Eclipse

Imorgon ska jag efter att ha varit på körskolan i några timmar på bio och se på Eclipse med mina twilight-vänner Sabina och Jenny. Vi har sett de andra tillsammans och varför skulle vi inte göra det denna gången med =)Jag har varit/är ledig i 3 dagar i streck (tisdag, onsdag & torsdag) men ändå får jag inte tid till så mycket, ingen ledig dag i solen t.ex.. Det har varit så otroligt mycket nu de senate dagarna eller veckan med båda lägenheterna, men imorgon ska jag till solen och stranden, om det är fint väder det vill säga, minst 2 max 3 timmar sen är det körskolan och sen bio =)

Ska bada Gizmo med hade jag tänkt, men tar det nog trots allt imorgon, det bör jag hinna. Han luktar massor av hunddregel, vissa har bättre andredräkt än andra :)

2010-06-30 @ 21:42:47 Permalink Film Kommentarer (1) Trackbacks ()


Uppföljning - Myggorsuger.nu

Jag kom nyss ut ur duschen och har nu räknat mig till 9 (ev. 10) myggbett som jag fick på midsommar. Jag har fått 3 st på ena foten mellan mina sandalers "streck".. Det kliar som tusan, speciellt de 2 stora i knäväcket. Nu ska jag sova, Gizmo har blivit rastad och nu sitter han nedanför sängen och väntar på mig. Ska jobba imorgon sent och sen ska jag till den gamla lägenheten och rensa ut det sista. Suck, det är såååå tråkigt!!


Gizmo, Gosedjur och Jag

2010-06-27 @ 23:16:26 Permalink Daily things Kommentarer (3) Trackbacks ()


Sötare än socker

Det är tufft att vara liten, en pälsboll och vara ute i varmt väder. Tog en cykelrunda ner till stan där jag möte upp Madde och Charlie. Vi tog en mysig promenad med hundarna runt slottet i parken sen cyklade vi hem och han gick direkt ut och la sig på balkongen. Men jag förstår honom, det är så svalt där ute..

2010-06-27 @ 20:45:41 Permalink Gizmo Kommentarer (0) Trackbacks ()


Myggorsuger.nu

Jag hatar inget djur mer än dessa j***a myggen. Fy fasen vad jag är biten, flertals bett på fötterna och hela benen.. Det kliar och jag skäms över att ha kjol eller shorts, men långbyxor börjar bli för varmt nu..Finns det något medel som man kan smöja in efter man har blivit biten då det slutar klias?? vet du någon hemmakur så säg till.. Jag testar allt just nu känns det som!

2010-06-27 @ 13:11:34 Permalink Daily things Kommentarer (2) Trackbacks ()


Still remember

Jag bara stört gillar denna låten. Den har spelats några gånger på jobbet ocg varje gång vill jag bara hoppa upp på kassan och köra stenhårt :) Men jag tar det lite lugna, vill inte skrämma bort alla kunder..

2010-06-26 @ 20:39:50 Permalink Musik Kommentarer (2) Trackbacks ()


Gizmo och gosedjuret

Som jag nämde tidigare fick Gizmo ett nytt gosedjur idag, i form av en hund..  Han blev glad, hans ögon hade full fokus på gosedjuret och satt så fint och tålamodigt och väntade på att få det.
2010-06-26 @ 00:08:16 Permalink Gizmo Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens inköp

Lite av det som jag köpte idag...


Ett gosedjur i form av en hund som Gizmo fick.
(Lägger upp bilder på det senare)


En dörrmatta - Please wipe your paws. Tyckte den var gullig!


Lite bordsdekoration på vardagsrumsbordet..


2 nya småblommor i sovrumsönstret..


Ett grått duschdraperi köpte jag, dock visar inte bilden den rätta färgen..

2010-06-24 @ 20:28:21 Permalink Inredning Kommentarer (1) Trackbacks ()


Mer hämt och lämning av saker + ikea

Väntar just nu på att EM ska komma förbi och titta till soffan som jag har hittat lite saker på som inte ska vara där. Sen börjar dagen med att hämta lite mer ifrån lägenheten och fixa med det, och sist ska jag till ikea med Madde och shoppa lite nytt inför lägenheten.. Så hejdå för stunden =)


Jag älskar denna bilden på Gizmo och mig.
Han ser hur han trycker mot armen och med huvudet mot bröstkorgen!

