Time for work

Nu ska jag iväg och jobba någon timme bara, ska stänga idag så jag kan det tills nästa helg då jag jobbar helt själv, både öppning och stängning. Lite smått nervös men är rätt snabblärd och kunde kassa på en timme sist så :) Kommer hem sent ikväll för jag ska även köra hem efteråt sen är det Idol så bloggar mer imorgon,.

Igår var det absolut den bästa kvalet i Idol tyckte jag, får se vad som sker ikväll. Dock har jag ingen favorit än, det kanske kommer. Har du någon favorit? Håller nog tummarna på Geijer eller vad han heter, han är sjukt duktig för sin ålder..


2010-09-30 @ 14:31:39 Permalink Film Kommentarer (5) Trackbacks ()


Han är som ett gosedjur

Min plutt är så trogen.
Jag har nu börjat släppa han mellan villoområdet upp till en cykelväg vidare in i skogen och han går så fint vid min sida och tittar på mig hela tiden, full fokus. Ibland kan han gå lite för långt och då räcker de att jag bara säger "Gizmo" så kommer han och ställer sig vid min vänstra sida och tittar på mig.. Snutte plutten!

2010-09-29 @ 18:32:31 Permalink Gizmo Kommentarer (4) Trackbacks ()


No bathtub thank you

Vi bor ju i hyresrätt, vilket innebär att vi själva får betala alla renoveringar, vilket vi ibland glömmer. Men det ändå vi har gjort är måla om hallen helt och fondväggen i sovrummet. Men jag vill verkligen inte ha badkaret och har ringt vår hyresvärd och kolla om vi får ta bort det, Och det fick vi. Så nu är det nerflyttat i källarförrådet och imorgon ska det fästas lister på golvet så vattnet inte rinner ut på hela golvet. Visar en resultatsbild när det är klart =)Badkaret på bilden är ett sådant vi hade, det tillhör standard serien.

2010-09-29 @ 16:12:16 Permalink Daily things Kommentarer (1) Trackbacks ()


Övningskör

Ni har jag verkligen kommit igång med övningskörandet på riktigt. Var ute igår i 1½ timme och körde, mycket trafikljus och högerregler och ner och uppväxling. Det var riktigt kul och mycket lärorikt. Medans sambon önskade för rött ljus vid trafikljusen så önskade jag bara grönt, men turen hade jag några gången men inte alla..
Idag ska vi ut igen med, nu går det super bra, ska nog ta och köra på E22:an idag om det finns tid.. Men ut och köra ska vi, det är ju kul :P

2010-09-29 @ 12:37:24 Permalink Daily things Kommentarer (1) Trackbacks ()


Hallen är klar

Nu är äntligen min hall klar, målad och inredningen är på plats. Här ser ni lite före och efter bilder!

FÖRE

 
 


EFTER 
 

2010-09-28 @ 20:42:50 Permalink Inredning Kommentarer (0) Trackbacks ()


Cat of my dreams

När jag ska skaffa en katt, då ska det inte vara något vanlig kattras, Det ska vara en bengalkatt. De liknar en leopard fast i mindre format, antligen ska den vara gyllenebrun eller i gråskala. Dock kostar de lika mycket som en rasrasig hund, men då ska jag bo bra så den inte riskerar att bli påkörd eller snodd.. En ute katt som ser ut som en leopard borde skrämma lite tjuvar ;)

Vad tycker ni? Är de inte läckra..


(bilden är lånad)

2010-09-28 @ 19:21:38 Permalink Daily things Kommentarer (4) Trackbacks ()


Höstbevis

I helgen när jag var ute med några av de bästa vännerna så blev vi alla genast barn återigen och hade lövkrig. Det är inte så chockerande att jag var den som började med att kasta och fick igång killarna iaf, Linn och Jessica saknade sitt barnaminne lite men kul var det ändå.Ja hela helgen har varit så himla mysig och rolig och masor av bilder har vi tagit, kommer nog inte att visa något av dem för det är ju inte så kul för er att se massor av bilder från min helg. Så de behåller jag för mig själv istället :)

 

Men nu är det måndag och min första dga på det nya extra jobbet, Mycket rolig och trevliga arbetskamrater och själva arbetsplatsen är toppen. Dock lite nervös över att jag jobbar varanan söndag helt själv :/ Men jag överlever nog. Återkommer om detta mer när det blir dags!!

