Vet inte vad jag vill

Jag tänkte faktiskt dela med mig av en tanke jag haft länge!
Jag funderar nämligen sluta blogga - av såååååå många skäl. Men först och främst så känner jag att jag inte har så mycket att komma med, inget intressant och bloggen handlar liksom om Malva. I början så bloggade jag mycket mer om livet som mamma och allt, men det var mycket för min utspridda släkt. Så de skulle kunna läsa och följa med, men nu har faktiskt skaffat facebook istället där jag skriver jag det viktiga och inget "bara för" liksom..

jag är även trött på alla fördomar, all negativkritik och allt onödigt som folk kan komma med. jag har läst flertal bloggar där andra människor har hållt på att jämnföra barn. Då måste man liksom ha glömt bort att vi alla är olika och att hålla på att jämnföra är inget som är något större intresse.
Hur kul är det att höra från andra att deras barn gjort en viss del i sin utveckling tidigare än sitt egna barn när man stolt ville dela med sig utav vad som har hänt sitt barn. Är det så svårt att vara glad för någon annas skull, vi alla är ju föräldrar nu. SLUTA JÄMNFÖRA!

ALLA BARN ÄR FINA BARN. ALLA UTVECKLAS OLIKA. MAN ÄR VARKEN SEN ELLER TIDIG FLÖR ATT NÅGOT HAR SKETT I MÅNAD INNAN SITT EGNA BARN. Man kan säga att barn är sen i talförmågan när barnet börjar prata vid 3 års åldern. då handlar det om 1 års skillnad. Men någon månad hit eller dit är varken SEN eller TIDIG!

Det tråkiga med att OM jag skulle sluta blogga är att jag förlorar kontakten med er, Ni som jag följer. Det är det negativa och väldigt tråkiga. Vissa har jag lagt till på facebook för att vilja ha kontakten, eller via mail!
Och jag vill verkligen ha kontakt med er, som jag har ett lite starkare band till..

Jag behöver lägga ner mer tid till mina intressen som sy, scrapbooking, designing och träning. För det hinner jag liksom inte med utöver mitt liv som mamma/familjen, jobb, träning, hunden och vännerna.. Jag har även en liten ide inom skapande som jag vill ta tag i, kanske inte starta ett företag men börja med en ide och se hur den fungerar! :)

Men jag ska fortsätta att fundera vidare och det kommer bli glest med inlägg. Men det betyder inte att jag inte kommer att läsa era bloggar och kommentera om tiden finns till. Det kommer jag visserligen fortsätta med även om bloggen tar en paus eller läggs ner.

Men för er som vet med er att vi har följt varandra och vill ha ha någon sorts kontakt utanför bloggandet får gärna en kommentar om Ni vill, så hörs vi på något annat sätt!

2012-01-19 @ 18:36:26 Tankar Permalink


Kommentarer
Postat av: Marie

Det är många som går i samma tankar just nu, så även jag. Men det är synd att sluta helt för som du säger så har man ju sina "bloggvänner" här. Jag har den senare tiden försökt skriva så lite som möjligt om just Magdalena men det är svårt när mitt liv kretsar kring henne. Det vore jättetrist om du slutade blogga helt men jag förstår hur du tänker. Jag skulle i alla fall fortsätta läsa även om du börjar skriva mindre om Malva och skriver mer om annat. Speciellt scrapbooking vore kul :)

Kram!!

Kram!!

2012-01-19 @ 19:11:00
URL: http://thefairytales.blogg.se/
Postat av: Angelica - Mamma till Moa

Jag säger som ovan. Många av bloggarna jag läser går i samma tankar, och det har även jag gjort länge. Jag bloggar inte alls på samma nivå, och kommer att stänga bloggen helt ganska snart.



2012-01-19 @ 20:16:21
URL: http://mariaangelicasofia.blogg.se/
Postat av: catrine

Tråkigt om du slutar blogga! följt din blogg länge nu...

2012-01-19 @ 20:59:57
URL: http://www.lyckligmami.blogspot.com
Postat av: fian- mamma till Alex

Hej gumman

Så bra skrivet. O jag förstår dej absolut. Vad du än beslutar dej för så vill jag ju självklart att vi ska fortsätta ha kontakt. Men vi har ju varandra på facebook o även varandras nummer ;) O så måste vi se till att ses snart, nu har det gått alldeles för länge sen. Men som sagt, man ska göra det som känns bäst för sej själv!

