Varning för ett gnälligt inlägg här

Nu skiter jag snart i detta. Jag är så himla trött och svullen och orkar snart inte med dena eviga väntan. Det är jobbigt att fått höra nu i flera veckor att bebisen kommer snart för den är påväg, men det händer ju fan inget. Jag har ju testat allt, vilat, varit aktiv men inget fungerar. Jag tänker kräva en hinnsvepning efter bf om bebisen inte har kommit till dess, vilket jag inte tror elle egentligen orkar bry mig om nu längre. Det är inte bara jobbigt fysiskt men det börjar blir jobbigt psykiskt nu med. Jag känner inte igen mig själv och jag har aldrig gnällt eller mått  så här dåligt över något någon gång. 

Jag älskar redan det lilla barn vi väntar och vi vill bara ha bebis här nu, fast jag kommer sakna magen men inte det andra. Bara den härliga klotrunda magen jag har, men absolut vill jag mer ha bebis här än magen!

Jag bidrar inte med något ändå så jag återkommer imorgon, när och OM humöret är bättre. Det hjälper inte att sambon åkt till jobbet och inte kommer hem förens imorgon bitti.. 

Godkväll på er alla, Hoppas ni haft en bra helg!

2011-06-05 @ 18:55:33 Daily things Permalink


Kommentarer
Postat av: Cherie Mårtensson - I väntan på liten

Ush låter jobbigt. Förstår till viss del hur du känner. Kände mig som det femte hjulet i helgen när vi var på liseberg och jag bara gnällde mellan varven. Brukar inte vara den som gnäller.



Du ska se att din bebis snart är hos dig. Håller alla tummar för att det ska blir snart :)

2011-06-05 @ 19:18:59
URL: http://mammacherie.se
Postat av: Josefine

Försök att hålla humöret uppe, jag vet precis hur du känner! Hoppas att du mår bra och att ditt älskade knyte kommer snart :)

2011-06-05 @ 20:50:26
URL: http://emmajosefinee.blogspot.com
Postat av: Angelica - Mamma till Moa

Jag lider så med dig vännen! Uuut med dig bebis, hör du de!

Massa kramar från mig!

2011-06-05 @ 21:00:01
URL: http://mariaangelicasofia.wordpress.com
Postat av: Anna - mamma till Emanuel

Ja men brännboll låter som mer än tillräckligt haha. Förstår att det är jobbigt nu.. Men det är inte långt kvar ändå. Hoppas du får en hinnsvepning!

2011-06-05 @ 21:37:36
URL: http://annathomsson.blogg.se/
Postat av: Tina - Minnas mamma

Jag förstår att det är jobbigt! Jag bad om en hinnsvepning efter BF men här gör dom inte det förän man är överburen (vecka 42+) och då alltid enbart i samband med igångsättning på förlossningen.



Det här vågar man knappt skriva men googla lite på hur man retar tappen hemma. Det borde man förstås inte göra (!!) men du kan ju läsa om det i alla fall. Är du redan öppen borde du ju själv kunna känna bebisens huvud om man är lite smidig, haha. Men man ska nog inte vara där inne och pilla... :) Jag försökte känna efter på mig själv men jag hade inte börjat öppna mig så jag nådde inte bak (eftersom tappen var vänd bakåt).

2011-06-05 @ 21:56:52
URL: http://hejtina.blogg.se/
Postat av: Evelina - BF 5 juli

Ja nu är det nära för dig :) För oss kan det också bli närsom, han var nära att komma redan i april så jag har varit hemma sen dess. Så nu känns det som att jag går över tiden :P

2011-06-05 @ 23:02:54
URL: http://evelina84.blogg.se/
Postat av: fia

snart såå! :)men förstår hur du känner, jag kände precis samma sak, trodde att jag skulle få kanske en vecka tidigt och bara den tanken gjorde mig tokig... men så kommer hon ut en timme innan BF, haha, otippat! men snart så är din lilla krabat hos dig:)

2011-06-06 @ 08:36:37
URL: http://josefinefia.blogg.se/
Postat av: Frida & Tomas

Den här väntan är sannerligen ganska så olidlig! Har inte känt av det på samma sätt då dagarna rusat fram på jobb - men under denna långledighet.. Man blir ju halvt knäpp ju! Så förstår att det måste kännas något oerhört för dig som varit tvungen att vara hemma så länge! Hoppas att BM och dem får rätt i alla fall - så att er lilla bebis tittar ut snart!! Det är bara att äta ananas, massa ananas! Kram på dig!

2011-06-06 @ 10:08:20
URL: http://ivntanstider.bloggproffs.se/
Postat av: Therese- Mamma till Ameah

Jag förstår dig, det ÄR tufft mot slutet med jisses vad grym du är gumman <3!

2011-06-06 @ 10:25:20
URL: http://mylifeinthai.se
Postat av: Tre ungar och bebis i magen

Håller tummarna för att lilla bebis tittar ut snart!

Hoppas det känns bättre idag!

Kram.

2011-06-06 @ 10:43:26
URL: http://www.treungar.blogspot.com
Postat av: Ida - mamma till Nova <3

Jag kände precis som du i slutet av graviditeten. Man väntar och väntar och väntar! Men den som väntar på nått gott..och det stämmer verkligen :) Du kommer känna att det är värt väntan :) Hoppas att du känner dig bra i denna värmen, det är rätt jobbigt kan jag tänka mig =/

Kram

2011-06-06 @ 14:22:10
URL: http://idacarlgren.blogg.se/
Postat av: Saran - Mamma till Julian <3

Jaa, herre gud så glad jag är att jag inte är gravid längre faktiskt :P Visst älskade jag magen och allt, men livet som mamma är MYCKET bättre :D Snart är du också det <3

2011-06-06 @ 15:56:36
URL: http://saharan.blogg.no
Postat av: ZANDRA - AUGUSTIFAMILJEN

Stackare, know the feeling. Håll ut så kommer lillkorven snart nog :) Kram & lycka till

2011-06-06 @ 18:20:02
URL: http://augustifamiljen.blogg.se/
Postat av: Linda-Mamma till Alfred

Ah stackare där!Oki, men jag tippar på runt 4kg ändå jag;)

Jisses man har förträngt den sista övertiden som var pain in the ass!

2011-06-06 @ 21:10:26
URL: http://hummingbird.blogg.se/
Postat av: fian- mamma till Alex

Skickar en BAMSEKRAM till dej gumman o hoppas att er lilla skatt vill titta ut snart, nu!

2011-06-06 @ 22:49:37
URL: http://fianandersson.blogg.se/
Postat av: Anna - Sagas mamma & gravid i vecka 37!

Man får faktiskt lov att gnälla när man är gravid, och har gått så många veckor och inte fått varit sig själv. Kroppen börjar liksom ge upp, och ens psyke tar stryk.

Med Saga i magen hade jag det ganska bra, men denna gång har varit ett helvete och jag började må riktigt kasst för någon vecka sedan och ville bara ha ut min bebis! Men snart är din bebis här, och du kommer inte att tro vad fort tiden går!

Man går liksom runt och undrar hur tusan man kunde tycka att tiden gick sakta..



tA upp det där med hinnsvepning med din BM och hoppas på det bästa, jag ska göra detsamma med min då jag ska dit imorgon och hoppas på positvit svar för oss båda :)

2011-06-07 @ 13:15:25
URL: http://egopix.blogg.se/firsttimeuser

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0