2010-06-24 @ 09:43:16 Permalink Daily things Kommentarer (2) Trackbacks ()


Varning för ormar

En hund eller katt som tror att de är snabbare än en orm som helt  plötsligt blir besegrade. Varma dagar ringlar de fram till någon solig plats för att ladda kroppstemperatur. Ormar är växelvarma djur vilket innebär att deras kroppstemperatur varierar mycket och påverkas av omgivningens temperatur. Om det är kallt så har de lägre kroppstemperatur och blir långsamma, vilket innebär att de lätta blir byten för t.ex. rovfåglar och katter. Men när de fått upp kroppstemperaturen så är de blixtsnabba. Både på att ringla i skydd när någon kommer och på att ta sina byten eller försvara sig. En slö orm är troligare att träffa på i naturen än en som är uppvärmd. De är skygga djur och gömmer sig direkt om de kan.


Hundar och katter är inte naturligt rädda för ormar som vi människor är, eller oftast är det så.  De är ofta försiktigt nyfikna. Ormarna tycks inte heller avge speciellt mycket lukt. Våra hundar promenerar ofta obesvärat rakt över en huggorm utan att notera den när den t.ex. ligger stilla på en stig. Det är först när husse eller matte ser ormen och reagerar som hunden eventuellt reagerar. Hundar och katter närmar sig ormen på olika sätt. Katten tittar på ormen, nosar på håll och försöker sedan att peta till ormen med ena framtassen. Hundar går närmare med nosen för att, med hjälp av sitt luktsinne, försöka "se" vad det är för något som ligger där. Och tyvärr för nära. Det är därför hundar blir till nästan 100% bitna i nosen eller läpparna medan katterna nästan alltid blir bitna i en framtass. Var de än träffats av huggormens bett så svullnar bettstället, och vävnaden runt det, snabbt. Det blir ofta blårött missfärgat, kraftigt förtjockat och ömt. Redan efter 30 minuter är det inget att ta fel på. Blev hunden eller katten biten och ormen sprutade in sitt gift i den så syns det tydligt. Kom ihåg att det bara är huggormar som är giftiga i Sverige. Snokar och kopparödlor är helt ofarliga både för oss och för våra husdjur.


Huggorm och kopparödla


Snok


Har du sett att ormen bitit ditt djur så ska du snabbt ta dig till en veterinär. Om hunden inte är tyngre än att du kan bära den så gör det. Annars gå i lugn takt. Spring inte. Det ökar blodcirkulationen och får giftet att verka snabbare. Har du vetat att du skulle till de ställen där ormarna trivs som bäst och har lämpligt kortisonpreparat med dig så ska du ge det direkt. Ju fortare desto bättre. Kortison dämpar effekten av ormens gift på vävnaden. Det svullnar inte lika mycket och gör inte lika ont om man behandlar snabbt med kortison. Oavsett om du har behandlat med kortison eller inte så skall du snabbt komma till veterinär med ditt djur. Kortisonet minskar risken för allvarliga problem men tar inte bort den. Giftet påverkar ändå hunden och katten. De kan ändå bli riktigt dåliga. De flesta hundar och katter återhämtar sig på några dagar till en vecka, men en del får allvarliga problem. I värsta fall kan de dö av ett ormbett. Några reagerar överkänsligt och kan då bli mycket dåliga mycket snabbt. Andra kan drabbas av problem efter flera dagar, eller till och med flera veckor, med skador på de inre organen till följd av ormens gift. Prata med en veterinär om du inte kan få utskrivet Betapred, en typ av snabbverkande kortison, om du har mycket huggormar där du är med din hund. Bor du så att det tar lång tid att komma till veterinär så kan det också vara bra att ha Betapred hemma.


Även om du tycker att ormar är otäcka djur så får man inte slå ihjäl dem. De är skyddade av lagen. Har man huggorm på tomten så är det kanske inte så kul. Om man inte får slå ihjäl ormen, vad gör man då? Man ska försöka transportera bort ormen en bra bit ifrån sin tomt. Helst i högt gräs, tex. på en åker eller vid en övergiven stenmur där de trivs som bäst.  Ormar kryper ner i hålor i t.ex. stenrösen när det börjar bli för kallt. Just den detaljen är inget stort problem. Stenhögar finns det ju gott om i Småland.

