Före och efter

 
Efter MYCKET om och men så klippte vi Malvas lugg idag. Inte vi utan en frisör.
Vi har velat fram och tillbaka om vi skulle det eller inte, men idag fick det bli av. I och med att malva vägrar hårklämma rätt ofta och har håret i ögonen så blev det av idag. Nu dock ser hon ut som en pojke och det blev allt för kort, tyvärr :( men vi vänjer nog oss. Nu slipper hon håret iaf..

FÖRE


EFTER

2012-06-25 @ 22:18:30 Permalink Malva 1 - 1½ år Kommentarer (5) Trackbacks ()


Blue with a pattern of black leopard

En av mina senaste nageldesigns jag har gjort är en variant av leopard mönster.
Efter mycket om och men i färgval valde jag ett nytt lack i ljus ljus blå (dock ser den mer turkos ut på bilden) med svarta leopard prickar och lite silvrigt glitter i :) Måste säga att det blev häftigt dock inte det bästa jag gjort men ska prova med en annan färg nästa gång :)

2012-06-21 @ 19:29:05 Permalink Naglar Kommentarer (3) Trackbacks ()


Familjedag

Idag har familjen haft en otroligt mysig dag. Vi tog en spontan tripp över till kära Öland till självaste Ölandsdjurpark. När vi kom in gick vi in till reptilerna och dessa djur är något jag INTE gillar. Om jag ska vara ärlig så tycker jag dessa djur är vidriga och jag klarar inte riktigt av dem. Jag är glad att Malva sov igenom reptilerna :) 2 1/2 timme blev det och nöjda och glada var vi alla, men trötta. Oj oj oj vad jag ville sova när vi kom hem, men vi begav oss ner till stan för att äta thai mat med Linn och Elin. Så nu efter en nästan 2 timmars promenad så är det dags för mig att gå och lägga mig, Med Nöje :))

En dvärgsilkeapa som gillade mig. "han" följde efter mig i sin bur, var tvungen att säga hejdå till honom innan vi gick. Skulle lätt kunna ta med mig honom hem. Mer bilder från djurparken kommer imorgon och mer info :))

2012-06-14 @ 22:49:06 Permalink Familjen Olsson - Lindström på äventyr Kommentarer (5) Trackbacks ()


Silver and Zebra stripes

G årdagens lilla, snabba och enkla projekt blev enkla silvriga naglar med svarta Zebra ränder. Ibland, eller rätta ofta, känns det så tråkigt med enfärgade naglar så jag gillar med något på dem :))  Men det har ni nog märkt!!

2012-06-13 @ 21:14:41 Permalink Naglar Kommentarer (6) Trackbacks ()


The Vow

Jag har precis legat i soffan, både gråtit lite och skrattat men mest legat med ett leende på läpparna. Ikväll såg jag filmen The Vow. Vilken film, helt otrolig historia och underbar film. Man kan liksom inte låta bli att bli tagen och tänka lite. Jag rekommenderar att se den, oavsett om man ej gillar romantik/drama filmer, för historien är helt otrolig. Tänk er själva att er soulmate (ursäkta engelskan man kan ej förklara ordets känsla på svenska, haha) förlorat de bästa åren i ditt liv och har inget minne av dig alls. Vilken mardröm. Sedan att den manliga huvudskådelspelaren Channing Tatum är rena ögongodiset, är ju bara ett STORT + :)) Ja enligt mig i alla fall!!

Info om filmen
The Vow (Älska mig igen) 2012
Efter att Paige och Leo har varit med om en bilolycka och hamnade i koma, vilket gjorde att hon har förlorat de senaste minnena i sitt liv, försöker hennes man Leo att få henne att älska honom på nytt.

2012-06-12 @ 23:19:25 Permalink Film Kommentarer (2) Trackbacks ()


Kompis tid

Både igår och idag så har Malva och jag träffat Emma och Lovisa (+hundarna).
Igår gick vi till Skälby 4h-gård och lekplats och busade. Nu var det ett tag sedan vi träffades, men lika bra gick det och jag tror faktiskt tjejerna tyckte det var lika kul som jag tyckte :)

Idag kom tjejerna till oss och invigde Malvas pool. En liten barnpool, perfekt att bada fötterna och plaska i :) Som vanligt hade vi det mycket trevligt idag med. Tjejerna agerade nakenfisar i 2 timmar med solskyddsfaktor 50+ och fick lufta dessa otroliga mjuka och söta barnrumpor. Dock är inte sommaren riktigt här, men några soligare dagar till så blir nog det en mer sommardag och då kanske vi inviger stranden :)Tjejerna på Skälby!
Tjejerna idag!

2012-06-12 @ 20:17:49 Permalink Malva 1 - 1½ år Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tillbaka

Jag skrev ju i förra inlägget att jag skulle försvinna men komma in då och då. Ja som ni har märkt har jag inte varit alls intresserad av min blogg. Nu dock ska den komma till användning på ett annat sätt. Det kommer bli en mer pyssel blogg och mitt STORA intresse för naglar. Självklart kommer vi, jag malva och familjen in i bloggen men mindre det. Dock får ni vänta ett tag till då den ska renoveras och kan ej göras förens mitt modem hemma har kommit :)

2012-06-10 @ 20:51:57 Permalink Malva 9 - 12 mån Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0