Svar på kommentar

Jag har fått en förfrågan vart jag har köpt min pläd (se bilden)

Den är faktiskt köpt på Ica Maxi, tror jag gav 199kr för den om jag inte minns fel. Har dock sett att den finns i vit nu, inte kuddar men i pläd, och det hade jag velat haft ist för den bruna. Men Ica Maxi är den köpt på! Mycket mysig och användbar pläd i denna kylan, vi alla slås om vem som ska ha den på kvällen!

2010-12-06 @ 22:54:00 Inredning Permalink


Kommentarer
Postat av: bertil

hej Gizmo

jag har också haft bekymmer (inte jag egentligen men matte)med att jag har känt mig tvungen att skälla på alla stirrande,hotande hundar som vi möter...matte ville att jag skulle kunna se andra hundar utan att skälla ut dem o nu kan jag det...jag vill fortfarande fram till dem o kolla upp dem...men det får jag inte...matte "ser" dem inte så vi går bara förbi dem ...för att få mig att vara tyst gjorde matte såhär: hon köpte en tub skinkost som hon hade med sig i fickan på varje promenad...så fort hon såg att jag upptäckte en annan hund så sa hon...BRA o tryckte ut skinkost i min mun...vi höll på så ett tag...sen väntade hon tills jag såg hunden...o då visste jag att nu kommer snart osten...om den inte gjorde det fort nog så tittade jag på matte o då...BRA o ost...vi höll på så ett bra tag...nu när jag ser en annan hund så tittar jag på matte o får en hård godis...eller så går vi bara förbi...det kallas för skvallerträning o kommer från eva bodfäldt:http://evabodfaldt.com/artikelsida.asp?intArticleID=9 lycka till o hälsa matte o husse o lilla bebisen puss från bertil...ps. min matte tycker att du är supersöt...ds.

2010-12-07 @ 08:27:57
URL: http://http://web.comhem.se/~u41364444/
Postat av: ettplussett - gravid i vecka 13

Sv: Hugo skäller också på andra hundar, och människor dessutom. Han verkar tro lite att han är den enda hunden och att jag och husse är dom enda människorna. Jag tror att han skäller mest för att han blir rädd och för att han vill "skydda" mig. Jag tycker också att det är pinsamt, när man är ute på promenad och alla man möter tycker att han är såå söt, tills han börjar skälla åt dom..



Tack :) Jodå, en liten kula är det allt. Vad roligt att du också är gravid, grattis!

2010-12-07 @ 09:35:10
URL: http://ettplussett.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0