New music - Me like




Har hittat flera album med bra artister och bra låtar, men en artist jag var tveksam som kunde få fram fler bra låtar än Falling down så kunde Space cowboy göra det. Hans nya album Digital Rockstar har ett par bra låtar.
Ett album jag lätt rekomenderar att lyssna på!

2009-11-06 @ 20:23:35 Daily things Permalink


Kommentarer
Postat av: Maria - livet i Milano ☆

nej det ska inte komma en femte.

stephenie började skriva på midnight sun. alltså twilight, fast ur edwards synvinkel. men när hon kommit nästan halvvägs la någon ut den på internet.

så nu är hon inte säker på om hon vill fortsätta skriva den. dock finns första halvan på hemsidan. har läst, den var grym. önskar att hela kunde komma ut. är så roligt att se hur edward tänker

2009-11-07 @ 10:02:04
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Simone

SV: Ja, han har ofta sin sele på sig :)

2009-11-07 @ 10:38:09
URL: http://fattybom.blogg.se/
Postat av: Maria - livet i Milano ☆

jag gick in på hemsidan och hon har inte skrivit något nytt om boken på ett år. det senaste hon skrev var att hon lagt ut halva boken och att hon inte är säker på om hon kommer skriva klart den.



den handlar om en tjej som heter Melanie. Hon är kär i en kille som heter Jared och tillsammans med honom tar hon hand om sin lillebror Jamie. De gömmer sig från de "själar" som tar över människors kroppar. de har kommit till jorden för att göra planeten säker igen. bort från allt våld som vi människor skapat. wanderer är en av själarna som får melanies kropp när hon inte lyckas rymma från själarna. men melanie försvinner inte utan finns kvar i kroppen, dock bara som tanke. hon kan inte styra den. hon får wanderer att se melanies kärlek till jared och tillsammans beslutar de sig för att leta upp honom och jamie som fortfarande gömmer sig. dock vet de inte exakt vart de kan leta, och de är rädda att de kommer skada wanderer när de inser att hon tagit över melanies kropp...



låter förvirrande men det är det inte när man läser. boken är speciellt och jättebra.

2009-11-07 @ 13:41:53
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: mst

vad har du gjort idag då ? :D

2009-11-07 @ 13:48:53
URL: http://maatilda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0