2010-06-23 @ 15:47:52 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


My mind are set on a puppy

Jag och sambon har tänkt så mycket på att skaffa en valp till. Mycket för att Gizmo ska ha ett sällskap, han är så glad och uppåt så fort vi är hundvakt eller har hundar på besök. Men utan något hund i närheten bara ligger han och vilar, tittar sig runt och suckar. Ibland verkar han vara deprimerad. Det kanske är en inbildning inte vet jag. Dock är det skönt att han kan koppla av även om det är hundar hos oss. Så var det när vi var hundvakt åt en vän vars tik löpte och han var som lugn och omtänksam om henne.

Men jag vill heller inte bara skaffa hund just för det. Nej det är så mycket mera. Just för att jag gillar när det är fart och liv runt omkring mig, att vara på bruksklubben och träna, och hålla på med sorts aktivering. Jag har testat agility med Gizmo men han är höjdrädd vilket skapar problem när det är hindret "trappan". Jag är verkligen en hund människa och vill inte bara leva med en hund, jag vill ha 2 hundar åt gången. Jag är inte heller bunden vid just en ras, fast att jag alltid kommer att ha en tibbe, men kan även tänka mig en större hund i framtiden. Men som sagt är det i framtiden. jag vill ägna mig först åt mindre hundar :)

Det finns ingen tveka att jag älskar Gizmo tills döden skiljer oss åt öch även efter det. Han är absolut den bästa hunden jag har träffat, han ger mig en sån glädje och kärlek som är helt obeskrivlig. Och han ger inte bara mig det, utan alla andra omkring. Han älskar alla inom vår familj såååå mycket, han har tom. gett min förra äldre granne lycka då hon har varit som dåligast, nästa på sin dödsbädd men överlevde mycket just för att Gizmo gav henne mer liv och glädje. Okej alla mediciner hjälpte också till men jag tror abslut att djur kan förlänge människors liv.

2010-06-23 @ 11:12:53 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Flytten

Igår, tisdag, så hade vi besiktning på den nya lägenheten kl 8 och vid kvart i 9 hade vi fått nycklarna till lägenheten. Känns förjälva bra att sitta i sin nya lägenhet. Den är ju lite mindre än den förra men den ger men mys faktor då den inte är nyrenoverad. Dock ska jag ringa till min bovärd efter sommaren så skulle han köpa ett nytt kyldskåp till mig, och om vi vill må¨la om eller tapetsera så får vi det betalt bara vi gör det själva. Imorgon ska jag till ikea för jag behlver lite saker därifrån. Idag ska i bara fortsätta tömma den gamla lägenheten på lite flera kartonger och saker som vi inte tog med oss igår, glömde mitt diskställ så jag kan inte diska idag. Vi ska även köpa ett nytt duschmunstycke, slang och allt som krävs till det. Sen är det en duschdraperi stång som också måste fixas. Ja dete är egentligen en del saker men jag tar det som det kommer.Det som är så skönt är att jag är ldig fram till midsommar helgen, ja jag jobbar både lördagen och söndagen. Men mig gör det absolut inget för vi hade planerat att ta det lugnt på midsommar, för jag tycker inte midsommar är något att fira.
Firar du midsommar och varför? Jag förstår i varför folk blir helt galna och beter sig som idioter när det är midsommar. Det händer ju bara skit, och vissa sällskap har det fatiskt bra, trevligt och skapar roliga minnen. Grattis till dem, men de tjejer som blir våldtagna, alla de mord, slagsmål och förstörelser som sker för vi tror att vi alla kan ha det trevligt, BULLSHIT.. Då jag bor bara några mil ifrån Öland/borgholm där det mesta skiten sker, så väljer jag hellre att stanna hemma med vänner än att vara där..

2010-06-23 @ 10:52:57 Permalink Daily things Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nyinflyttad

skriver mer om flytten imorgon när jag har fått undan en del kartonger och kommit lite mer i ordning. På torsdag ska jag till ikea och köpa lite småsaker =) kommer bli en sådan här matta...... galjar, ljus, gardiner, dukar och tyger med mera!

2010-06-22 @ 22:46:11 Permalink Inredning Kommentarer (0) Trackbacks ()


Det börjar närma sig

Imorgon sker det som jag har längtat efter, att flytta. Vår nya soffa och fotölj kommer då och vi får nycklarna så vi kan flytta in när vi vill. Jag vet inte ännu när vi ska bo/sova där men det är sånt som märks. Har även fått mitt sommar schema över juli så det känns bra det med =)


2010-06-21 @ 20:19:23 Permalink Daily things Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lilja,vit och fransk manikyr

Jag älskar denna bilden, fast att den är i gråskala.
Hela bilden står för det jag tycker är vackrast, liljor, vita franska manikyr tippar och blommor och design. Dock i mitt yrke kan jag inte ha massa dekorationer på ringfingret, men mina naglar behåller jag allt..


