Passion och delmål

Jag har en stor passion i mitt liv och även ett delmål som jag vill nå någon gång under mitt liv. Jag brinner för djur, speciellt hundar. Jag har tidigare sökt till medarbetare inom hundomplaceringsgruppen i min kommun för att hjälpa de hundar som inte har något hem att hitta ett nytt och bättre hem. Då det inte gick för min del så har jag kanske kunnat hjälpa en hund att hitta ett hem, hos mig Gizmo och sambon. Eventuellt ska en lite papillon få bli en familjemedlem i vår familj om uppfödare inte har hittat ett hem till den om 2 veckor kanske eller längre.. En nära vän till mig är släkt med uppfödare så vad gör man inte för att ställa upp för vänner.Vi får helt enkelt se vad som sker, det gör oss inget om hunden inte blir vår men blir den det så är den mer än hjärtligt välkommen då vi ändå funderat på att skaffa en hund till, ett "syskon" till Gizmo som kanske gör honom lite gladare i att busa och leka hemma. Ibland kan det kännas som om han är deprimerad, att saknar något eller någon som kan jaga honom, inte att han jagar bollar osv..

2010-06-14 @ 22:59:36 Permalink


Kommentarer
Postat av: gunilla o bertil

hej

har samma funderingar med bertil...han verkligen älskar hundkompisar...han skulle säkert älska en bror eller syster...jag funderar fram o tillbaka...på för o nackdelar...får nog fundera ett tag till;)

följer med spänning era äventyr med detta om det blir av

lycka till i så fall

kram från gunilla o bertil

2010-06-15 @ 07:50:49
URL: http://http://web.comhem.se/~u41364444/
Postat av: Rosanna

sv: Jaa okej, men gå in och kolla den här bloggen för den kollar jag när jag ska ändra nånting, där finns allt beskrivet hur du ska göra exakt, jätte lätt! Så kolla här: http://designadinblogg.se/

2010-06-15 @ 10:27:46
URL: http://rossannaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0