Myggorsuger.nu

Jag hatar inget djur mer än dessa j***a myggen. Fy fasen vad jag är biten, flertals bett på fötterna och hela benen.. Det kliar och jag skäms över att ha kjol eller shorts, men långbyxor börjar bli för varmt nu..Finns det något medel som man kan smöja in efter man har blivit biten då det slutar klias?? vet du någon hemmakur så säg till.. Jag testar allt just nu känns det som!

2010-06-27 @ 13:11:34 Daily things Permalink


Kommentarer
Postat av: Jane

Åh, jag har varit hundvakt en hel del åt en liten Ådi av samma ras, men han såg inte alls likadan ut! Men det är ju väldigt individuellt :) Jo jag har redan passerat det sträcket och varit och hälsat på den rasen jag ska ha :) En svart Petit Brabancon. Har nästan bestämt mig för en kennel också. Får bara vänta på att de söta valparna ska komma.. vad har du för planer för nästa hund? :) Vilken ras?

2010-06-27 @ 19:58:36
URL: http://thediarybitch.blogg.se/
Postat av: Jane

Ja, det är ju en blandning av mops och Griffon-raserna. Det var nästan därför jag valde bort den röda färgen, de såg ut för mycket som mops och hade förlorat "petit"-utseendet. De där alaskan malamute var väldigt lika de där... åhh, jag glömmer alltid namnet! De där slädhundarna :)Åh, jag vill ha en stor flock sen, massor av hundar som man kan ägna all sin energi på :) Hur många är the lucky number för dig? :)

2010-06-27 @ 20:30:56
URL: http://thediarybitch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0