 

2010-06-20 @ 23:18:11 Permalink Naglar Kommentarer (1) Trackbacks ()


Drip drop

Igår satt jag och lyssnade på massor av musik via spotify och hittade en skit bra låt med Safura - Drip drop heter låten. Sen hittade jag mig vidare till hennes album som också är bra.
Och jag såg nyss att hon var även med i eurovision song contest 2010, vilket jag bojkottade då usla Sverige inte ens kom med.. 
Jag tycker den är sjuktttttt bra, Vad tycker du, din smak eller inte?

2010-06-20 @ 18:32:21 Permalink Musik Kommentarer (2) Trackbacks ()


Eclipse

Nu är det bara 2 veckor kvar tills jag ska gå och se Eclipse på bio med mitt twilight saga gäng :) Dock är det mer än ett år kvar tills Breaking Dawn - part 1 kommer ut. Och det är ju den jag längtar efter,. Både New moon men speciellt Eclipse är mellanpauser av Breaking dawn..

           
            

2010-06-20 @ 11:34:47 Permalink Film Kommentarer (0) Trackbacks ()


Myskäll

Igår efter att jag hade jobbat och ätit fick jag packat lite sen bestämde jag mig för att nu får det räcka. Har knappt hunnit spenderat tid med Gizmo denna veckan, varit så mycket. Så igår åkte jag bort till Madde som hade gått ut med Gizmo då jag inte hann göra det på lunchen, och vi hade det såååååå mysigt. Vi var ute med hundarna och sen gick vi in och mös i soffan och tittade på Bröllopet av kronprinsessan Viktoria och prins Daniel..
Hela kvällen var underbar och idag är jag ledig så ska jag tvätta nu och bara ta det lugn idag, börjar bli smått förkyld med så vila för min del är given..


Charlie och Gizmo


Delar ett ben, gick jätte bra =)

2010-06-20 @ 09:51:46 Permalink Daily things Kommentarer (0) Trackbacks ()


Solen gör mer än vad man tror

När klockan ringde i morse så såg jag vilket tråkigt väder det var så jag snozzade om en stund och tillslut fick jag dra mig upp ur sängen, skit trött och helt slut i kroppen. Så solen gör mer än vad man tror, hade det varit sol hade det inte varit alls lika jobbigt att ta sig ur sängen. Har åkt på en förkyldning med :/ Dock är den inte så jobbig än, har börjat kurera mig med dunder nässprayen..
Nu ska jag iväg och jobba, igår var det full fart hela dan, från 10 - 21. Får se vad jag ska göra ikväll men jag behöver sömnen och lugnet!


Blöt hund - Doften av kärlek !

2010-06-18 @ 09:28:26 Permalink Daily things Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vill ha...

... denna snygga klänningen Inna har på sig i musikvideon för låten love.
Den är sjukt snygg och jag bara vill ha den.. Undra om man kan sy ihop något sånt själv, eller inte :/          

                                                 Bilderna är lånade!

Nu ska jag iväg och jobba, vi har öppet på Cubus i Kalmar idag till 21.00 pga av att vi har 40% på alla kläder mellan 17-21 så nu ska jag iväg och arbeta! Kommer inte att återkomma något mer idag, finns inte tid för att blogga något mer idag!!

2010-06-17 @ 10:54:23 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


Ev av mina såkallade sommarplågor

Bob ft. Hayley Williams  - airplanes är en sjukt bra låt. Då jag bara hittar covers eller dåliga live framträdanden så kan jag inte visa låten här, men ni som har spotyfi kan söka efter den där istället :) Jag gillar hennes röst väldigt mycket, den är bra och hela kombinationen är bra.
2010-06-16 @ 20:05:37 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


Beautiful monster In my head

En rätt bra cover på Beautiful monster med Ne-Yo och In my head med Jason derulo..
Båda låtarna är 2 favoriter, eller båda artisterna är 2 favoriter =)

2010-06-16 @ 14:50:22 Permalink Musik Kommentarer (0) Trackbacks ()


