Tar en paus

Jag känner att jag hinner verkligen inte med att blogga just nu. Jag kommer visserligen läsa de bloggar jag gillar men att skriva och hålla er uppdaterade är inget jag känner att jag orkar just nu. Min energinivå är låg och har järnbrist vilket min kropp märkt och säger ifrån att jag ska vila mer..

Vi hörs när jag fått tillbaka energin och kan berätta mer!Det ska vara kul att läsa bloggar, min är inte rolig att läsa just nu..

2010-11-18 @ 23:14:43 Permalink Daily things Kommentarer (7) Trackbacks ()


All i need is you

Stöd Unicef genom att gå in på tv4.se och köp låten som Idol deltagarna gjort som ett stöd..
Här ser ni deras uppträdande på Idol scenen..

2010-11-16 @ 19:33:58 Permalink Musik Kommentarer (1) Trackbacks ()


Smutsig hund får han vara

Kom nyss in från att ha varit ute med Gizmo, Stella och Nalle + repektive ägare i skogsområdet. Måste säga det var riktigt skönt att få komma ut, fast det var lite kyligt så är det ändå frisk luft.. Men Gizmo är såååå skitig och lerig, men direkt när vi kom in gick han och la sig och jag har inte mage att väcka honom för att bada honom.. Tror han får vara sktig ett tag sen kan han badas sen =)



sitter på min sambos dator och hittar inga bilder på Gizmo, finns så många mappar att leta i och hittade en gammal bild på mig och sambon som jag har satt ihop, minnen är det <3

2010-11-16 @ 15:14:39 Permalink Daily things Kommentarer (1) Trackbacks ()


Super Mario på Wii

Är vad jag och jessica har spelat de senaste dagarna.. Mina tummar är så oerhört ömma så det är sjukt. Men det är så beroendeframkallande och jag har svårt att sluta fast tummarna är ömma. Men tur det går i vågor =)

2010-11-15 @ 21:45:45 Permalink Film Kommentarer (0) Trackbacks ()


Myshund ena stunden...

... en irriterande hund andra stunden.
Det är precis en sådan dag jag har haft. Imorse låg jag och Gizmo och drog oss i sängen på morgonen. Myste och busade. Sedan efter det har har vaknat efter mig, vi har varit ute på mysiga promenader och sedan så började han bli irriterande. Nu bara följer han efter mig hela tiden, kan inte komma till ro. Vill ute ena stunden och sedan vill ha igen, och ibland vill ha inte ens in.. Tur att sambon kommer hem snart så han får umgås lite med Gizmo, så jag får en paus.. 



Men visst älskar jag honom något fruktansvärt mycket. Oavsett allt jobbiga så finns han ändå inne i mitt hjärta och ångrar aldrig en sekund av mitt liv med honom <3

2010-11-14 @ 17:35:03 Permalink Gizmo Kommentarer (5) Trackbacks ()


Stängning ikväll

Nu ska jag strax åka iväg för att jobba, jag stänger ikväll vilket är väl mindre kul men bör hinna hem till Idol iallafall.. Har lite lätt feber och känner mig väldigt öm i kropppen men jag ska nog överleva dagen.

Man märker på Gizmo att han är på väldigt matte-humör idag. Han märker att jag strax ska iväg och vallar in mig. Han är så mysig när han gör så, men tur att husse är ledig så han får lite boytime idag <3

2010-11-12 @ 10:56:31 Permalink Daily things Kommentarer (14) Trackbacks ()


Julstjärna eller adventsljusstake?

Jag har en fråga: Vad ska ni julpynta era fönster med?
Julstjärna, adventsljusstake eller något annat kanske.. Själv kör jag på julstjärnor, koner och en såkallas julboll (en glaskula med ljusslinga i).. Jag är inte så mycket för adventsljusstake, även de lite mer moderna..

I år åker nog en julstjärna upp i köket iaf och en kon i sovrumsfönstret, men vi får väl se. Man vet aldrig =)

    

2010-11-11 @ 16:52:10 Permalink Daily things Kommentarer (3) Trackbacks ()


Tidigt?

Är det för tidigt att börjar lyssna på julmusik?
Jag menar det är ju snö i de flesta delar av Sverige just nu, eller det verkar som det är det från Göteborg och uppåt.. Man får lite julkänsla + allt julpynt som säljs här och var nu..

