Gulliga ungar

Det är bara barn som kan komma med charmiga och goa kommentarer.

En pojke på jobbet igår trodde jag skulle få en flicka. Jag frågade varför och gissa vilket svar jag fick?! För att jag var flicka och då får jag en flicka. Jag kunde självklart inte hålla mig för skratt men sedan frågade jag hur det kom sig att hans mamma, som är en flicka, fick dig, som är en pojke. Då blev han fundersam och satt och tänkte länge, när han tillslut sa att han ändå trodde det var en flicka och sen kramade han om mig/magen.

Och idag när en flicka på jobbet hörde jag kom, sprang hon fram till mig och frågade om jag hade fått min bebis :) Givetvis kunde varken jag eller mina kollegor hålla sig för skratt och jag fick berätta igen att bebisen inte kommer förens magen är större och under tiden de har sommarlov :) Men jag har lovat dem att jag ska titta förbi med bebisen till hösten så de får se och de tycker mina kollegor var en utmärkt idé!
Är det någon som har några frågor om mig eller bara allmänna frågor om graviditeten min och Gizmo så fråga på! Jag sätter ihop dem i ett inlägg så fråga på :)
Trevlig fredag på er alla, i snövädret eller inte!

2011-03-18 @ 18:29:54 Graviditeten med Malva Permalink


Kommentarer
Postat av: Emma

Tack så mkt! grattis till er också! :D

2011-03-18 @ 19:32:47
URL: http://emmaala.blogg.se/
Postat av: Saran - Med en Julian i magen ♥

haha tusen tack :) det är Dove's förtjänst ;> Smörjer med den ibland! :) Sen har jag sån tur så jag aldrig blir särskilt blek. Har släkt från Costa Rica och deras gener ger mig färg ;) hehe

2011-03-18 @ 19:36:24
URL: http://saharan.blogg.no
Postat av: Tina - Minnas mamma

Det var jättemysigt att bara tillsammans :D Superhärligt.

Det var lite knepigt att ta bilden, men det gick :) Hehe. Hon låg på mina ben så där ligger hon stadigt. Sen höll jag också i henne med höger hand samtidigt som jag fort fotade med vänster hand. Man får trixa lite men det går!

2011-03-18 @ 19:56:37
URL: http://hejtina.blogg.se/
Postat av: Zabine - Wildasmami ♥

hehe visst va den!! =) Diggar den stenhårt! och den är sjukt najs att städa till, DE GÅR FORT!!! =) Hoppas du får en toppen helg! pusspuss

2011-03-18 @ 21:12:14
URL: http://wildasmami.blogg.se/
Postat av: Ida - Gravid & Mamma till Vilda ღ

Men tack så mycket :) Jo vi hade tänkt ta reda på kön, hoppas verkligen att det syns. Men gör det inte det så åker jag till en privatklinik senare och gör ett nytt försök, haha. Kan inte hålla mig!



Jo, det är lite svårt det där. Så fort han lägger handen på min mage så sluter bebis röras :p Men nu är det ju inte så länge kvar så rörs det hela tiden, och stora rörelser. Då går det ju inte missa ;)

Men vad häftigt! Hur för du bebis att röra sig då?

2011-03-18 @ 23:29:39
URL: http://elfvin.blogg.se/
Postat av: Mia...numera mamma till en liten prinsessa!

Ha ha.. dom är för söta barnen! :)

2011-03-19 @ 00:05:07
URL: http://miapiafias.blogg.se/
Postat av: Cissi

Hahahahahhahahahhaha barn är så söta :D

2011-03-19 @ 10:11:56
URL: http://cotac.blogg.se/
Postat av: Josefine

haha dom är för underbara ! jag har ju också haft praktik med fantastiska ungar några veckor och en flicka tyckte att jag skulle svälja en liten leksaksbåt så att bebisen skulle få någonting att göra i magen :) såå söt !

2011-03-19 @ 11:15:49
URL: http://emmajosefinee.blogspot.com
Postat av: Saran - Med en Julian i magen ♥

haha jaa, lite fusk är det ju faktiskt ^^ Men jag tycker jag ser så hemsk ut om jag blir blek, så jag försöker undvika det :P

2011-03-19 @ 12:50:09
URL: http://saharan.blogg.no
Postat av: Linda-Blivande Mamma

Nope ingen bebis än, är ju överburenhetskontroll imån o då får jag veta hur de tänker att göra=) Ser fram emot det kan jag säga!

2011-03-19 @ 14:16:15
URL: http://hummingbird.blogg.se/
Postat av: Lucia

Ja visst längtar man. Ska bli så kul att se hur dottern kommer reagera när hon äntligen får träffa sin lille bror =D



Söt vovse du har, vad är det för ras?

Har själv en Lhasa apso.



Kram

2011-03-19 @ 14:28:40
URL: http://prinsessbell.blogg.se/
Postat av: i min lilla lilla värld

Vet du könet på bebis?

2011-03-19 @ 19:55:10
URL: http://saratilling.se
Postat av: Ida - Gravid & Mamma till Vilda ღ

Nej det spelar faktiskt inte alls någon roll om det blir flicka eller pojke :) det är ju som både och det där. Praktiskt att få en till flicka då man redan har alla tjejgrejer, och dom skulle säkert få mer glädje av varandra då dom växer upp, men samtidigt vill man ju ha en pojke, för det är ju kul med en av varje :)



Då jag väntade Vilda rörde hon sig också hela tiden, men brukade sluta röra sig om jag petade på magen. Mer som att hon blev lugn om jag var där och rörde :p Både nu och då jag väntade henne är det mer att det börjar röras så fort jag blir stilla och bara sitter! Men nog är det redan ganska livat där inne ;D

2011-03-19 @ 22:44:44
URL: http://elfvin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0