Tankar

36 dagar. Det är allt som är kvar till beräknad födsel.
Jag minns graviditetstestet som igår och inte för flera flera månader sedan. Jag minns min avundsjuka på alla andra gravida kvinnor som snart skulle få sina bebisar och jag hade en lång bit kvar. Åh gud så fort tiden har gått hit. Än har det inte känts som tiden stannat till lite, utan tiden börjar gå lite väl fort.

Samtidigt som jag vill få träffa vårt egna kött och blod, lukta på h*n, närheten och bara få titta på h*n och beundra det lilla mirakel vi skapat, så vill jag att h*n ska stanna inne ett tag till. För jag vill att du ska kunna följa med oss hem, till vårt hem och leva vårt nya liv. Jag säger inte att det kommer bli lätt, men man lär sig tillslut och skapar rutiner.

Visst är det jobbigt för kroppen och jag klagar så mycket. Men den här smärtan och faktiskt att vara gravid är inte alltid så enkelt som man tror eller önskar. Det är något helt nytt för kroppen som den ska handskas med och lära känna.




Jag säger inte att vi kommer bli de bästa föräldrarna i världen. Men vi kommer absolut bli de bästa för vårt barn. Att bli föräldrar och ta hand om ett liv, som är så skört och ömtåligt ska bli en utmaning. Att bli föräldrar - Mamma & Pappa livet ut, är en utmaning.
Men jag älskar redan den roll jag har, som mamma och får bära på vårt barn tills h*n är redo att komma ut till oss. Trots all smärta så skulle jag göra om detta, utan tvekan!

2011-05-05 @ 17:47:22 Graviditeten med Malva Permalink


Kommentarer
Postat av: jen

det är tur att det är värt varenda sekund i slutändan. ,samma med förlossningen.

Man får det bästa man någonsin kan få.

2011-05-05 @ 19:07:09
URL: http://lifeofjen.blogg.se/
Postat av: fia

men vafan, vad är det för människa då?! vilken idiot! man ska ju kunna lita på sin barnmorska, men tydligen inte? usch det där lät inte roligt alls! usch..hoppas att du får en bra förlossning iaf, sen kanske din nästa graviditet är mycket lättare, det är ju så olika!:)



jag har väl haft det väldigt lätt, lite för lätt, förutom en vääldigt jobbig foglossning men det känns som att den börjar ge med sig lite nu konstigt nog. :)

2011-05-05 @ 19:07:55
URL: http://josefinefia.blogg.se/
Postat av: Angelica - Mamma till Moa <3

Åh så fint :) det är väldigt roligt att följa din blogg! Och självklart kommer du bli världens bästa mamma till ditt barn :)

2011-05-05 @ 19:20:45
URL: http://mariaangelicasofia.wordpress.com
Postat av: Marie

Visst klagar man rätt mycket, speciellt nu på slutet, men som du säger är detta något nytt vi aldrig varit med om förut. Nästa graviditet är nog lite enklare skulle jag tro =P

Dock får jag ändå lite ångest över att jag ska uppfattas som att jag gnäller för mycket. Vill inte låta otacksam över det jag går igenom plus att jag har ju faktiskt valt detta själv. Men samtidigt är ju detta vad jag känner så lite får man faktiskt klaga =)

2011-05-05 @ 19:34:08
URL: http://thefairytales.blogg.se/
Postat av: lejnox

Jag är beräknad 1 dag efter dig, kul att följa någon som ligger så nära i tid!

2011-05-06 @ 08:30:36
URL: http://lejnox.blogspot.com
Postat av: i min lilla lilla värld

Så klart ni kommer bli bäst föräldrar för ert barn. Ni kommer känna en kärlek ni aldrig kännt förut.



Fint skrivet förresten

2011-05-06 @ 08:41:59
URL: http://saratilling.se
Postat av: Josefine

så fint skrivet :) det är inte länge kvar nu ! sista månaden sprang iväg tyckte jag :)

2011-05-06 @ 10:03:28
URL: http://emmajosefinee.blogspot.com
Postat av: Tina - Minnas mamma

Vad fint Jennie :) Du har en underbar förlossning framför dig! Jag vill också föda igen, jag är nästan lite avis :) Förlossningen är fruktansvärt jobbig men fantastisk på samma gång! Om du väljer att föda med EDA så kan man ju underlätta förlossningen en hel del ifall du skulle känna så, det går ju det med :)

Snart är er bebis här! Jag är så spänd! Jag minns så tydligt när du var i vecka 16-17 och precis började lägga upp magbilder.. Och nu är du här med bara en dryg månad kvar... Så kul det har varit att följa dig hela graviditeten!

2011-05-06 @ 11:28:24
URL: http://hejtina.blogg.se/
Postat av: emma - 19årig mamma tilll hugo :)

snart dags :)



du får börja ha så man kan gissa när h*n tittar ut :)



kram

2011-05-06 @ 23:43:21
URL: http://emmasc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0