2010-11-10 @ 20:37:59 Permalink Daily things Kommentarer (2) Trackbacks ()


Vill också ha snö...

... men ändå inte.
Jag har inga riktiga vinterskor och saknar ett par termobyxor, annars är jag redo för vintern. Tycker det är så mysigt med snö och hunden är alltid ren :) Gizmo var bara en valp när snön kom förra året och han gillade den. Eller ibland var det jobbigt när det fastnade snöbollar i pälsen men annars tyckte han om den..

2010-11-10 @ 13:58:19 Permalink Daily things Kommentarer (4) Trackbacks ()


Filmväder

Idag är det verkligen inomhus och filmväder.
Visserligen måste jag ut med hunden några gånger men för övrigt tänker jag inte sätta min fot ute idag. Har lite filmer att se och en del serieavsnitt så jag kan nog allt hålla mig sysselsatt.. Väntar bara på ett avsnitt av Gossip Girl sen så är dagen räddad =)

2010-11-09 @ 13:47:54 Permalink Film Kommentarer (4) Trackbacks ()


Frukost på sängen

Imorse så låg jag och sambon och drog oss tillsammans, riktigt skönt att vakna upp tillsammans men ändå ligga kvar och prata om allt möjligt.. Efter det försvann han en stund och kom sedan in på frukost på sängen, har nog aldrig mått så bra på morgonen som jag gjorde imorse :)

Nu väntas storstädningen :/ Kommer bli tufft för jag vaknade med en rejäl förkyldning så..

2010-11-09 @ 12:47:19 Permalink Daily things Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu åker de på

Gissa vad jag sitter i?
Jo sambons långkasonger :) Var precis ute med Gizmo och här är det skitväder. Det regnar/snöar, blåser som tusan och är svinkallt.. Så nu åkte sambons långkalsonger på, skönare än vilka mjukisbyxor aom helst,.
Dock är "påsen" lite jobbig och jag har ingen användning för den men vad gör man inte för att hålla sig varm!



Är det bara jag som använder herrlångkalsonger??

2010-11-08 @ 19:35:53 Permalink Daily things Kommentarer (3) Trackbacks ()


Jag kommer Matte



Bilden säger en del själv :) Han drog husse i kopplet för att komma fram till mig.. Men det är ju jag som har godsakerna så, och sen så blir han förtvivlad om jag springer ifrån honom när han är kopplad, så bäst att försöka hänga på :)

2010-11-08 @ 13:51:53 Permalink Gizmo Kommentarer (2) Trackbacks ()


Mikrofonkåt

Nu har äntligen Mikrofonkåt släpps med Petra a.k.a September och duon Petra och Petter gjorde, sjukt bra :) dock dålig kvalite på videon men men..



2010-11-07 @ 20:01:12 Permalink Musik Kommentarer (3) Trackbacks ()


Älskade vän

Efter jobbet blev jag upphämtad av min bästa vän Madde.
Och vi har haft den mest otroliga prat och mysstunden på länge.. Jag kände att jag verkligen behövde få prata av mig och Madde är den som aldrig dömmer mig och får mig på rätt fötter.. Det finns ingen tvekan om att vi har hittat tillbaka varandra för sista gången och det är verkligen för evigt.


Madde och Jag, Balen 2008

No matter what så finns hon här för mig och jag här för henne. Hon förstår mig bättre än någon just nu och det känns sååå skönt att hon vet vad jag behöver före jag ens själv vet det <3 That´s what best friend are here for!!

2010-11-07 @ 18:43:00 Permalink Daily things Kommentarer (4) Trackbacks ()


Work time

Sitter med en papperstuss i ena näsborren och väntar på att mamma ska komma.
Alltså jag fick näsblod nu när jag var ute med Gizmo och försöker få stopp på blödandet. Hinner nog det innan mamma kommer, hon ska nämligen köra mig till jobbet idag, En helt underbar mamma som ringde och frågade om jag ville det <3

Jag måste bara säga hur otroligt bra gjorde inte Petra och Petter Mikrofonkåt igår på Så mycket bättre? Attans att man inte kan hitta klippet på youtube än, men det kommer väl :)

2010-11-07 @ 10:53:10 Permalink Daily things Kommentarer (1) Trackbacks ()


Så mycket bättre...