My babys one year birthday

Gizmo blev igår 1 år. Tänk så fort tiden har gått. Känns overkligt att jag har haft han i 10 månader, känns kanske som ett halvår eller något. Nu förstår när hundägare säger att de saknar valptiden, det gör jag med. Min mörka lilla valp som nu är en stor ljus stolt hane. Med tanken på att han har fått lite nya saker så fick han lite skinka i maten igår, vilket han tror han ska få varje kväll bara för det =)


Här är han nio veckor


Och här är han 1 år

2010-06-15 @ 20:20:58 Permalink Gizmo Kommentarer (5) Trackbacks ()


Dumma fästingar

Jag börjar tröttna på de dumma fästingar som inte är många men som ger Gizmo bölder och sår.
Det visar sig vara så att han är känslig mot fästingar. Visserligen sätter sig inte många då han inte verkar har gott blod men när de väl sätter sig så får han sår och bölder efteråt som måste tvättas flera gånger om dan och smörjas. Nu har fått 2 st precis ovanför sitt vänstra öga och det börjar vara lite. Suck säger jag, tycker synd om honom.. Men det kanske ger med sig tillslut =)


Ursäkta bildkvaliten!

2010-06-15 @ 20:16:04 Permalink Gizmo Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bebis är påväg

Nu är Lailas bebis påväg. Så pass mycket som hon har längtat efter den nya familjemedlemen så får vi hoppas att födseln gick bra för henne. Jag är så nyfiken på om det blev en flicka eller en pojke och hur Agnes reagerar på en bebis. Jag är säker på att hon kommer bli en utmärkt mamma. Det ska bli spännande att följa hennes nya liv men ändå är hon den gamla goa tjejen. Ni hittar till hennes blogg här.


Bilden är lånad ifrån hennes blogg!

2010-06-15 @ 14:09:20 Permalink Daily things Kommentarer (3) Trackbacks ()


Bränt mig

I söndags var jag och solade på stranden och typiskt nog så brände jag mig. Solade topless så brösten, magen och hela bröstkorgen är grisrosa. Har ont som tusan och hela dan igår undvek jag solen, minsta lilla solljus gjorde så att det sved som tusan. Känns som huden är påväg att spricka. Skulle solat baksidan idag men nu kom det in flera moln och regn så får ta det imorgon istället. Jag brukar inte bränna mig men denna gången gjorde jag nog allt det. Ni får ingen bild då jag inte är så sugen på att ta en bild på mig när jag är så röd som jag är men

                         

                                             Bilden är lånad!

2010-06-15 @ 11:56:45 Permalink Daily things Kommentarer (2) Trackbacks ()


Passion och delmål

Jag har en stor passion i mitt liv och även ett delmål som jag vill nå någon gång under mitt liv. Jag brinner för djur, speciellt hundar. Jag har tidigare sökt till medarbetare inom hundomplaceringsgruppen i min kommun för att hjälpa de hundar som inte har något hem att hitta ett nytt och bättre hem. Då det inte gick för min del så har jag kanske kunnat hjälpa en hund att hitta ett hem, hos mig Gizmo och sambon. Eventuellt ska en lite papillon få bli en familjemedlem i vår familj om uppfödare inte har hittat ett hem till den om 2 veckor kanske eller längre.. En nära vän till mig är släkt med uppfödare så vad gör man inte för att ställa upp för vänner.Vi får helt enkelt se vad som sker, det gör oss inget om hunden inte blir vår men blir den det så är den mer än hjärtligt välkommen då vi ändå funderat på att skaffa en hund till, ett "syskon" till Gizmo som kanske gör honom lite gladare i att busa och leka hemma. Ibland kan det kännas som om han är deprimerad, att saknar något eller någon som kan jaga honom, inte att han jagar bollar osv..

2010-06-14 @ 22:59:36 Permalink Kommentarer (2) Trackbacks ()


Silver glitter naglar

      

Jag kör på ett silver glittrigt lack från Depends minilack på naglarna. Tycker det är riktigt häftigt ich glitter något i spotlight ljus och vissa punkt belysningar så är det TOPPEN :D haha!

P.S
Ser ni så mycket mina naglar har vuxit nu sen jag fick klippa ner dem, helt otroligt..
Dock är de fortfarande väldigt korta så ge mig en månad till!

