast han var ledig så lät jag honom sova ut så mamma tog Gizmo. När jag slutade jobbet så säger sambo när jag kom hem att min mamma hade varit med Gizmo på djursjukhuset. (innerst inne fick jag panik) Men sedan sa han att mamma hade hittat fästingar på honom. Hon hade tagit en fästing på benet och fick med hela kroppen, vilket är jätte svårt ibland men duktig mamma jag har, men det var som en böld kan man säga. Så hon tog en promenad bort mot djursjukhuset för att de skulle titta till han.

När hon kom in så sa hon bara till att han hade fästingar och trodde han hade fått borelia så de tog in honom genast och hittade ytterligare 3 st (sammanlagt 4st). De sa att "bölderna" fick han pga att han är känslig mot fästingar så jag skulle ha "bölderna" under uppsikt ifalla det blev värre då han är känslig. Så ikväll satte vi fästingsmedel i nacken på honom och får inte röra honom tills det har torkat in men lättare att låta det värka under natten.

                                        

Det konstiga är att jag tittar igenom hans päls varannan dag för att hitta fästingarna innan de har förhoppningsvis satt sig. Men han har MYCKET under ull och mycket lång päls så de sa det kunde vara svårt. Gizmo är ju min första långhåriga hund, har tidigare erfarenhet av korthåriga/strävhåriga hundar. De tog även en hälsokontroll på honom och han inte längre underviktig, kanske vid gränsen vid underviktig men inget att oroa sig. Dock tyckte de att han kunde lägga på sig lite men det tycker inte jag. Han är jätte stilig och ren så jag tycker inte han behöver. Men han gör ju av med mycket energi så lite extra mat får han väl då :)

2010-05-07 @ 23:12:15 Permalink Gizmo Kommentarer (2) Trackbacks ()


SkyltSåhär ser min skylt ut på Cubus, svart bakgrund med ett vitt C :) Färgen passar mig perfekt, tänk om jag hade fått en limegrön skylt .

Nu ska jag dock bege mig dit, sista dan idag för denna veckan. Ska bli väldigt skönt att få sova ut någon dag nu när allergin är såååååå jobbig, men ett stort tack till regnet idag som gör det hela lite lättare för mig :)

Jag ska spendera min fredag kväll med mys med hund + sambon, har längtat efter en denna helg. En fråga till er: Vad ska ni göra idag Fredag och under helgen? Inspire me...

2010-05-07 @ 08:39:29 Permalink Daily things Kommentarer (5) Trackbacks ()


Fransk manikyr

Nu när jag har brutit min ena nagel var jag illa tvunget att klippa ner de andra riktigt mycket för det ser ovårdat och för jävligt ut annars enligt min åsikt. Sen får man tycka vad man vill.
Jag skulle ALDRIG fixa mina naglar som dessa 2 bilder under.

Inte snyggt tycker jag. Franks maikyr ska inte vara mer 8mm.
Dock är det snyggt med färgade tippar som bilden under..Det är riktigt coolt. Dock är det snyggare med "kortare" naglar att göra sådan manikyr. Långa naglar ska ha en jämn eller mönstrad färg, vilket ger mer en helhet.
Jag kan väl börja måla mina naglar igen när den ena nageln växt till sig, för jag vägrar göra en tipp på den ena. Har inte hittat någon nagelteknolog som kan göra det snyggt nog..

2010-05-05 @ 23:16:10 Permalink Naglar Kommentarer (3) Trackbacks ()


Orginalet eller parodier?

Vad föredrar ni, orginalet Telephone eller parodier Telephone?
Jag föredrar nog orginalet men vissa parodier är rätt roliga..2010-05-05 @ 21:28:34 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sluttävling och bedömning

Nu är sista gången på hundkursen slut och vi avslutade med en sluttävling och bedömning på hela kursen gång. De 6 stationer är allt vi gått igenom på kursen och jag och Gizmo kom 2:a vilket jag är nöjd med, med tanken på att en gren har jag inte övat (ursäkta uttrycket) ett skit på, men Gizmo lyssnade på min röst och jag hade slakt koppel vilket är bra. Så jag är nöjd med våran insats. Har fått upp en del tankar om en viss aktiveringssport, så nu ska jag fundera mycket och spåna vidare.

             

Strax kommer mamma och hämtar Gizmo. Han ska vara hos henne under natten och dagen då jag jobbar och bäst för honom att vara hos henne när hon ändå är ledig. Jag har inte sovit en enda natt utan Gizmo, men tror jag behöver det med. Kan vara skönt att slippa ta sista rundan och första rundan för en gångs skull..

2010-05-05 @ 20:52:20 Permalink Gizmo Kommentarer (1) Trackbacks ()


Sista hundkursen ikväll

   

Ikväll är det sista gången på denna hundkurs. Och vi ska tväla 6 olika grenar som hinder, distrationer, hälsning på ägare med hund, inte-hoppa, linförighet och inkallning. Ska bli kul :) Gizmo är duktig på det mesta, dock distrationen har vi inte övat något på så jag hoppas han gör bra ifrån sig..  Jag är laddad och redo, Gizmo är just nu bara trött så ja får hoppas han vaknar till sedan..

2010-05-05 @ 14:54:19 Permalink Gizmo Kommentarer (3) Trackbacks ()


Want summer now

Jag vill ha sommaren mer än något annat. Värmen, solen och alla outfits :)
Har hittat 2 par skor från halens som jag bara vill ha, tyvärr måste jag testa de högklackade innan jag kan köpa dem så får nog leta vidare efter något liknande..

 

2010-05-05 @ 14:30:23 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Allergisk?