2010-09-27 @ 20:38:50 Permalink Daily things Kommentarer (5) Trackbacks ()


Mysfaktorn är hög

Mysfaktorn här hemma hos mig är sjukt hög, och min egna lillkille bara myser så mycket. Han är en riktigt mysig hund och tillåter mig att göra vad jag vill med honom. Lägger jag han på ryggen så ligger han kvar och han står ut något fruktansvärt mycket som modell när jag testar min nya kamera !2010-09-27 @ 20:30:54 Permalink Daily things Kommentarer (1) Trackbacks ()


Bredvid

Imorgon ska jag gå bredvid en blivande arbetskamrat.
Jag har fått lite timmar på Hemtex och ska jobba hela helgen om 2 veckor så nu ska jag gå bredvid imorgon. Det kommer bli så spännande och kul, ser fram emot det. För det är inom butik jag vill jobba men jag kommer även att jobba inom barnomsorgen och personlig assistent..

                        

2010-09-26 @ 21:42:26 Permalink Daily things Kommentarer (0) Trackbacks ()


Yeah so what..

..i like to watch tv episdos-person!
Det går inte att undgå att jag gillar att se tv-serier. Men det är inte alla tv-serier, det hinner jag inte men jag är trogen mot de jag gillar och ser. Förra veckan började de flesta tv-serierna att sändas igen efter sitt uppehåll, Ja i USA iallafall och jag är så glad att de äntligen börjar. Tittar inte så mycket på tv så följer det via datorna när tiden finns till. Här är de jag följer just nu =)


                 Criminal Minds One Tree Hill Gossip Girl Cougar Town Glee 
                   The Vampire Diaries Keeping Up With The Kardashians

2010-09-23 @ 19:34:24 Permalink Film Kommentarer (4) Trackbacks ()


To tired

Jag är helt slut för att blogga. Inte fysiskt men mycket psykiskt så jag kikar in, läser kommentarer och självklart läser jag era blogg. Bara dålig på att uppdatera! Hoppas ni inte tröttnar..

2010-09-22 @ 22:54:51 Permalink Daily things Kommentarer (0) Trackbacks ()


The collector

Ikväll såg jag och sambon med Jessica och Chrille The collector.
En skräckfilm från 2010 som är lite vidrig på ett torterande sett. Ja ni får själva se den men stör mig lite smått på slutet dock, den var inte bra för att göra en 2:a på tyckte jag inte..

2010-09-20 @ 23:53:14 Permalink Film Kommentarer (4) Trackbacks ()


Vin och filmkväll

Sitter här och smakar på ett vin jag aldrig smakat på tidigare, och det är sådär. Dock vädligt sött så blir nog inte mer av detta sen. Senare kommer Jessica hit och vi ska se några skräckfilmer och det kommer nog bli lite planering inför en tjejmiddag jag är bjuden på men har mycket att säga till om :) haha!Vi ska se The collector och The human centerpede, vilket ska bli spännande att se.. Min fråga är om någon har sett den sistnämnda? Hört mycket om att den är riktigt vidrig :/ hmmm....

2010-09-20 @ 18:19:55 Permalink Daily things Kommentarer (3) Trackbacks ()


Finally

Jag är så sinnessjukt glad för en väldigt nära vän til mig, hon är som en syster för mig.
Det är nämligen så att hon och sin pojkvän har äntligen fått en lägenhet där de ville bo =) Är jätte glad för deras skull och det kommer bli så kul att få komma dit till henne + att jag saknar henne. Det kan ibland gå en vecka innan vi hörs och ändå så är det som vi pratas varje dag!

