Sömn? Vad är det..

Igår sov Malva mer än 5 timmar i sträck. Det har hon aldrig gjort och efter det var hon vaken i mer än en timme, klarvaken när jag och M låg i soffan och var väldigt trötta. Men det var bara att underhålla damen ett tag sen fick hon följa med mig in och sova för natten. Jag tror klockan var 2 när vi somnade och vaknade vid halv 6, så några timmars sömn fick vi :)

Nu är hon klarvaken och jag väntar bara på att sambon ska kliva upp så jag kan ta en dusch och rasta Gizmo. Snart lär hon somna så jag ska passa på att sjunga och mysa med henne!

2011-06-18 @ 11:31:02 Daily things Permalink


Kommentarer
Postat av: Evelina - BF 5 juli

Fina lilla skruttan! Vilken stor omställning det blir, man kan inte förstå det och snart får jag själv uppleva den. Måste vara otroligt härligt att få lära känna denna lilla nya människa :) Hon är strålande söt iaf :) Skönt att ni får sova lite! Det måste ju vara en av de sakerna man funderar mest över hur det kommer att bli (+att det säkert ändrar sig under tidens gång...)



Ha en fortsatt härlig helg. kram

2011-06-18 @ 13:22:53
URL: http://evelina84.blogg.se/
Postat av: Cherie Mårtensson - I väntan på liten

Svar: Ja vi kommer förhoppningsvis flytta alla saker runt den 17 juli och då ska vi först ner till min moster och låna hennes hästsläp och hämta alla saker som står kvar hos min mamma. Sen blir det Ikea och Jysk för att hämta möbler och madrasser och sen tömma lägenheten. Sen stannar vi nog uppe i 1-2 dagar och packar upp/rensar och sen fyller vi släpet och kör till tippen :) det är rätt skönt att veta att man har tillgång till släp och kan köra allt till tippen på en gång :D

2011-06-18 @ 19:36:10
URL: http://mammacherie.se
Postat av: Maria - med bebis i magen ☆

åh vad söt hon är! :) kan tänka mig att sömn är något man blir utan som småbarnsförälder :p

jo piercingen ska absolut ut. men vill ha kvar den så länge som möjligt :p

2011-06-18 @ 20:49:32
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Tina - Minnas mamma

men åh så skönt :D

2011-06-18 @ 21:55:09
URL: http://hejtina.blogg.se/
Postat av: Louise -Lokes mamma

Men neeej vad jag har missat!! Jag visste att de va en blogg jag inte kunde komma på. GRATTIS till denna vackra lilla skapelse! Hur känns allting nu då? :-) och hur mår du? Kramis

2011-06-19 @ 00:49:31
URL: http://loojsen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0