6 månader med den bästa

Idag blev Malva hela 6 månader.
6 månader fyllda med kärlek, lycka och glädje. Det bästa som finns är att vara mamma till Malva, hon är den bästa som finns. Jag kan inte se ett liv utan henne <3

Malva gillar: Gizmo och Vilda, att gunga, mat, bada med mamma, busa och leka med mamma och pappa, åka kundvagn, bli buren, ligga på skötbordet, vara naken och "titt-ut" lekar. Alla saker som är otillåtna som våra mobiler, systemkameran, golvblomman, dra mamma i håret.

Malva gillar INTE: ta på sig kläder/ytterkläder, främlingar (väldigt tykänslig), åka i den första bilbarnstolen, ligga på mage, bli torkad runt munnen eller rensa öronen.

Malva äter: Ersättning till frukost, ett mellanmål, ersättning igen, mat till lunch+katrinplommonpure, mellanmål majskrok+vatten+fruktpure, ett mål ersättning och sista kvällsmålet risgröt. Hon äter även frukt på dagen ibland, så som mosad banan, vindruva eller kiwi..

Malva sover: i sin egna säng (undantag OM hon vaknar på natten och vill mysa sover hon hos oss) somnar allt mellan 18 - 19.30 och sover till 06 - 07.30.
På dagen vilar hon dig 2-3 gånger cirka 30 minuter varje vila.

Malva kan: Sitta bra (än ej 110% superstadigt), ta sig runt med hjälp av gå-stolen, dra av sig strumporna, förflytta föremål från högerhand till vänsterhand och tvärtom (även med pincettgreppet), stoppa in nappen på rätt håll i munnen, kan nästan vända sig från rygg till mage, kan dricka vatten själv och hålla i flaskan själv 9 av 10 gånger.

Malva är: alltid glad, mysig och lugn. Hon skriker aldrig även när hon är hungrig, hon är väldigt mammig, är nyfiken och har bra tålamod och BÄST & VACKRAST <3

För övrigt: så har hon inte fått tänder än, hon har gått över till storlek 68 i tröjor, bodys, klänningar men byxor så ska vi gå över till 74 snart. Hon pratar inte än, men härmar och försöker säga efter. Hon börjar få mer hår nu (speciellt uppe på huvudet). Hon växer så det knakar och är bara allt för go!!

2011-12-09 @ 13:40:57 Malva 6 - 9 mån Permalink


Kommentarer
Postat av: My - Mamma till Alma

sv: ja, det gjorde nog det ;)



grattis till Malva!

2011-12-09 @ 15:27:54
URL: http://unwake.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Grattis till Malva på 6 månaders dagen =)



Jätte söta bilder med på henne. Hoppas ni får en bra helg, kram!!

2011-12-09 @ 18:12:19
URL: http://mammatilltvillingar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0