2010-09-20 @ 12:58:20 Permalink Daily things Kommentarer (4) Trackbacks ()


Nothing on my to-do-list

Jag tog lite sovmorgon och njöt över att jag verkligen inte har flera måsten idag. Min fot känns rätt hyfsat okej så vilan igår hjälpte så idag blir det nog lite mer fart. Dock fick jag skippa min spring tur nu på morgonen för foten.

Lillkillen ska badas idag och det ska småstädas men det är allt. Har inga överiga planer så får se vad som sker längst med dagen..


2010-09-20 @ 11:04:59 Permalink Daily things Kommentarer (3) Trackbacks ()


Oäkta människor är ej välkomna

Hur och varför kan det vara så svårt att vara sig själv, vara äkta och stå för det man tycker och säger. Jag känner en besvikelse, trodde jag var den som var Den, lurad av ord som nu inte betyder lika mycket. Men det drar inte mig ner, för jag har andra som drar mig upp.

                                            Besvikelse
                                                    =
                          Något jag var så unikt och speciellt
        har bevisat motsatten och betyder inte lika mycket längre

2010-09-19 @ 13:39:56 Permalink Daily things Kommentarer (2) Trackbacks ()


Husses gosse

Jag blir så glad och lycklig när jag ser mina herrar här hemma gosar i massor. Gizmo är en riktigt myskille och tycker om husse lika mycket som matte fast på olika nivåer !!

2010-09-19 @ 12:27:26 Permalink Gizmo Kommentarer (0) Trackbacks ()


Street dance 3D

Jag har precis sett klart Street dance 3D och den var sjukt bra. Älskar musiken och dansen i kombination och mitt sug efter att börja dansa är helt otroligt.. Ska ta tag i det och börja leta upp street kurser för det är så himla bra för kroppen och kul :P

2010-09-16 @ 19:26:17 Permalink Film Kommentarer (4) Trackbacks ()


Lillskiten

Gizmo är som en katt ibland. Ni som har katter vet ju att katterna älskar när man låter sin hand låsas vara en råtta under täcket och de börjar jaga pch spana och attackera handen. Så gör Gizmo med. Fast han har sin mun öppen och är skit busig, ni ser ju själva på bildern :)

2010-09-16 @ 15:03:51 Permalink Gizmo Kommentarer (0) Trackbacks ()


Amazing little boy

Helt otroligt vad duktig han är, Greyson Chance heter han och hittade han via Ellen D. Show..
Han är ju bara 11 år och kan sjunga så som han gör nu, han kommer bli stor, fast han är ju redan det fast i USA då..

2010-09-15 @ 13:17:19 Permalink Musik Kommentarer (5) Trackbacks ()


Gossip Girl

Idag av en ren slump såg jag att ett nytt avsnitt av Gossip Girl fanns att se, Gissa om jag var överlycklig. Om man såg sista avsnittet av säsong 3 så förstår man spänningen i det nya avsnittet. Ett stort plus att alla serier börjar börja igen efter ett uppehåll..

2010-09-14 @ 20:55:13 Permalink Film Kommentarer (3) Trackbacks ()


Hundpromenad

Jag och Gizmo ska strax bege oss mot djurmagasinet där en hundpromenad ska ske.
Ska bli intressant och se hur Gizmo sköter sig eller inte sköter sig =) Missar dessvärre lite av Idol, kanske hela beroend en på hur lång tid det hela tar..


Saknar min lille bebis Gizmo, tänk att det var ett år sedan!

2010-09-14 @ 17:15:20 Permalink Gizmo Kommentarer (1) Trackbacks ()


Good morning, NOT

Jag hade tänkt att ställa klockan för jag skulle tvättat, men det fanns ingen ledig tid på morgonen så jag hade visst inte ställt mitt alarm. Men det behövdes inte för istället blev man väckt av polisen som ville förhöra mig ännu en gång och ifall jag kunde ställa upp som vittne om jag såg vem personen var. Men jag såg tyvärr inte om det var en tjej eller kille så det blev inget mer där. Men det är jobbigt att gå igenom själva händelsen och historian om och om igen.. 

