Lillplutten min



Igår åkte vi till djursjukhuset med Gizmo. En sköterska tittade på honom och kände och sa att han var underviktig och var tvungen att få i sig alla maten, vilket han inte har fått på länge. Men jag visste redan att han var underviktig för det ser jag på honom men han är annars pigg. Dom "tror" att han lider av stressmage. Och nu när han börjat bli könsmogen och alla dofter från löpande tikar gör så att han blir stressad och blir dålig pga det. Men skulle det vara så att den kosten han får nu inte fungerar så måste vi in igen och ta blodprover. Så nu får vi hålla tummarna att han får behålla maten och håller sig frisk!

Och idag blir Gizmo 7 månader och tro mig, han har blivit så stor att det är svårt att förstå att han en gång varit så liten och väldigt beroende av mig. Inte för att han inte är det nu men nu klarar han vara borta ifrån mig. Som han var idag. Granntanten var hundvakt åt mig idag för sambon råkade glömma bort att han ska ta Gizmo idag och kom hem sent imorse (han var ute). Och för att jag ska slippa stressa hem för att gå ut med Gizmo tog hon honom idag. Jag har ju bara en timmes lunch så det var rätt skönt att slippa cykla hem i detta halkiga vädret, ut med Gizmo, äta lunch, ut igen med Gizmo innan jag måste cykla tillbaka till skolan. Men oj vad Gizmo blev glad när jag kom och hämtade honom. Svansen skulle kunna få honom att flyga så fort som den gick, men jag hälsar aldrig på honom när han är i det beteendet, mest för att han inte ska stimma upp sig. Så idag blir han 7 månader och nu han går på en skonsamkost så får han inget utöver fodret men torsk ska han få ikväll, för det tycker han om och det är bra för magen!

2010-01-14 @ 18:24:16 Gizmo Permalink


Kommentarer
Postat av: simone

awh, lillgosis :D

2010-01-15 @ 14:03:30
URL: http://fattybom.blogg.se/
Postat av: simone

Hoppas du haft en fin lördag :) Sov riktigt gott!

2010-01-17 @ 02:24:24
URL: http://fattybom.blogg.se/
Postat av: gunilla o bertil

hej

hur går det

vet inte om det är läge men...när bertil var 6 mån så kastrerade jag honom...han äter som en häst;) o bryr sig inte så mkt om de blodiga små fläckarna från tikarna

sköt om er

kram från bertil o matte

2010-01-17 @ 07:52:36
URL: http://http://web.comhem.se/~u41364444/
Postat av: Paula

åhh fan vad söt!

2010-01-18 @ 17:52:59
URL: http://shefabulous.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0