Hurtta - del 1

För dig som har hund eller ska skaffa hund, är detta ett exempel på bra produkter för dig och hund. Men om du inte är eller ska bli hundägare så försök häng med :)

Här kommer del 1 av mina inlägg om hurtta. Här försöker jag hjälper er att hitta behovet ni har och vill ni fråga något så är det bara att fråga på!

Hurtta är ett varumärke till hundar som har allt från skyddnaskläder till hansband och koppel. Allt för att din hund ska vara säker. Hur många hundägare använder produkter till sina hundar med reflexer? Inte många och ine många andra varumärken har reflexer på sina produkter. Hurtta jobbar med att säkra dig och din hund att synas ute på promenaderna.

Värmande plagg kan vara bra för alla hundar egentligen vid detta årstid. Så kall vinter som vi har haft nu är de flesta hundar behov av täcken eller overaller. Vissa raser eller individer har större behov och vissa individer tycker bara det är skönt med något värmande mer än den ev. päls hunden har. Det finns 2 olika plagg din hund kan bära, ett värmetäcke eller en värmande overall.

 
Finns i flera färger!

 

2010-01-25 @ 16:14:52 Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0