Tankar om Malvas 1 års dag

Ja nu är det snart bara 2 månader kvar till Malva fyller 1 och det ska vi självklart fira.
Inbjudningar till släkten ska ut och även till närmaste vännerna. Men det där med vad man ska önska till barnet som blir 1, är svårt.. Ett tag var vi inne på att önska massor av leksaker, kök, en sådan sparkbil, möbler osv. Men med tanken på att vi bor litet och det är svårt att få en större bostad just nu så har vi pratat en del och vi sa det att vi kommer bara önska det som vissa kan tycka vara tråkiga saker, så som presentkort, pengar till en ny vagn, lite leksaker.. Varför köpa massa onödigt och stora saker när vi inte har plats bara för att. Det är så många som fått jätte mkt saker, lekt med dem bara någon gång och sedan står det bara. Alla känner ju sina barn bäst, och varför inte köpa efter vad barnet behöver, gillar och har nytta för :))

2012-04-02 @ 19:55:46 Malva 9 - 12 mån Permalink


Kommentarer
Postat av: Emma Josefine

Så sant :) vi har önskat oss leksaker till Alva för hon har så få som hon tycker är roliga, men sen kommer hon få skor/cykelsadel/kläder och annat som är nödvändigt :D hihi. KRAM

2012-04-02 @ 20:16:18
URL: http://emmajosefine.com
Postat av: Marie

Helt rätt. Jag är faktiskt "rädd" inför födelsedagen för jag vill inte att hon ska få en massa "skit". Kan låta otacksamt men hennes rum är inte heller så stort (även om hon ändå har ett eget rum) så det vore ju synd att fylla det med saker hon inte behöver. I julas fick hon runt 50 julklappar och till att börja med så är det INGET barn som ens behöver så mycket saker. Vi vill inte att hon ska växa upp och inte uppskatta värdet i saker och ting. Och sen så ska sakerna ju få plats också. Efter det sa vi att hädanefter är det 1-2 presenter/familj som gäller beroende på hur stort det är. Det går inte annars.

Vi tänker säga åt de närmaste familjerna exakt vad vi (Magdalena) vill ha så får vi hoppas att det köper det och inte en massa annat..

2012-04-02 @ 21:08:14
URL: http://thefairytales.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0