Öroninflammation

Vi är nu hemkomna efter att ha varit inne med Malva på primärjouren där vi träffade en läkare. Och det är öroninflammation Malvis har fått :( igen.. Kåvepenin är utskrivet och nu ska Malva allt bli frisk! <3 mitt gullebarn..

Bild från Instagram!

2012-04-22 @ 19:17:03 Malva 9 - 12 mån Permalink


Kommentarer
Postat av: Louize

Åh de finns ju inge värre än öroninflammation ju =(Svar till jennie:hej igen, nej njuren är inte så skadad att han behöver en ny, han har bara 34% funkion på vänstra och ligger de under 20 tro ja så äre i risk, många lever med en njure med.

jo men refluxen kan växa bort, han har den högsta graden och en infektion har då troligen skadad njuren i fråga, Dom säger att det kan vara medfött med

men dom har ju inte sett nått på ultraljuden ja gjorde och ja gjorda ca 6 st, en några veckor innan han föddes med och tyck dom borde se det om d var nått då.

sen tror doma tt de kan vara genetiskt då vi i min familj har haft problem med urinvägar & njurar..nu ska vi på återträff i maj & han äter mediciner morgon och kväll för att skydda hans kropp från att få fler infektioner som då kan skada njuren mer.

Tack, det känns ofta svårt & sen veta att kampen pågått sen han var 6 månade roch man inte vet hur länge de kan pågå.nej det finns människor, eller sk vänner som anser att då han ahde feber i början , att de itne var nått alls och att ja ska tänka på dom barn som ligger inlagda.

ja visste att nått var fel och åkte in och vi blev inlagda, då säger dom runt oss att de inte e nått för tänk dom som har en skada, mer synd om dom eller då kan man vara ledsen.

sen visade det sig att han hade en skada, nej då vare ingenting att nojja över för då skulle ja tänka på dom som har barn med cancer... ja blev galen där ett tag.sen fick en familjemedlem till mig cancer, då hör j aatt de inte e nånting att va ledsen över för det finns dom som ha cancer på värre ställen..

nej gud vilken lång kommentar detta blev!

2012-04-22 @ 20:03:37
URL: http://shapeful.vimedbarn.se
Postat av: Sandra - Mamma till Leon och väntar syskon i september

Usch då lilla gumman! <3 Hoppas det går över snabbt.

2012-04-22 @ 20:20:31
URL: http://ettplussett.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Åhh hon får krya på sig, inte skoj när dem är sjuka.Kram kram.

2012-04-23 @ 13:14:23
URL: http://mammatilltvillingar.blogg.se/
Postat av: Camilla - Mamma till Naemi

naww stackars lilla Malva. Hon får krya på sig!!! kramis

2012-04-23 @ 13:58:58
URL: http://millamirakel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0