Nu ska jag dock göra mig i ordning för att träffa en vän i stan på en fika. Återkommer senare!

2010-09-14 @ 10:25:03 Permalink Daily things Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bevittnat ett inbrott

Jag vet inte om jag kan beskriva händelsen på min första morgon runda som att jag har bevittnat ett inbrott men jag såg något som inte borde ha varit där..

På min första runda med Gizmo så tänkte jag bara ta rundan runt fotbollsplanen. Medans jag gick runt så bara av ren vana tittade jag upp mot Jessica och Chrilles köksfönster (nalles ägare) men jag visste att jag inte skulle se någon av dem för Chrille jobbade och Jessica hade åkt iväg. Men jag såg något. Jag såg någon med en ljusgrå hood tröja som stod i köket vid fönstret. Och först trodde jag inte mina ögon så jag började stirra och personen i fönstret tittade tillbaka och såg att jag såg hon/han och när personen insåg det så gömde sig personen ifrån fönstret.

Jag tyckte detta var väldigt konstigt då jag visste ingen var hemma. Men sedan visste jag inte om någon familjemedlem var där. Så direkt när jag kom in från rastningsrundan så ringde jag till jessica och frågade om det skulle vara någon där men så var det inte. Ingen hade nyckel dit. Genast då tänkte jag att jag måste ha sett fel så jag sprang bort med Jessica i telefonen och kollade i fönstret, men kände att dte var något som saknades och insåg att jag såg någon stå i fönstret. Jessica hade låst dörren men när jag sprang upp så var den olåst. Vet inte vad jag sysslade med men jag bara drog upp dörren och började ropa om det var någon där och utan tvekan klev jag in. Men ingen var där och tur var väl det. Tänk om det hade stått någon där, vet ej fasen vad jag hade gjort men jag hade nog av rädsla inte stuckit där ifrån om jag inte hade sett en pistol elelr kniv ellet något vapen. Tur att jag lämnade Gizmo hemma, för annars hade jag inte vågat.

Polisen kom och jag blev förhörd och fick gå igenom vart jag såg allt, hur allt hände och vart jag såg personen stå + att jag skulle gå igenom deras lägenhet på prylar om jag visste något som saknades. Men jag kunde inte hitta något som saknades och polisen kunde inget göra.

Då tänkte jag inte alls mycket på allt som hade hänt, men nu i efterhand så inser jag vad som kunde ha hänt och att det kunde ha gått illa om personen stod kvar. Men jag vill tro att personen stack när hon/han såg att jag såg henne/honom och han sticka medans jag gick hem och ringde Jessica.. Men när jag stod i lägenheten själv så kände jag hur skakig jag var och tänk om någon hade stått kvar.. Usch, inte kul alls!!

2010-09-13 @ 15:33:21 Permalink Daily things Kommentarer (7) Trackbacks ()


Vad vill du göra med ditt liv?

Det stora frågan är vad man vill göra med sitt liv. Jag vet när jag var liten ville jag alltid bli något inom de större populära yrkesrollerna som barn, polis, dagisfröken, brandman, doktor med mera..

Men jag vill göra något vettigt med mitt liv. Jag är utbildad "barnskötare" + säljare inom fack och servic handeln A.K.A butiksbiträde/säljare men ändå så är jag inte nöjd. Jag vill hjälpa människor, stödja människor och rädda liv. Inte som doktorer kan utan på ett annat sätt.. Jag tror vi alla är skapade för att rädda minst ett liv. Jag menar det är jätte svårt att veta vad man egentligen vill göra förens man har uteslutit vissa yrken..


Vad vill du göra med ditt liv? Vet du vad du vill göra?

