Kalla mig för trötter

Jag är helt slut i huvudet och speciellt i kroppen. Imorgon ska jag jobba på 2 olika ställen, förmiddag på ett och sen har jag en halvtimme att transportera mig bort till ett annat som jag ska jobba resterande tiden av dag. Men det ska bli kul trots uppdelningen, för jag ska vara på samma ställe som igår och idag och sedan på ett fritidshem i samma område som jag bor.

Men visst gör min rygg ont, mest höfterna men det finns inte mkt att göra åt. Jag ska köpa och testa ett bälte men funkar inte det så ska jag boka en tid hos förlossningen för akupunktur, men det kommer sist. Min rädsla för nålar tänker jag nte utsätta mig för i förstahand :) (Sist om inget fungerar vill min BM sjukskriva mig iallfall sista månanden innan BF så jag får vila kroppen) Men visst är det tufft att komma igång i den farten som jag gör. Jag spyr fortfarande varje morgon men jag kan bara inte gå här hemma längre. Det påfrestar mig både fysiskt och psykiskt så jag jobbar så mycket som möjligt nu tills min kropp verkligen säger ifrån, eller min BM.

Idag hejade sambon på vår bebis :) Han klappade och smekte magen och pratade lite med bebisen. Vilket var lite underligt men otroligt mysigt. Jag märker mer och mer nu att min sambo tittar på babysaker, kläder och allt som tillbehör, vilket han tidigare inte gjort. Men jag tror han bara längtar efter h*n..


2011-01-25 @ 19:17:19 Daily things Permalink


Kommentarer
Postat av: Angelica - Gravid v.35

Aww lilla babykulan! =)

2011-01-25 @ 20:25:15
URL: http://mariaangelicasofia.wordpress.com
Postat av: Pernilla

Vilken gullig mage du har fått nu Jennie! Jag vill verkligen åka ner till våren och träffa er. Saknar er massor! Kramar från norrland

2011-01-25 @ 21:57:35
Postat av: madeleine - blivande mamma

SV: okej, :) nä gym är ju fruktansvärt tråkigt! :p jag kommer dock börja köra på gym när jag kommit tillbaka fysiskt efter förlossningen och sådär :)

2011-01-25 @ 22:36:32
URL: http://majmamma.blogg.se/
Postat av: Madeleine - blivande mamma

Sv: ja som du säger så måste man ju låta kroppen vara redo först men jag vet att jag kommer behöva tvinga mig själv dit för annars kommer det aldrig bli av.. Jag kommer aldrig få viljan att gå till ett tråkigt gym frivilligt :p som tur är så har jag grabbarna som lovat att agera personlig tränare åt mig så jag vet att dom kommer vara stenhård med att jag ska dit :p jag känner att jag måste komma i form efter förlossningen för jag har aldrig tränat i hela mitt liv, så det känns som ett bra tillfälle att börja :p



Ja jag började med vattengympa i torsdags för att göra någonting åt foglossnigen och inte bara sitta hemma. :)

2011-01-26 @ 07:41:28
URL: http://majmamma.blogg.se/
Postat av: Therese- Gravid v. 35

Vad mysigt! Det börjar kanske blir mer verkligt för din sambo ju mer bebismgaen träder fam :)

2011-01-26 @ 10:15:48
URL: http://mylifeinthai.se
Postat av: mamma till William

Godmorgon söta..Så fin bild på dig med magen.Ha en skön onsdag.kram

2011-01-26 @ 10:58:05
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Cissi

Du har lagt ut lite bilder med hela dig ser jag:) Najs, har inte sett hur du sett ut helt som gravid innan tror jag ;) Fin liten mage !!:D



Ja jag förstår, inte så skojigt att vara hemma. Men du kanske inte borde gå tillbaka och göra allt för mycke ;) Fast ja alla gör ju som de själva känner, själv kunde jag omöjligt jobba särskilt mycke, jag spydde så mycke jämt... Vet inte om du har testat alla knep mot illamåendet? Det finns ju en del, ginger, åksjuketabletter, illamående tabletter, torra kex på morgonen innan man går upp :) Fungerar ju på vissa.

2011-01-26 @ 13:40:18
URL: http://cotac.blogg.se/
Postat av: Anna - Mamma till Saga och i längtan efter pyret i magen med BF 1/7-2011!

Vad härligt att få välja färg på vagnen!

Jag älskar också röda vagnar, det är verkligen snyggt.

Och om smutsen syns, så går det ju att tvätta klädseln, då brukar den bli som ny :)



2011-01-26 @ 16:05:10
URL: http://egopix.blogg.se/firsttimeuser/
Postat av: Jessica ♥ gravid vecka 39

mysmage :D

2011-01-26 @ 23:46:35
URL: http://lovelyeverafter.blogg.se/
Postat av: Sofie

Så söt liten mage :)

2011-02-03 @ 15:56:04
URL: http://lillgarden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0