... när vi är tillsammans!
Sitter och tittar på Så mycket bättre och nu ska Lill babs tolka Petters låt "Så klart".. Tycker faktiskt Petter, Lasse berghagen och Petra a.k.a September blir roligast att höra hur de andra ska tolka deras låtar :)
De 3 är mina favoriter, Vilka är era?

2010-11-06 @ 20:19:49 Permalink Film Kommentarer (0) Trackbacks ()


Goodnight song

I The Big Bang Theory  (klicka på länken för att komma till avsnittet jag pratar om) så lärde Sheldon Penny en godnatt visa som han ville at hon skulle sjunga för honom när han var sjuk en gång. I dagens avsnitt så ville han att hon ytterligare en gång skulle sjunga den och jag tycker den är sååå mysig..

2010-11-05 @ 18:17:50 Permalink Daily things Kommentarer (3) Trackbacks ()


Nytt och gammalt

Ni vet kökslampan jag köpte på ikea?
Ja den är nu uppsatt i en tillfällig lösning för sambon måste skära om sladden och så, men den är uppe och det är jätte skönt att ha den uppe iallafall. Men jag tyckte det såg så tråkigt ut med en fruktskål under så jag fyllde en skål med stenar och sedan värmeljus i. Tycker det blev rätt bra!

  

Och på vardagsrumsbordet flyttade jag dit ett par silvriga runda ljushållare + en sten ifrån min bästa vän..

2010-11-05 @ 17:52:50 Permalink Inredning Kommentarer (8) Trackbacks ()


Dåligt med bloggande

Jag vet att jag är dålig på att blogga, men har mycket att tänka på och har så lite och ointressanta saker att skriva om ändå.. Men jag ska ge det ett försök iallafall!

Imorgon är det dags för min jobbhelg, får hoppas det blir en rolig helg annars går jag in i väggen.. Sambon och jag har nyss ätit tacos, som inte alls smakar lika gott längre, och nu vilar vi oss inför lite popcorn (om vi orkar) till Idol. Har ingen aning vad för tema det ska vara ikväll, men det är sånt som vi får se =)

2010-11-05 @ 17:41:19 Permalink Daily things Kommentarer (0) Trackbacks ()


Like Im The Only Girl In The World

Jag har aldrig varit något direkt fan av Rihanna, men hennes nya låt Only Girl (In THe World) är riktigt bra. Vet inte om jag bara gillar basen i bilen och här hemma eller vad det är. Kanske är det denna killen som gör låten bättre. Hans inlevelse för låten är riktigt kul att se, väldigt få som man få covers att känns bra (okej han sjunger inte, men en starkare inlevelse får man leta efter). Han heter Keenan och är 15 år gammal och han är smartare än vad man tror, ni får sälva se efter när han svarar på frågor..



2010-11-04 @ 17:26:39 Permalink Musik Kommentarer (3) Trackbacks ()


Secrets and true love

Everyone has secrets. Some more than others.

Many say that you shouldn´t have secrets from your true love, and it´s true.

But you can have a secret with your true love and it can be as great as you like!

Some secrets can be hard to keep, but in the end it´s gonna be okey,

now that you have it together <3


Min älskade sambo och jag <3

2010-11-04 @ 17:06:55 Permalink Åsikter Kommentarer (0) Trackbacks ()


Typiskt ikea

Igår var vi på ikea och skulle köpa likadan taklampa i köket som vi hade i den förra lägenheten, som tyvärr gick i sönder i flytten, och det är ju sååå typiskt ikea att man får inte med ett komplett system för att kunna installera sitt inköp, så jag väntar bara att sambon ska bli klar så jag kan övningsköra bort till bauhaus och köpa sladd och ellkontakt..



Stilren och enkel lampa blev det, gillar den väldgt mycket.. Ger ett härligt ljus!

2010-11-04 @ 12:46:32 Permalink Inredning Kommentarer (1) Trackbacks ()


Stackars sötnos

Polisen har hittat en ung tik som saknar sin ägare.
Tiken hade halsband på sig vilket de trodde hon hade rymt bara. Men efter att ha fått bott på ett hundpensionat i mer än 4 veckor och ingen ägare har saknat sin hund så misstänks det vara ett övergivnade som skulle se ut att hunden hade rymt. I väntan på resultat får tiken bo kvar, annars får den omplaceras.


