Heldag på Ullared

Nu har min svärmor, sambons morfar och svägerskan med bebis varit här och "firat" mig. Blev litet sent kalas med smörgåstårta och fika efteråt och mycket trevligt sällskap. Fick lite bebiskläder, pengar, blommor, ansiktsmask och en tjock mammatidning :) Tusen tack säger jag! Vet inte om jag nämde tidigare att jag fick pengar ifrån resten av släkten. Är helt slut för det har varit en väldigt slitsam och stessig dag på jobbet + att jag inte mår så bra. Den här allergin dödar mig. Så nu ska jag strax ta en dusch och sen bara ligga i soffan och ta det lugnt. För imorgon, torsdag, åker vi till Ullared - Jag, Sambon, Mamma och Svärmor. Hoppas inte det är allt för mycket folk där inne, kanske får panik av allt folk eller kan ta det lugnt och titta i lugn och ro, vi får väl se..

2011-03-30 @ 20:48:38 Daily things Permalink


Kommentarer
Postat av: Tina - Minnas mamma

Vad kul att åka till Ullared, jag älskar Ullared :) Hoppas ni har kul!

2011-03-30 @ 20:54:16
URL: http://hejtina.blogg.se/
Postat av: jen

haha ullared, jag ska oxå åka ditt imån =)

2011-03-30 @ 21:35:55
URL: http://lifeofjen.blogg.se/
Postat av: Jessica ♥ mamma till alicia ♥

SV: hehe då var jag ju inte helt ute och snurra.. xD



va roligt att ni ska till ullared! hoppas du hittar mkt fint :) och slipper en massa folk, men förhoppningsvis är det relativt lugnt en vardag :)

2011-03-30 @ 22:34:19
URL: http://lovelyeverafter.blogg.se/
Postat av: jen

sv: haha jaa det kan man säga =) ,ha det så kul o hoppas du hittar en massa skoj så får vi hålla tummarna att vi slipper en massa folk =) ,nu blir det sängen så man orkar gå runt där imån =) natti*

2011-03-30 @ 23:31:22
URL: http://lifeofjen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0