Röd måndag

Gud vad konstigt det känns att det är måndag men en röd måndag vilket innebär att det egentligen är söndag. För mig är det vilken måndag som helst, för det är en ny vecka. Nu ska jag faktiskt ta tummen ur och börjar med ett projekt som har förflyttats allt för länge, latheten har legat i. Men nu så :) Först en promenad i solen med Gizmo!!

2011-04-25 @ 11:42:26 Daily things Permalink


Kommentarer
Postat av: Ida - Gravid & Mamma till Vilda ღ

Haha, ja det är verkligen så förbannat gått med jordgubbar alltså!

2011-04-25 @ 11:47:22
URL: http://elfvin.blogg.se/
Postat av: i min lilla lilla värld

Vadå för projekt? Nyfiken ju hihihi

2011-04-25 @ 12:41:08
URL: http://saratilling.se
Postat av: sarah

fin blogg design :D

2011-04-25 @ 13:01:40
URL: http://sarahrnic.blogg.se/
Postat av: amanda

Veckans blogg. Var med och ta chansen så kanske du vinner!

Kramis :)

2011-04-25 @ 13:02:44
URL: http://amandiix.blogg.se/
Postat av: Mikaela - mamma till Viktor <3

Det tror jag med - om vi blir så bra vänner, och umgås med dem så tror jag inget annat än att de kommer trivas i varandras sällskap :)



Men är det jobbigt att vara så tjock om magen nu när det är så varmt ute? Jag blev juh gravid i slutet av maj, så jag kände juh inte direkt av det där att vara tung och stor i värmen ;)



Kramar <3

2011-04-25 @ 16:05:06
URL: http://mikaelalindebrand.blogg.se/
Postat av: Tina - Minnas mamma

Det är lite skillnad mellan vad man faktiskt behöver i bb väskan och vad som kan vara bra eller trevligt att ha med sig. Många skriver ju att man ska ha med tofflor, men varför det? Man är ju inomhus, man kan gå barfota eller i strumpor. Kall om fötterna är det fånigaste jag hört, hehe.



Iaf. Det du behöver är kläder för bebisen att åka hem i. Vi åkte hem dagen efter jag fött så Minna var i blöja och i filt tills vi skulle gå, det är ju varmt där inne. Det, alltså kläder, och en filt behöver man ha till bebisen.



Många skriver ju att man ska ha med ombyte till sig själv också.. När jag skulle föda tog jag ju av mig kläderna så de dög absolut att åka hem i igen, hur fräsch måste man vara på hemvägen liksom? Men stannar man flera dagar kan det ju vara bra med ombyte. Sen kan du ju gå i sjukhuskläder de dagarna du är där så egentligen -behöver- man ju inte ombyte heller, men det kan vara skönt.



Toagrejer som tandborste och sånt behöver man men det är egentligen inte så mycket mer. Chokladen var det bästa vi packade tycker jag, så ta med choklad till efter förlossningen :)

2011-04-25 @ 20:05:13
URL: http://hejtina.blogg.se/
Postat av: Angelica - Mamma till Moa <3

Det är så olika med de där :) Det är nog mycket vad man själv tycker.



Jag var mest sängliggande efter förlossningen och klädde mig bara i sjukhusskjortan nästan. Plus mjukisbyxor och mysiga tröjor. Man bryr sig inte om att vara snygg på bb :)



Kläder till bebisen! Jag packade mest ner storlek 50 och de passade knappt, haha. Men det där kan man ju typ aldrig veta. Men lite lagom med kläder, body byxa och mössa. Det behöver inte vara för märkvärdigt tycker jag inte men ändå roligt att klä bebisen i dens egna kläder. Sen skulle jag råda att ta med omlottbodys, mycket lättare att ta på den lilla.



Utöver de - bindor. De finns där såklart men dom är väldigt tjocka och stora men de kan iofs vara bra om man blöder mycket. Parfymfri duschcreme, och deo.



Något att roa sig med när bebisen sover för de gör dom ju rätt mycket ;) Dator kanske? Vi hade en iPad med oss. Sedan handlade vi tidningar med så de kan ju va något.



Och de allra viktigaste såklart, KAMERA!

2011-04-25 @ 20:22:38
URL: http://mariaangelicasofia.wordpress.com
Postat av: Tina - Minnas mamma

Varsågod! Det är såklart skillnad beroende på hur länge ni ska stanna :) Stannar ni flera dagar kanske ni vill ha med er tidningar och sånt, men man kan ju faktiskt gå och handla medan man fortfarande är där. Är det något man vill ha så kan ju pappan gå och köpa det på närmaste pressbyrå typ.



Vi åkte ju som sagt hem dagen efter så vi hade inte alls tid att ligga och läsa och sånt. Vi födde, sen skulle vi ju ta hand om henne och amma och käka choklad (hehe), prata i telefon med släkten, försöka äta mat själv, sova för natten, göra lite läkargrejer på morgonen och sen drog vi hem.

2011-04-25 @ 21:51:45
URL: http://hejtina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0