2010-09-12 @ 23:27:21 Permalink Daily things Kommentarer (6) Trackbacks ()


Purple nails

Bröt ringfinger nageln väldigt långt in så den är kort och gör skit ont för man kan känna på nagelbandet. Men inte stoppar det mig ifrån aceton och nagellack. Glömde visa färgen, så ni får bilder från idag, det är lite avskavt på vissa naglar för jag använde ingen topplack denna gången.

 
Med blixt                                          Utan blixt

Lacket är ett av Depends minilack och den rätta färgen är mer mot det mörkare hållet, mörkare än med blixt.

2010-09-12 @ 19:13:08 Permalink Naglar Kommentarer (2) Trackbacks ()


If i only could look as sweet as candy when i sleep

Min söta lilla karamell låter sin matte göra vad hon vill med honom. Jag kan hålla på att fotografera honom, locka på honom och hålla på att störa honom men ändå så tillåter han mig det. Dock låter jag han alltid vara när han sover.. Jag kanske sticker fram med kameran när han sover, men det är för att han sover så sött :)2010-09-12 @ 16:13:28 Permalink Gizmo Kommentarer (1) Trackbacks ()


Hazelnut brown eyes

Gizmo har så otroligt fina bruna ögon. Ögonens riktiga färg syns inte i alla ljus, så när man väl får de på bild, ja då vill man skryta som jag vill. Är så stolt över min lille kille <3
2010-09-11 @ 20:29:55 Permalink Gizmo Kommentarer (2) Trackbacks ()


Thank god for Spotify

Jag har absolut ingen som helst aning hur jag kunde klara mig utan spotify innan. Då lyssnade jag min musik i winamp men bara den musiken som jag hade.. Spotify har verkligen öppnat upp en helt ny värld för mig. JA när det gäller musiken iallafall, men 2+ till Spotify och 3+ till Spotify Premium. Ingen reklam och jag kan lyssna på det i min mobil..
Jag gillar detta stort! Nu saknas det vara i bilen sen är jag nöjd!

2010-09-11 @ 16:56:23 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Season 2 has started

Igår såg jag det första avsnitten av andra säsongen av The Vampire Diaries. Sinnessjuk bra serie och jag är helt galen i den. Det fortsatte bra och spänningen ökar, suck att man ska behöva vänta en vecka tills nästa...

2010-09-11 @ 13:50:35 Permalink Daily things Kommentarer (3) Trackbacks ()


Bättre med tiden

Nu kom jag in från att ha kört lite. Nu vet jag vart jag ska börja gasa och hur mycket jag ska gasa, alltså hittat dragläget. Vilket känns riktigt skönt, men ändå så har jag inte hittat det tillräckligt fort som en som är bilvan och kan köra kan.. Men en bra vbit på vägen :) och jag är glad. Vi ska ut lite senare igen och köra när det är lite mörkare..

2010-09-10 @ 14:29:36 Permalink Daily things Kommentarer (5) Trackbacks ()


Min lille plutt

Har nyss badat Gizmo, efter att han hade busat i skogen med Nalle och ni kan gissa hur skitig han var. Oj oj oj.. Måste rensa badkarsavloppet sen. Gizmo har lärt sig att hoppa upp i soffan nu, och vad tror ni han gjorde efter att han hade badat och var riktigt blöt? Jo visst hoppar han upp i soffan för att torka sig. Jag skrek ett väldigt strängt men tydligt NEJ och ner for han fort som tusan..

Men jag kan inte låta bli att älska honom, han är mitt allt <3 =)Här ligger han och tuggar på sin favorit leksak. Ett lejon som piper!

2010-09-10 @ 13:28:37 Permalink Gizmo Kommentarer (2) Trackbacks ()


Vänskapsarmband

Idag så träffade jag min efterlängtade vän Jenny och vi hade det lika underbart som vanligt. Hon är en person som kan läsa mig utan och innantill. När jag hoppade in i bilen så sitter hon med en lite påsa. Där i ligger våra vänskapsarmband som hon har valt, och det kunde inte finnas något vackrare. Det är helt otroligt hur väl känner mig, att hon visste jag skulle gilla det svarta med vita pärlor. Idag stärktes vår vänskap <3

(Jag är den bleka med svart/vit armband, Jenny är den bruna med bruna/vita armbandet)

2010-09-09 @ 20:20:47 Permalink Daily things Kommentarer (2) Trackbacks ()


Snart snart snart...