Bilden är lånad ifrån hittehund hos polisen på tiken!
Observera att tiken hittats i Karlskoga, Rävåskullen.

Men dumma människor som inte kan ta ansvar för sina djur. Jag menar om man tappat bort sitt djur så borde man höra av sig, men polisen har inte hört ett ljud ifrån någon på dessa 4 veckor..
                Vissa människor ska inte ha djur! Mycket irriterande. Skärpning på er!

2010-11-02 @ 22:15:25 Permalink Kommentarer (6) Trackbacks ()


Kalla tider - Varma kläder

Jag har hittat en fin och mysig tröja på hms hemsida. Jag har inte testat den så vet inte om den är mjuk och skön, men den ser så skön ut. Så den ska nog bli min om den finns i hm-butikerna.. Visst var den fin?

2010-11-02 @ 20:45:10 Permalink Kommentarer (8) Trackbacks ()


Now it´s on again

Idag körde jag fram och tillbaka från stan för första gången på 4 veckor.
I och med att bilen varit inne på planing så länge så var jag rädd att jag hade tappat lite, men icke. Det gick super bra och jag fick tom. parkera och backa in i en parkeringsruta för första gången, vilket var svårt men det gick tillslut. Att parkera här hemma utanför är ju skitlätt, men på en parkering var det svårare, iallafall att få bilen att stå rätt. Men min kära sambo vägledde mig bra så det var ju mkt tack vare honom =)

Vi ska strax iväg och handla lite, så ska köra dit med. Men hoppas på mindre trafik, har inte ännu hittat dragläget på denna känsla bil! Wish me good luck!

2010-11-02 @ 15:15:39 Permalink Daily things Kommentarer (0) Trackbacks ()


No puppy

Ni vet att jag har pratat om att skaffa en valp, men det blir tyvärr inget med det.
Jag och min sambo känner att vi inte kommer att ha tid för en valp i våra liv just nu. Det gör ju självklart ont i mitt hjärta men jag vet att det kommer bli en tibbe till i vårt liv ändå.. Jag vet att det alltid kommer finns en tbbe ifrån Paméla så det mättar jag mig på just nu..


Jag älskar min lillkille, omtänksammare hund får man leta efter <3

2010-11-02 @ 11:35:01 Permalink Gizmo Kommentarer (2) Trackbacks ()


Resuscitate Me

Jag verkligen älskar Septembers nya låt, Resuscitate Me, som jag har hört en del på radion. MEN MEN MEN den finns inte på Sptofy än :/ så jag får lyssna på den på youtube sålänge.. Men erkänn att den är bra? :) Hon har en annorlunda och väldigt härlig röst som jag bara gillar att lyssna till..

2010-11-01 @ 18:35:19 Permalink Musik Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ingen busig kille här nej

Idag på sena förmiddagen så åkte jag, sambon, Gizmo, svärmor och svärsyster (med bebis i magen) till Öland för att hälsa på sambos kusiner. De ville gå ut och leka med Gizmo, men han ville bara ut sedan ville han in igen. Han ville inte springa runt och leka med dem, fast de kanske han hade gjort om han var lös. Vågade inte släppa lös han när det inte finns staket runt om trädgården när grannen har hundar. Men lite bus blev det, han blev iaf jagad och nu ligger han och vilar sig, tufft att vara lite :)



Mitt nackspärr släppte innan idag med, skönt må ni tro. Men destovärre har inte ryggsmärtan i svanken inte gett vika än. Tror vi har en för hård säng, sover skit dåligt om nätterna och får lätt ont i ryggen..

2010-11-01 @ 17:37:40 Permalink Daily things Kommentarer (2) Trackbacks ()


Nackspärr

Vaknade tidigt denna morgon med värsta nackspärren som har satt sig högt upp i nacken att jag tom. har huvudvärk till förbanelse. I och med att jag vaknade tidigt, då pratar vi om runt halv 6 tiden och bara suttit och väntat på att bege mig till jobbet, så är jag sååååå trött. Kan knappt hålla mig vaken och mår piss.. Tur att jag bara ska in och öppna i några timmar!

2010-11-01 @ 08:15:19 Permalink Daily things Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0