Stor kram vännen <3

2012-01-19 @ 22:15:52
URL: http://fianandersson.blogg.se/
Postat av: Evelina - mamma till Lucas

förstår dig också... känns som att de är en våg som går genom bloggvärlden nu... hoppas du kommer fram till beslutet som passar er/dig bäst.KRAM

2012-01-19 @ 22:44:08
URL: http://evelina84.blogg.se/
Postat av: Elin - mamma till Alicia

Tråkigt fast förstår hur du tänker..

Sv. Förstår det är själv likadan; när jag väl sett något jag vill ha duger inget annat :) Hoppas du finner ett.



2012-01-19 @ 23:55:08
URL: http://elinvictoria.bloggplatsen.se
Postat av: Marie

Fortsätt blogga när du har tid bara. Känn ingen press att du "måste". Livet går före =)



Jag skulle med vilja fortsätta ha kontakt även om du slutar eller inte =)

Kram

2012-01-20 @ 11:08:15
URL: http://thefairytales.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Tråkigt om du skulle sluta, gillar att läsa din blogg =)



Men du ska göra det känns bäst. Ha det fint, kram.

2012-01-20 @ 13:50:39
URL: http://mammatilltvillingar.blogg.se/
Postat av: Louise - Lokes mamma

Åh, vet hur du känner.. Funderar också på att sluta. Eller som några av de "stora" bloggmammorna, sluta blogga om Loke, och framhäva mer av mig själv i bloggen . Kramis på dig

2012-01-21 @ 09:06:30
URL: http://loojsen.blogg.se/
Postat av: Evelina - mamma till Lucas

kunde inte kommentera i ditt senaste inlägg så jag kikade in här igen istället.. de är alltid kul med lite blandning. Jag har dock blivit väldigt dålig på att kommentera :P de är ofta jag inte hinner... men kikar in när jag ser att du uppdaterat på bloglovin..

2012-01-21 @ 17:25:24
URL: http://evelina84.blogg.se/
Postat av: lin - mamma till alicia

Verkar finnas nu :

http://www.jollyroom.se/kampanjer/kampanj/rea-leksaker/kids-concept-lekta-lt-prinsesslott-rosa.html

:)

2012-01-21 @ 21:20:16
URL: http://elinvictoria.bloggplatsen.se
Postat av: Louise - Lokes mamma

Haha nu ät de jag som inte kan kommentera dig haha :-P prövade att ominstallera appen nu så får vi se haha.

Föredrar också mycket hellre thaimat faktiskt. Men jag jobbar i helgen och då får hon välja mat hihi :-)

2012-01-22 @ 11:16:28
URL: http://loojsen.blogg.se/
Postat av: Josefine - Mamma till Alva

sv: nej Alva kan inte gå än, men hon ställer sig mot möbler och kan stå själv ett par sekunder :) får se när hon vågar sig på att gå den lilla damen, hihi.



jag förstår att du tänker sådär om bloggen, jag har samma tankar i huvudet ständigt. Hoppas att du stannar ändå, på något sätt :) kramar !

2012-01-23 @ 10:15:13
URL: http://emmajosefine.com
Postat av: Anna Thomsson

Jag håller med Jennie, alla barn utvecklas olika! Och det är ju det som är roligt. Tänk om alla skulle gå PRCIK samma dag, Krypa prick samma dag... Man vet när allt händer.



Även om man kanske inte bryr sig om onödiga kommentarer så tar det ändå på krafterna! Men jag hoppas du har kvar bloggen och bloggar när du har tid:)



Kram på er där hemma!

2012-01-23 @ 12:21:21
URL: http://annathomsson.blogg.se/
Postat av: Ida - mamma till Nova <3

Du har så rätt! Tycker detta var riktigt bra skrivet av dig :) Jag kommer fortsätta följa din blogg vad du än väljer att skriva om :)

Kram

2012-01-28 @ 10:04:34
URL: http://idacarlgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0