... börjar en ny säsong av The Vampire Diaries. Redan på torsdag och jag längtar så enormt :) Tycker den är en sjuk bra serie och inte allt för tönig och överdriven. Den förra säsongen slutade ju såååå spännande så jag gissar på att denna säsongen blir mer spännande.. Och båda bröderna är så heta på sitt sätt, mums :P Who´s your sexy mind boyfriend?

2010-09-08 @ 13:18:51 Permalink Film Kommentarer (6) Trackbacks ()


Can i be the one...

Jag är inte så mycket för svenska rap låtar, egentligen inte svensk musik alls. Men Can i be the one med Norlie och KKV är en sjukt bra låt, tycker om blandningen med svensk och engelsk sång.. Det är den instrumentala musiken som jag älskar, lite techno och ingen lugn musik. Den klassika musiken =)P.s
Imorgon ska vi titta på en bil, en kombi som kommer bli vår nya bil som jag kommer får övningsköra med, (lite nervöst med tanken på att bilen är större än den vi har nu) men jag sitter och letar musik för fullt för en egen cd att lyssna på när jag kör.
1. Vet någon om man kan installera någon elektronik som man kan spela spotify i bilen?
2. Ni som har körkort, får man ha lite tyst musik igång på uppkörningen?


2010-09-07 @ 22:53:47 Permalink Musik Kommentarer (3) Trackbacks ()


Dog coach

Idag ska jag få besök ifrån en bekant från bruksklubben. Behöver nämligen lite hjälp med lille Gizmo. Han skäller på alla hundar och ska alltid snabbt fram till hundarna och det kan innebära en hel del bråk, då hundar inte kan läsa av varandra.. Han är visserligen inne i fas 2 av könsmognaden men jag känner att jag inte har energin eller lusten till att gå ut med honom bland hundar för han beter sig så illa och jag blir så less på det. Så jag har sökt hjälp av Linda som ska komma och se hur vi eller jag kan lösa problemet..

               

Annars är han min plutt, jätte snäll och sund hund men han förstår inte att det är han som börjar bråk med andra hundar,speciellt hanar, då han har för bråttom fram. Han är så underbar mot valpar, barn och äldre. Han bara låter dem göra vad de vill med han, så jag är super nöjd med han annars. Det låter som en sak, som man nästan fullt ut är nöjd med. Men en hund kan man inte lämna tillbaka, och det skulle jag ALDRIG GÖRA. Han betyder allt för mig, annars hade jag inte sökt hjälp..

2010-09-07 @ 14:28:40 Permalink Gizmo Kommentarer (1) Trackbacks ()


Some movies

Under helgen har jag sett 2 filmer, The book of Eli och The blind side.
Ni kan läsa om filmerna genom att klicka på länkarna. Men vilken var bäst? Helt klart The blind side med Sandra Bullock. Den var riktigt bra och inspirerande, en omtänksam film som får folk att tänka efter lite inför sina val..

2010-09-06 @ 19:45:02 Permalink Film Kommentarer (2) Trackbacks ()


Telefonöra

Igår satt jag och pratade med en väldigt nära vän, en av dem närmsta och vi pratade bara en kort stund, 1 timme om inte alls mycket men typ om hundarna och sen lite om när vi ska ses. Vi brukar kunna sitta i 2 - 3 timmat och prata men vi beslöt att ta allt sånt istället när vi ska ses i veckan.. Hon har nämligen varit utomlands nu i 2 veckor så saknaden är enorm. Efter att ha tryckt örat mot telefonen så har mitt öra somna..

