Host host

Jag tänkte bara titta in här en snabbis. Ja nu har jag också blivit sjuk. Genomsvullen i halsen, hosta och förkyldning. Så idag tar vi det lugnt och vilar upp oss.
Vi har lite att fundera på, det kanske blir ytterligare än familjemedlem i form av en pälsboll (inte barn nr 2 än)..

2011-11-24 @ 11:00:42 Daily things Permalink


Kommentarer
Postat av: My - Mamma till Alma

Krya på dig!

2011-11-24 @ 20:38:05
URL: http://unwake.blogg.se/
Postat av: Karin

Åh hjälp! Krya på dig! Mycket C-vitamin och vila för guds skull. Det är egentligen det enda som hjälper. Vila, vila, vila! har varit konstant sjuk i över en månad på grund av att jag vägrat stanna hemma från jobbet (som jag ändå inte kunnat prestera bra på eftersom jag hostar och tycker synd om mig hela tiden).



Jag såg din kommentar först nu. Sorry about that :) Jag filade ganska mycket med menyerna under bannern och jag tog väldigt mycket hjälp av designadinblogg.se. Jag utgick från en designmall som redan finns (Retro Blue tror jag det var) och jag upptäckte att vissa av de designmallar som finns inte stödjer den koden som man ska lägga till. Tror det var mallen Author som inte hjälpte en särskilt väl, någon kod som inte fanns som jag inte kände till. Det är egentligen bara att pilla och pilla som kan ge dig det du är ute efter. Jag skicakr länken till det inlägg som hjälpte mig i alla fall. Hoppas det går bra!



http://www.designadinblogg.se/horisontell-meny-med-dropdown/



(Malva är för övrigt något av det sötaste jag sett. Bra jobbat! ;) )

2011-11-25 @ 10:36:54
URL: http://rockskadan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0