Tibbe buddies

Idag eller rättaresagt ikväll tog jag och Gizmo en långpromenad (som igår) på 2 timmar med en ny kompis, Alfons heter han och är 1 år och också en Tibbe :)) Dessa 2 pojkar hade det såååå kul, Likså som vi ägare. Vi har bestämt att ta flera promenader ihop, det är något med att ha samma ras :)) Slänger in en dålig bild tyvärr på Gizmo och Alfons :) G är den ljusa och A då den andre!!

2012-07-24 @ 22:42:15 Permalink Gizmo Kommentarer (3) Trackbacks ()


Träning

Nu i en månad har jag varit ganska flitig och faktiskt gått till gymmet och tränat. Man går ju inte ner i vikt utav att sitta hemma eller bara ta promenader. Jag skulle börja springa, vilket jag aldrig gillar tidigare, men mina benhinnor blev inflammerade och jag blev sängliggande i 3 -4 dagar innan jag kunde gå hyfsat normalt igen. Så nu träffar jag min PT, som hjälper mig att rehabliltera benen. Och jag har märkt en skillnad sedan jag började, men en bra bit på vägen. Jag hoppas att jag kommer kunna börja springa igen till hösten, så under tiden går jag till gymmet och kommer igång där.
 
Men i förrgår skadade jag mitt "onda" knä kan man säga. Jag gick visserligen i helt fel skor med tanken på situationen med benen, men nu känns det bättre. En aning stel bara. Så imorgon får jag sovmorgon :) eller få sova en timme extra en vanligt och sedans tår jag utanför gymmet kl 14.00 (då det öppnar på sommaren) och sätter igång ett pass på cirka 2 timmar hade jag tänkt mig..

2012-07-21 @ 22:34:22 Permalink Träning och motion Kommentarer (7) Trackbacks ()


Röda vinbär

På baksidan, vår såkallad trädgård, växer det 2 stora röda vinbärsbuskar och idag tog jag med mig min lilla loppa ut, som för övrigt bara ÄLSKAR att vara ute, och plockade lite bär. Jag tror ni förstår vad jag menar när jag säger att jag plockade men Malva åt :) Oj vad hon åt vinbär, så nu får vi hoppas att hon ej blir sur i magen. Men bären är på väg att mogna över så kanske slipper vi en dålig mage. Det återstår att se iallafall :)
 
 

2012-07-21 @ 22:23:28 Permalink Malva 1 - 1½ år Kommentarer (4) Trackbacks ()


Turtorial vatten marmorering

JAG VILL BÖRJA MED ATT BE OM URSÄKT.
Jag har aldrig tidigare redigerat ett videoklipp, aldrig laddat upp något via videofyme och sedan in på bloggen. Så att videon är som den är, ja det får ni ta och ha överseende med :) Lovar dock att öva och bli bättre.. Så att detta inlägg ser ut som det gör nu, ja ni får stå ut.

Här är alltså en EFTERLÅNGTAD turtorial på hur man vatten marmorerar. Jag lovar att jag ska filma lite oftare, men det är mycket svårt att filma när man behöver en tredje hand, vilket jag då saknar.

Denna gången köpte jag 3 nya lack, från märket Depend som fungerar utmärkt att marmorera med, max 2 gånger dock för sedna brukar nagellacket bli tjockt och ta slut och då sprider de sig inte i vattnet.

 


Med blixt - black silver green


Utan blixt i dagsljus

2012-07-20 @ 22:15:51 Permalink Turtorial - nageldesigns Kommentarer (4) Trackbacks ()


Bloggen

Nu har jag varit borta igen, men appen har ej fungerat och internet hemma har strullat. Men nu är det tänkt att bloggen ska ändras om helt ich hållet. Alltså mer av den pyssliga sida! Så innan hösten är det beräknat att jag är tillbaka helt :) tills dess finns jag på Instagram (vilket är UNDERBAR) Jenniezen heter jag :))

2012-07-11 @ 22:23:24 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


RSS 2.0