Igår blev det mycket motion för mig och lille Gizmo. Först var i i våran skog, senare kom Madde och Charlie och då åkte vi bort till en annan skog. Sen blev det lite vila innan vi gick ut på en promenad med Monika och Stella. Ja alltså blev det 3 långa rundor i raskfart + alla "smårundor".. Idag känns det som det lär bli samma motion, fast jag har ont i nacken så ska försöka inte skada den något mer..

2010-09-06 @ 10:55:16 Permalink Daily things Kommentarer (5) Trackbacks ()


Före & Efter

Nu är äntligen väggen i sovrummet målad och klar. Skulle velat målat en 3:e gång men fick så ont i armarna och måla då det är högt i taket.. Men som ni ser på före bilden är fondväggen röd och nu är den mörklila. Jag valde en mörkare för de andra väggarna är vita och det ska införskaffas ett vitt sängöverkast och flera kuddar med mera och vill få fram något stort och mörkt, vilket blev väggen =) Jag är jätte nöjd, gillar färgen väldigt mycket..Dock syns inte den riktigt rätta färgen på bilden,
men den är mer mörklila inte mot det röda hållet..

2010-09-05 @ 12:24:04 Permalink Inredning Kommentarer (2) Trackbacks ()


The last song

Jag har precis sett klart The last song. Den var så bra men också riktigt sorglig, fällde eller 2 tårar. Trodde dock inte att det skulle sluta som det gjorde, hade dock trott att det skulle sluta så typiskt när det gäller kärlek osv. Men där ser man på, förutfattade meningar ska man inte ha =) Rekommenderar att se den!!2010-09-04 @ 13:17:25 Permalink Film Kommentarer (2) Trackbacks ()


Långärmade bodys

Jag var och handlar lite och hittade 2 otroligt söta långärmade bodys, så det var ett måste att köpa till min svärsyster då hennes lille mirakel förväntas att komma i decemeber. En med lite rött och nallebjörnar och en gul med clowner eller bebisar på, passar även om det blir en pojke eller flicka..

 

 Visst var de söta? :)

2010-09-03 @ 20:01:55 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


Glitter

Var på stan idag med en väldigt underbar person och jag köpte mig några vanliga örhängen, en ring och tunna små genomsynliga gummiband. Lite bas smycken är inte fel att ha =) 

2010-09-03 @ 18:40:05 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


I feel good

Jag mår sjukt bra idag, känner mig utvilad trots att jag inte somnade förens halv 5. Visst är jag lite seg men har en del att stå i idag så det är bara att sätta upp håret och börjar fixa. Ska målas ett lager till sen blir det nog toppen :)

2010-09-02 @ 14:05:41 Permalink Daily things Kommentarer (1) Trackbacks ()


Vitt vin

Strax kommer Jessica hit och vi ska ta ett glas vin innan vi ska ut och dansa och träffa lite vänner. Först ska vi självklart ut med våra små sötnosar, men sen blir det ännu roligare =) Behöver få komma ut och träffa lite folk + att jag är alldeles hög av målarfärgen så frisk luft skulle sitta fint nu. Får nog inta soffan inatt om det inte fått vädrats ut lite eller så ska jag bara stänga dörren dit och ha öppen balkong och sova i soffan inatt, får se. Har 1 eller 2 lagar kvar att måla sen ska ni få se, det ser sjukt snyggt ut hittills så jag är skit nöjd, verkligen. Men nu måste jag göra mig i ordning, ha en bra onsdagskväll alla och vi läses imorgon!
                                                            IM OUT!


Puss puss, vilket pusskalas..

2010-09-01 @ 21:55:36 Permalink Daily things Kommentarer (5) Trackbacks ()


Nytt projekt

Nu ska det målas i massor :) Det ska målas i sovrummet, får se hur det blir, ska börja flytta runt lite sen får vi se vad som händer :) Återkommer när jag har målat första lagret!!

2010-09-01 @ 15:57:01 Permalink Daily things Kommentarer (5) Trackbacks ()


RSS 2.0