Lång dag och trött mamma

Ni får ursäkta det dåliga bloggandet men...
jag har fullt upp med min lilla dotter och hennes mage. Idag har vi varit i kontakt med BVC och flera barnläkare. Vi ska testa en receptbelagd ersättning nu och blir det inte bättre så ska vi få en remiss och få en utredning av Malvas mage.
För alla er som varit så snälla och omtänksamma och rekommenderat alla möjliga droppar och ersättningar så har vi testat alla ersättningar så går att köpa i butik, miniformdroppar, laktulos och nu får hon doseringar av ett liknande laxeringsmedel microlax. Om hopp att magen ska bli snällare mot henne så tar vi oss igenom dag för dag. Just nu sover Malva mesta dels av dagarna och när hon är vaken kämpar hon med mage eller äter. Men trots dumma magen så kan hon inte låta bli att bli glad när mamma & pappa pratar med henne, och prata kan hon.

Nu har vi tagit oss ett bad tillsammans,den nya ersättningen börjar ätas nu i pappas famn, så säger jag Godkväll för ikväll och Godnatt & Återkommer imorgon efter ett besök på BVC!

2011-08-16 @ 22:18:56 Daily things Permalink


Kommentarer
Postat av: My

Åh, jag hoppas verkligen att de blir bättre för er snart! Aldrig kul när någon man älskar så mycket mår dåligt, och man kan knappt göra något åt det.. kramar!

2011-08-16 @ 22:49:22
URL: http://unwake.blogg.se/
Postat av: Evelina - mamma till Lucas

Åh va jobbigt. Jag hoppas verkligen att dessa kommer att fungera för henne. Det är så jobbigt när de har ont... kramar

2011-08-16 @ 23:50:45
URL: http://evelina84.blogg.se/
Postat av: Emma - mamma till Lovisa

Hoppas det ordnar sig för er! :) Man känner sig så maktlös när man ser att de har ont...

2011-08-17 @ 06:01:41
URL: http://lillalois.blogg.se/
Postat av: Kimmey

Alvin hade såna problem med magen.. Var hur jobbigt som helst. Nu äter han Althera och efter ca en vecka så är det som att man får en nu bebis. en bebis sm faktiskt är nöjd och mår bra. Det var räddaren för oss. Hoppas allt kommer gå bra. Kram

2011-08-17 @ 09:01:58
URL: http://kimmeyemeliemariabergman.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0