Stormvarning

Kom nyss in från en promenad med Gizmo.
Gud vad det blåser, det känns som det är påväg in en storm. Det är ju inte så kallt tack och lov men det blåser som tusan, och det gillar vi inte. Men en lite längre promenad är avklarad så nu kryper jag in i värmen och min nystädade lägenhet i väntan på att åka och handla lite. Ikväll står det lördagsmys på schemat här hemma!

      

2011-02-05 @ 16:13:10 Gizmo Permalink


Kommentarer
Postat av: Mikaela - gravid i vecka 38

Ja, för två blöjbarn, ev. två vagnbarn känner jag inte direkt att ha. Och så är det lite roligare om den första förstår att den ska få ett syskon :)



Jasså, ska du storstäda idag? Då får du fixa naglarna efteråt :) Jag har städat i ungefär fyra timmar, och nu kan jag knappt röra mig, herregud, vad jobbigt :P

2011-02-05 @ 16:36:34
URL: http://mikaelalindebrand.blogg.se/
Postat av: Mikaela - gravid i vecka 38

Absolut! :) Och gärna på ett bra sätt.

Jag har en vän som har en dotter på 1,5 år, och sedan hon föddes har hon inte kunnat släppa taget riktigt, så hon håller i dottern hela tiden, springer efter henne, och låter inte henne gå fram till saker och folk och undersöka vad det är. Och idagens läge har de svårt att hitta barnvakt eftersom dottern knappt kan vara utan mamma och pappa, och sådan vill inte jag bli!

Visst, jag kommer ha svårt att släppa mitt barn i början då det är så nytt, och jag kommer vara sådär försiktig ang. huvud med mera, men jag hoppas att jag med tiden kan "släppa till" lite, och framför allt låta mitt barn utforska saker och ting!



Ikväll är det tänkt att jag och sambon ska se på Melodifestivalen och bara ta det lugnt :) Jag är trött efter städandet, och han efter innebandy inatt och pimpling imorse. Vad ska ni två hitta på :) ?



Kramar

2011-02-05 @ 19:32:21
URL: http://mikaelalindebrand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0