Dagen i sin ära

Fint väder? CHECK
Malva på bra humör? CHECK
Långpromenader? CHECK

Malva, jag och Gizmo gick för att möta upp Jenny med dottern Tea och hunden Tussen. Då var klockan 11.00 och när vi kom hem var kolcan 17.08. Vi var alltså ute i 6 timmar, men så länge kändes det ej som. Vi skulle ta en promenad bort till Hansa city och hamnade först på en promenad i skogen och sedan blev det förbi hundbruksklubben när vi sedan 30 minuter senare hamnade på City gross. Därefter började vi promenera hemåt men vi stannade hemma hos dem för lite mat i magen på barnen, vatten till hundarna och fika till oss vuxna. Efter lite bus mellan Tea och Malva + jätte fint gitarr spel av Tea så gick vi ut. Vi var påväg hemåt men sedan skulle Jenny och Tea till djuraffären så vi hängde med ditt en sväng och sedan gick vi hem.

Nu har Malva ätit mat 2 gånger idag. Först vid halv 11 tiden och nu vid halv 6 tiden. Så mätt i magen var hon nu när hon somnade som en stock. Nybadad, mätt och glad tjej!
Eftersom Malva har somnat ska jag börja med maten för sambon är hemma om virka 20 miunter. Ska svepa ihop en sallad och steka chilikorv med makariner och julmust denna lördag :) Är såååååå sugen på riktigt husmanskost!2011-10-29 @ 18:49:07 Familjen Olsson - Lindström på äventyr Permalink


Kommentarer
Postat av: fia

Nä, cornelia är redan döpt:) vi var på en väns dop.haha ja ibland så vill man verkligen sova vidare.

2011-10-30 @ 17:27:55
URL: http://josefinefia.blogg.se/
Postat av: Stolt mamma till två

Så fin :)

2011-10-31 @ 13:48:55
URL: http://sarahan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0