Söndag

Vilken dag det har varit. Det började med inatt då jag inte kunde sova och höll på att bryta ihop. Sen klev jag upp i tid idag för jag skulle in till stan men innandess fixa lite. Sen tog jag bussen med Petra och Leon ner till stan för att möta upp svärmor. Vi gick och tittade runt i butikerna, snart är det dags för Leons dop och då måste man ha något dopaktigt på sig. Men sökande fortsätter efter en klänning eller en tunika i någon mer färgklick när jag ska ha svarta leggings på mig. Även har Petra pratat med bebisen i magen, vilket måste ha sett riktigt roligt ut för folket runt omkring oss :)

När Petra och jag skulle ta bussen hemåt så vaknade Leon till och vi stannade kvar en stund till på stan för att hinna mata honom och slippa stressa till bussen. Stackaren var så hungrig att han fick i sig lite för mycket på en gång och kräktes. Så vi gick till toaletterna och byte om på honom. Eller jag tittade bara på och fungerade som en hjälpande hand. Medans mamma Petra skulle fixa det sista så satt Leon i mitt knä och vilket leende och skratt jag fick. Då blev han allt busig och charmig till tusan :) Det finns inget härligare än småbarn som inte kan uttrycka sig med ord som uttrycker sig med leende och skratt. Det kan man leva på länge!

Efter att ha tagit mig hem, blivit hämtade av mamma och åka till ikea en snabbis, så sitter jag här i soffan och börjar känna mig riktigt trött. Det blir Big Brother ikväll sen sova om jag inte somnar innan dess..



2011-02-27 @ 19:06:39 Daily things Permalink


Kommentarer
Postat av: Marie

Oj fick du det så tidigt?! Mitt kom för tre veckor sedan. Inge kul alls och idag halkade jag till på en isfläck och nu känns det hundra gånger värre. Man känner sig som en gammal tant, skulle behöva en rullator ibland att stödja sig emot, haha =P

2011-02-27 @ 20:09:33
URL: http://thefairytales.blogg.se/
Postat av: Marie

Första veckan hade jag en kudde mellan knäna men sen slutade jag med det. Men kudden får nog komma tillbaka för idag har jag riktigt ont. Men med lite vila ska det väl kännas bättre igen hoppas jag. Ska försöka att inte fara runt så mycket nu framöver. Har blivit lite mycket sista tiden. Nu är det lugn och ro som gäller =)

2011-02-27 @ 20:21:26
URL: http://thefairytales.blogg.se/
Postat av: Marie

Vi har bf den 3:e juni. En vecka före er =)



Ja vagnen hämtade vi hem i måndags. Vi trodde inte det skulle gå så fort men vi fick den 4 dagar efter att vi hade beställt. Har ni köpt en än?

2011-02-27 @ 21:03:52
URL: http://thefairytales.blogg.se/
Postat av: Marie

Ja just det ja, såg ju när du la upp bild på den förut (man läser för många bloggar =P). Vi köpte en svart Brio Happy. Supernöjd är vi med den än så länge =)



Nja, jag räknar ny vecka på fredagar. När man kollar på nätet visar olika sidor olika dagar men jag kollar på blimamma.se och där är det fredagar som gäller. Eftersom jag har bf en fredag borde det ju vara ny vecka på fredagar? Så tänker jag i alla fall =P

2011-02-27 @ 21:20:37
URL: http://thefairytales.blogg.se/
Postat av: Emelie

Fasen va segt att inte kunna sova :-( Hoppas du får sova i natt!

Kram

2011-02-27 @ 22:13:49
URL: http://fambabunovic.blogg.se/
Postat av: Marie

Godmorgon =)

Det borde ju bli så men jag är inte helt säker. För mig låter det logiskt men jag ska fråga min BM när jag ska dit nästa vecka om hur dom räknar.

2011-02-28 @ 07:00:55
URL: http://thefairytales.blogg.se/
Postat av: Emma

tycker de var rätt så stor ändå jag :)

Absolut kommer den bli större :D

2011-02-28 @ 09:15:44
URL: http://familjenperssonss.blogg.se/
Postat av: Linda-Blivande Mamma

Hihi ja han är för söt våran Greven;) Till höger i min blogg ser du han tydligare, det är en brun Dobermann;)

2011-02-28 @ 10:12:43
URL: http://hummingbird.blogg.se/
Postat av: Mikaela - mamma till Viktor <3

Ja, fram tills jag kan börja träna så ska jag ut och gå med vagnen, så jag hoppas den drar tillbaka sig allt mer och mer - och jag ska sluta trycka i mig så mkt skräpmat ;) Hih.



Vart har du köpt den någonstans :) ? Jag är avis! Med Viktor i magen svettades jag, och nu när han är ute är jag tillbaka i mitt vanliga jag - fryser hela tiden! :D

2011-02-28 @ 11:46:18
URL: http://mikaelalindebrand.blogg.se/
Postat av: fian- mamma till Alex

Tack gumman :D är så roligt med bilder. var o tog några när han var 1 månad gammal.

hoppas ni haft en härlig helg. ny vecka igen, går så fort. måndag sen är det fredag igen hihi

ha de toppen! kram sweetie

2011-02-28 @ 12:00:46
URL: http://fianandersson.blogg.se/
Postat av: i min lilla lilla värld

Den där sömnen är verkligen viktig.

2011-02-28 @ 12:42:30
URL: http://saratilling.se
Postat av: britta Bloggar

Ha en fin start på veckan!

2011-02-28 @ 16:26:04
URL: http://brittabloggar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0