2010-06-10 @ 21:46:45 Permalink Naglar Kommentarer (1) Trackbacks ()


Champange

Har glömt att visa ett nytt nagellack som jag har köpt, självklart kommer det ifrån Depend, men köpt på jobbet.
Jag kallar färgen champang men har nr 42.. Nu har jag haft det på mig i cirka 5 dagar och det sitter som berget utan bas och toplack.. Dock är det dags att ta av sig det, så vi får se vad för spännande lack jag väljer ikväll =)

    

2010-06-09 @ 13:51:05 Permalink Naglar Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tiden räcker inte till

Jag har fullt upp nu. Det är bara 2 veckor kvar tills vi ska flytta och jag har inte ens börjat på allvar packat än. Så jag hinner inte mer än att skriva detta och nu ska jag dra med mig sambon ner till källarförådet för rensning!!

2010-06-08 @ 13:08:23 Permalink Daily things Kommentarer (2) Trackbacks ()


Klumpig men underbar

Var och träffade madde i hennes nya lägenhet där vi målade lite. Ja det blev elementen och dörrkarmar och lite golv med ;) Madde råkade tappa målarburken på golvet och lite över sig själv..

    

2010-06-07 @ 22:25:50 Permalink Daily things Kommentarer (0) Trackbacks ()


The Salvatore brothersHar nyss sett klart sista avsnittet på säsong 1 och det slutade SÅÅÅÅÅÅÅÅ SPÄNNANDE och irriterande. Jag menar det kan inte bara sluta mitt i ett avsnitt, det är ju onödigt och väldig irriterande. Men jag måste säga det att vissa börjar mjukna och vissa börjar blöda och vissa dör.. Men The Salvatore brothers är såååå snygga tycker jag, det är något med deras uttryck och blickar som får en att mjukna.. MUMS :D

2010-06-06 @ 21:50:06 Permalink Film Kommentarer (2) Trackbacks ()


Göteborg

Här kommer lite bilder ifrån trippen till Göteborg igår lördag, som är tagna med min nya mobils kamera. Är ganska nöjd med den =)


Jag Sara och Mamma

 
Lisebergsbanan från motovägen   &   Ullevi arenan


Min middag på en resturang, Cesar sallad.. MUMS den vad god!


Vet ej vad denna heter eller är, men tydligen ett stort turist föremål. Var tvungen att ta en bild bara för att det var flera som gjorde..


Tyvärr är bilden suddig men här är ett bevis på att jag åkte flum ride på Liseberg, att jag bara blev dyngsur på min vänstra sida. Man kan se skillnaden vid toppen..2010-06-06 @ 21:16:38 Permalink Daily things Kommentarer (3) Trackbacks ()


Borta bra men hemma bäst

Jag tänker inte säga förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag för att jag har har haft tiden till det är inget att förlåta för. Men om det vore lathet så hade det varit en sak.
Vad har hänt sedan jag bloggade sist?
1. Jag har köpt lite nytt till Gizmo, även han har ett bankkonto ;)
Visar alla nya inköp på söndag!
2. Idag var jag och köpte min mobil. Har behövt en ny så det blev en HCT tatoo, så jag ska få designa mitt egna skal gratis, kostar annars flera hundra.
Imorgon lördag åker jag till Göteborg och kommer spendera ett icke sovande dygn där så jag kommer att blogga på söndag när jag kommit hem. Men vad ska jag göra i göteborg? Jo jag ska självklart på Liseberg :D Älskar åka karuseller.. Men det är inte därför jag ska dit. Min mamma ska gå med hennes väns dotter på Green day konserten imorgon så jag åker dit och håller en vän lite sällskap så jag ska gå på Liseberg och äta lite gott imorgon!

2010-06-04 @ 20:47:02 Permalink Daily things Kommentarer (3) Trackbacks ()


Hittat 2 nya favorit serier


Jag beslöt mig för att börja se The Vampire Diaries och den är sååååå bra. Absolut en spännande serie och jag får inte nog av den. Stefan är ju så söt =) Men är det bara jag som jämför hela vampyr saken med Twilight?
Men även Miami Medical har jag börjat sett på och den är också bra, gillar sjukhusserier, crime och mystik.

2010-06-01 @ 20:30:19 Permalink Film Kommentarer (1) Trackbacks ()


True blood vs Vampire diaries

                                

Jag har inte sett något av serierna, så fråga är till er vilken ni föredrar och gärna varför!
Funderar på att börja se någon av serierna..

2010-06-01 @ 12:28:35 Permalink Film Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0