2 timmars sömn

Vilken natt säger jag bara. Värsta natten hittills. När Malva skulle lägga sig, runt 7 tiden, så stod tempen på 39.1. Hon fick en Ipren och välling och somnade ganska fort. Men efter det vaknade hon en gång i kvarten. Ledsen, kunde inte komma till ro, febrig och inte alls kry. Tillslut runt 11 somnade hon och vaknade hysteriskt vid 1. Det tog lång tid innan vi fick henne lugn, det var inte förens efter hon fått sin andra Ipren (6timmar senare) som hon blev lugn. Då stod tempen på 39.6 grader. Jätte varm och skakig. Sedan dess var natten bara upp och ner. Hon kunde inte alls somna trots hon var jätte trött..
Så med andra ord har natten varit jätte lång och jobbig. Jag har fått sovit sammanlagt 2 timmar inatt och skulle behöva sova nu en stund, men Malva vill inte. Vill inte ligga ner alls. Tror hon håller på att få öroninflammation.
Så det blir inte alls mycket bloggande för min del förens Malva blivit bättre och jag fått sömn. Det får ta den tid det tar!!

2012-04-17 @ 11:04:32 Daily things Permalink


Kommentarer
Postat av: Sara - Tripp, Trapp & Trullsan

Stackars liten. Vad jobbigt! Hoppas hon blir bra snarast! Kram

2012-04-17 @ 12:54:23
URL: http://glamina.blogg.se/
Postat av: Linda-Mamma till Alfred

ÅH stackare där!Vi har magsjuka!Men börjar bli bättre, mår hyffsat nu iaf;)

Ja mn det är alltid en massa projekt med hus,hehe..särskilt vi som grejar hela tiden för att få iordning;)Men det är kul när det blir färdigt,då kan man njyta av sitt hårda arbete;)

Ni får köpa hus ni med;)

2012-04-17 @ 16:17:09
URL: http://hummingbird.blogg.se/
Postat av: Elin - mamma till Alicia

Stackars liten! Hoppas hon blir bättre snart. Krya-på-kram :)

2012-04-17 @ 19:36:12
URL: http://elinvictoria.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0