Jag vet inte om jag åkt på en kraftig förkyldning eller om det är pollen. Jag har ingen diagnos eller inte tidigare reagerat på det men man kan få det när man blir äldre. Jag tror det är pollen för det small till under helgen och är bara genomförkyld och rinniga ögon.
2010-05-04 @ 21:58:08 Permalink Daily things Kommentarer (0) Trackbacks ()


Visste ni...

... att en hunds skelett har 300 ben? Att vi människor bara har 200 ?

... att Gizmo är med i Härliga hund - Tibbe specialen?
Jo det är sant. Han är med som valp på bilder. Han är en riktigt linslus och jag är en stolt matte.

... att det har uppfunnits ett halsband för hundar som smsar till din telefon när din hund har rymt från ett visst område. Enligt Dailytech så finns det ett sådant men när det kommer släppas på marknade vet vi ej.

... att en stadshund har många fördelar.
Först får hunden fler promenader, den får trappträning, träffar fler hundar och människor för den delen, mycket intryck att bearbete med mera..

2010-05-04 @ 17:43:37 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


The silence

Jag har inte tidigare lagt märke till Alexandra Burke. Men jag har hört en riktigt fin låt på radion och har nu ett tag missat vem det är som sjunger. Igår på jobbet så hörde jag låten och flög till vår radio och där var låten med Alexandra Burke - The silence

2010-05-04 @ 14:28:58 Permalink Musik Kommentarer (1) Trackbacks ()


Playdate

Nu ska jag strax iväg på en såkallad playdate med Gizmo där han så träffa Stella med sin matte. Nu var det ju trots allt ett tag sen de sågs. Sist löpte hon och var lite tjurig, typiskt ett löpbeteende ;) Vi vet ju själv vi tjejer vilket dåligt humör vi kan vara på ibland. It's the same shit for our dogs.
Nu ska de iallafall leka. Återkommer med några bilder, om det blir några !

2010-05-04 @ 14:28:07 Permalink Gizmo Kommentarer (0) Trackbacks ()


I see you & homeless

Jag låter låtarna och känslorna själv få berätta, men absolut de 2 bästa låtarna med Leona Lewis. Vilka känslor som förmedlas i texterna..
2010-05-03 @ 21:53:10 Permalink Musik Kommentarer (1) Trackbacks ()


Valentine's dayIgår hade sambon och jag en myskväll. Blev överraskad med att han lagade maten, hade köpt hem ostbricka och sedan att vi skulle mysa till Valentine's day. En otroligt mysig kväll, en härlig söndagkväll då man var lite sliten =)
Jag tycker filmen var bra, lite smått rolig och rätt sann egentligen. En hel del kändisar var det även med, kul när de kan samla de flesta och bästa i en film..

2010-05-03 @ 18:35:53 Permalink Film Kommentarer (0) Trackbacks ()


NEEEEEJJJJJ

Före


EfterF*n j***a skit.. Bröt min ena nagel ända ner till nagelbandet. Suck.. Fick klippa ner alla naglarna en bra bit för att det inte skulle se så dumt ut. Jag har inga naglar kvar, är sååå deprimerad. Men älsklingen ska försöka få mig på bättre humör med överraskning, jag anar mys :) <3

2010-05-02 @ 20:23:42 Permalink Naglar Kommentarer (1) Trackbacks ()


Gizmo "hopp"

Jag har tränat väldigt mycket nu den senaste veckan att hoppa över olika hinder. Vilket har varit kämpigt då han inte velat hoppa och att han är höjdrädd. Men idag satte han det :) Han hoppas vid kommandot "hopp" och kan göra det flera upprepande gånger efter varandra.


Ett favorit ställe att sova på i en udda ställning

Men ett magplask blev det idag. Synd jag inte filmade det.
Sambon säger att jag ska springa och själv hoppa över hindret med Gizmo efter mig. Så dum som jag är gör jag det och väl vid hindret säger jag "hopp". Men det jag inte vet är att Gizmo inte är vid hindret när jag säger "hopp". Så trogen och duktig han är hoppar han en bit innan (det var då ja sa att han skulle det) men räcker inte till för att komma över utan landar med framkroppen och hängandes med framtassarna över hindret.
Ja ett gott skratt fick vi oss, attans att jag inte filmade det!

2010-05-02 @ 18:18:45 Permalink Gizmo Kommentarer (2) Trackbacks ()


Svar på kommentarer

Jag har aldrig svara på kommentarer via inlägg, men detta blir mitt första!

Svaret är Nej Monika. Harry var absolut inte någon problemhund. Det kan ha låtit fel och då får du ursäkta mig, jag menade verkligen inte så. Harry var och är en underbar hund som jag önskade jag hade haft. Han blev som en egen hund under sommaren där för mig och jag är tacksam att jag fick lära känna honom.
Det är jätte skönt att veta att han har det bra, det är huvudsaken!

2010-05-02 @ 10:08:52 Permalink Åsikter Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tacogratäng och Partaj

Väntar på att min tacopaj ska bli klar, luktar ljuvlig gott och magen den börjar allt kurra rejält nu. Har fortfarande (2 dagar senare) träningsvärk i magen. Gick på ett core med ab's pass och jäklar vilken träningsvärk, men jag gillar det ändå. Det är en härlig smärta :D Haha ja jag vet, jag är skum..

Ikväll blir det trevligheter med några vänner, och sen vart vi hamnar vet jag inte. Vi får helt enkelt se vad vi är som mest sugna på när det blir dags. Nu kommer det kluriga, vad man ska ha på sig. Alltid ett problem. Men något hittar jag nog som jag kan slänga på mig!


En bild på Mig och Madde (en av de bästa i mitt liv)

2010-05-01 @ 16:43:11 Permalink Daily things Kommentarer (3) Trackbacks ()


RSS 2.0